61525
  • Alexease
    Ha lesz idom, majd megcsinalom normalisabbna a bannert, egyelore jo az...
  • Alexease
    Nem birtam ki hogy ne csinaljam meg a Hammer-t:) Atraktam a GTR-bol a BMW M3-0as fizikajat, gumijat, felfuggeszteset, hozza csaptam egy sajat motorhangot, vagyis lehet normalisabban kozlekedni:) 4-5 perc mulva adok linket ra.
  • HPt
    semmi, pont az a lényeg a mostaniban hogy kilóg, szal először talán kérd ki a 'közönség véleményét' mielőtt ráfogod a munkádra hogy jobb :P
  • Ch_Slater
    öö, eddig egy különbséget vettem észre. az első kocsi nem lóg ki a tiedben. nekem személy szerint tetszik a kilógós.
    mi még a különbség? (soha nem szerettem különbségeket keresni képeken)
  • bodesz
    logo update by bodesz:

így jobb...
  • Lacus83
    Hú, egy kicsit gyors ehhez a pályához. a 4. körben már szédülök
    0:45-ös idő 1:04-hez képest
  • Alexease
    Valszeg meg a regi PC-bol ganyoltak, mert az uj reszletesebb:) Ha onnan atmasolom, az jobban nez ki kasznira es belsore is.
  • Alexease
    Annak aki akar egy kicsit "ganyolni":) Hammer F1-es fizikaval az rFactorban:) Nem tudom hogy hosztak ossze, de max mint erdekesseg jo, amugy hasznalhatatlan;) remelen, az auto nem a vegleges rF-bol van, mert eleg "feluletes"...
    http://files.gamingposse.com/details.php?file=131
  • Hummin
    a rendes rFactort indítod, aztán csinálsz egy szervert. Majd a játékon belül a bal felső ablak alatt (ahol a nevek vannak) van egy add AI gomb. azt kell nyomkodnod. Ennyi.
  • Amse
    nem a Dedicated -et kell indítani, hanem a simát.Aztán connect menü/create.
    Ott beállítod a dolgokat, hogy hány körös legyen meg hasonlók és miután elkezdődik a practice (vagy amit beállítottál elsőnek) a bal alsó sarokban tudod hozzáadni az ai drivereket.
  • 3P
    Ja igen, a patch-et is feltettem, ami az rfactor.net-en volt.
  • 3P
    Írtátok, hogy singel-ben lehessen játszani be kell kapcsolni az AI-kat, én ezt csak akkor tudtam megtenni, ha az "rFactor MP Test Dedicated.exe"-vel indítom. Itt beálljtottam, hogy DSL 128 kbit-es upload, itt max 16 versenyzőt engedett, betettem 15 AI-t, de a versenyt csak nem tudtam elindítani. Le tudnátok írni, hogy miként is lehet csak AI-k ellen menni?
  • lac coo
    Valami cheat elleni védelem lesz a játékban ? Vagy csak a szokásos ?
  • Ch_Slater
    practice van. elvileg mehetsz.
  • N1
    és belehet még lépni, v elindult a futam?
  • Ch_Slater
    mennyetek jaccani. vannak 4-en.
  • 3P
    Köszi a válaszokat mindenkinek!
    Asszem most letőltöm és érzem, hogy nem fogom tudni megállni, hogy el ne indítsam... :)
  • Travelos
    na gyertek játszadozni!!
  • Amse
    Lesz ma multi?Vagy már nyomjátok?Benézek hátha:)
  • Alexease
    1. Eleg sok segitseget lehet bekapcsolni, valszeg lehet majd tolni bill-rol is.
    2. A demot itt talalod: http://www.rfactor.net/. Ahogy Slater is irta, offline-ban lehet betenni AI-kat es lehet versenyezni.
  • Ch_Slater
    az MP demot lehet jatszani singleben is, AI-kkal
  • 3P
    Sziasztok!
    Sajnos én mág nem tudtam kipróbálni a demót és így a finomságokat nem ismerem (annyira vártam az eredetit, hogy nem akaram belenézni eddig semmilyen béta cuccba). Érdeklődöm, hogy lesz-e ebben amolyan picit árkádoított mód, mint pl a GP Legends-ben? Mielőtt megköveznétek az eretnek kérdésemért, gyorsan tisztázom, hogy nem nekem kell, hanem az egyik ismerősöm csesztet ezzel a kérdéssel már egy ideje, nekem meg fogalmam sem volt róla, mert én "szerényen megelégedek" a HC szimulátor részével ;).
    1. Tehát lesz olyan beálljtás, hogy billről is játszható lesz (kb hasonlóan a GP Legneds demóéhoz)?
    2. Nem online demó elérhető valahol? Én továbbra sem akarom felrakni, de elvinném az ismerősömnek, de mivel neki nincs nete így csak offline jöhet(ne) szóba).

Mégegyszer bocs ha hülye kérdés lett volna.
  • avcom
    a játékban a megszokottól kevesebb pálya található, de ezek variálhatóak, különböző nyomvonalakat lehet használni és ez igaz lesz (lehet) a 3rd party pályákra is. Véletlenül nálunk is van egy eléggé variálható pálya...
  • Ch_Slater
    az egyik day two képen látszik a Toban egy másik pályarajza is.
  • Ch_Slater
    és már szöveg is van. azaz leírás. olvasom is.
  • Hummin
    Kint van már a Day Two.
  • Ch_Slater
    köszi az infot :)
  • Ch_Slater
    pontos idő nincs. azt irta, hogy jövő héten postazzak a kódokat és szeretnék, ha a játék is meglenne akkorra.
  • Alexease
    Jelenleg a legjobban modolhato engine. Az F1C a legnepszerubb ebbol a szempontbol. Irtozat mennyisegu mod jelent meg hozza, ami teljesnek mondhato, az olyan 60-70 db. Ebbol ami igazan igenyes, komplett - uj launcher, hatterek, options, bajnoksagok, csapatok, autok, uj palyak stb. - az is legalabb 10-15. Rengetegen az alapjatekot nem is hasznaltak, es csak a modok miatt vettek meg az alapjatekot.

Az F1C modokra ugy tekints, mint egy kulon jatekra - szinte. Gondolom a GTR-t ismered?! Nevezhetjuk azt is egy F1C modnak. Autovalasztekban, palyakban hasonlo szinten vannak a jo modok ahoz kepest.

Nehany jobb, hiresebb F1C mod: RH es CTDP F1 evadok, DTM2002, ETCC2003, PCC2003, HPCC, Prototype-C, SCC, WGTS stb.
    F1C MODs

En az alapjatekot nem igazan hasznaltam - az F1 annyira nem bejovos:) - de a modok kozul meg mindig fent van pl. az SCC, HPCC, PT-C...
  • beerka666 #1090
    nemtudja valaki hogy a jövö héten de mikor jelenik meg az RFactor?
  • beerka666 #1089
    hungarian simworld vagy bhmotorsports.com
  • MaverickSXT
    Hi all
    Tudom nem ide vago kerdes de honnan tudom letolteni az f1c hez a FIA GT 2002 - X Spec modot?
    Vki help plz
  • Istencsászár
    nagyon
  • Ch_Slater
    soha nem modoltam egyiket sem. valamelyik f1-es játékhoz raktam be pályát 1x, de az lecserélte valamelyik meglévőt. tehát mindig 20 pálya közül lehetett választani, amit cserélgethettem kedvemre...

szal, mindig csak az alapjátékkal játszottam f1c-vel..->nem tudom, hogy mennyire modolható.
  • Alexease
    ISI -> F1C -> GTR.
    Szerintem ebbol azert kitalalhato, hogy mennyire lesz es hogy lesz modolhato:) Az egesz jateknak az a lenyege, hogy "keszits sajat bajnoksagokat, csapatokat, autokat, palyakat.":)
  • Ch_Slater
    remélem úgy lesz mod-olható pályákkal, kocsikkal, hogy újként teszi be. és nem úgy, hogy lecseréli valamelyik meglévőt arra amit beteszünk...
  • ksgy
    jaa-jaa :)))
  • Travelos
    Igen, de a többi stimmel:))
  • HPt
    nem, a Hummer az én vagyok, a Hummin meg nem én, Hummerich, olyan nincs :D
  • Alexease
    Azert amig kijon a teljes, jo lesz egy kis stabilitast is gyakorolni, mert 4-5 kor utan mar csak a fele mezony volt bent:)
    Egy normalisabb verseny, ezen a palyan olyan 60 kor felett kezdodik (5-10 kor az inkabb csak hotlapozas:D), 1-2 kotelezo pit kiallassal.