61525
  • Travelos
    ja és , jobb klikk, mentés másként, majd át kell nevezni svm-re!
  • N1
    Kösz!
  • Travelos
    ok, indíthatod
  • Travelos
    akkor ezt nem nézted : #783
  • gabesz752
    szerintem azért mert pont akkor fagyott le a game
    próba mégegyszer 18:45kor ha jó szólj
  • N1
    Igen,bevoltak de a linkek hallotak sztem, majdnem mindet végig néztem
  • Travelos
    Ingy setupja ha visszaolvasol be van valahol linkelve!
  • Travelos
    260 fokos volt a bal első gumim pár kör után!!!
  • Travelos
    én nem látlak
  • N1
    Hi! Tudna adni vki egy viszonylag jó steupot, amihez tudnék viszonyitani, a mostani sajátomhoz képest
  • gabesz752
    itt egy ip
    67.19.113.178
    itt vagyok most
  • Travelos
    Na emberek, Slater ma nem tud szervert csinálni, mert LFS futama van, ha van más vállalkozó akkor rajta, ha nincs akkor tegyük át holnapra!
    Ha én csinálok, akkor azt általában nem látja sajna senki valamiért.
  • 3P
    Hidd el végignéztem mindent, de ez elkerülte a figyelmem. Ez van nem lehet az ember tökéletes, de én megvagyok a magam szerény korlátaival is...
  • gabesz752
    Na van szerver?
  • ksgy
    mondjuk ha körbenézel a settings menupontban, eleg sokmindenre rajossz magadtol is ;) avagy ha mar az AIS-nal tartunk, amikor letrehozod a gamet, erdemes vegigbongeszni, nem csak a "next"-et nyomkodni :P
  • 3P
    Sejtettem, hogy vak vagyok... :) Köszi.
  • bzoley
    Mivel multira nem nagyon van lehetőségem, így offline kocsikázok, de egy kicsit unalmas. Nem lehet az AI-k tudását kicsit fokozni, hogy egy kis verseny is legyen, ne csak alul, a vonalon lássam őket?
  • Ch_Slater
    részemről nem valószínü, az esti LFS bajnokság miatt.
  • Ch_Slater
    garazsban vagy. ablak, bal felső ablakrész (GRID), annak az aljan két gomb. az egyik Add AI.
  • Travelos
    Na srácok kb. 2 óra múlva tudok jönni, remélem addigra lesz szerver!
  • Travelos
    De gondolom később megvehető lesz boltban is.
  • Ch_Slater
    neten jön ki ugyhogy nincs olyan, hogy "nálunk"
  • 3P
    Feladtam. Egyszerűen nem találom, hogy hol lehet AI kocsikazt hozzáadni, hogy ofline-ban is legyenek ellenfelek...
    A játék egyébként szuper csak már jönne ki a teljes. Remélem nem az lesz, mint a GTR-rel, hogy nálunk fél évvel később jön...
  • Travelos
    Egyébként már több dolgot lehet állítani a setupban, mint a másik 3 verdánál, pl. lehet többfajta gumikeveréket választani, meg működik a pit limiter is!
  • Travelos
    Hát én nem vállalkozok a setupolásra gyerekek. Valami nagyon nem kóser ezzel a kocsival. A bal első gumim 169 fokos volt 6 kör után, de a külseje és a belseje is ennél 40-50 fokkal hidegebb!!!!!
    Alex valami seupot dobjál már össze légyszi! A keresztstabilizátor is nagyon rossz beállításon van.
  • arty
    azzal csak akkor, ha irsz egy gájdot, hogy lehet betenni :D
  • Alexease
    Hammer-ra?!:) En most festek, de amugy jo otlet:) 1 perc alatt lehet vele autozni kenyelmesen, olyan GTR-Light-os:))
  • Ch_Slater
    nem értem tényleg. csináltam új versenyzőt is, hátha azzal látja. de semmi eredmény. a három eredeti rendesen látszik és ennyi. de mostmar hagyom is a francba. este amugy is lfs bajnokság...
  • arty
    valaki nem indit szervert? :)
  • Ch_Slater
    én eleve csak a tiedet masoltam be, a masikat nem. elinditom customize, vehicle és ott az eredeti három. megnéztem 50x, úgy másoltam be ahogy kell mégsincs ott.
    mást nem kell beállítani?
  • Travelos
    egyszerűen tömörítsd ki a file-t az rfactor könyvtárba, aztán a vehicle-nél már láthatod is!
  • Travelos
    OK, töröltem, mindjárt alakítok kicsit a setupon!
  • Alexease
    Csak az egyik mukszik! Az "eredeti" F1-est toroljetek, annak semmi ertelme.
    A setupot nezzetek meg, mert nem csinaltam hozza! Teljesen rossz benne a valto es a fek.
  • Ch_Slater
    hát bemasoltam mindent a helyere, elinditom es csak az eredetiek vannak ott. nem értem.
  • Travelos
    Letöltöttem mindkettőt, de csak az egyik látszik! Szerintem ütik egymást, és egyszerre csak az egyik használható.
    Ennek a kocsinak a fizkája nagyon érdekes, valahogy túl könnyű vezetni, kicsúszni elég nehéz vele, a kerekek nem nagyon blokkolnak, persze setupot még nem néztem!
  • Alexease
    CUSTOMIZE, Vehicles, GARO Racing
  • Ch_Slater
    szal hogy kell ezt használni?
  • Ch_Slater
    csak azt nem tudom, hogy hogy jelenik meg benne. mert bemásoltam, de nem látom a játékban..
  • Ch_Slater
    töltöm is
  • Alexease
    rFactor, Hammmer - BMW M3