61525
  • HPt
    akkor már mért nem egy ingyenes demo verzió? most itt állok a 'welcome' képernyővel és egy BUY gombbal, és őszintén nem tudom megvegyem-e.
  • Ch_Slater
    egyre több a regisztrált a Racecaston is
  • Ch_Slater
    30 napig 'trial' verzió, ami azt jelenti, hogy ha nem tetszik, addig visszakapod a pénzed - mondá Lou Magyar
  • Ch_Slater
    amit korábban elkezdtem (ugyanez a file), arra azt mondták, akik mentek vele, hogy 1.020-es verzio
  • Alexease
    Gozom sincs. Az sem biztos hogy ez a vegleges. Lehet hogy csak egy elozo beta teszt. Barmi lehet, amig hivatalosan az rF oldalon nem jelentik be a letoltest. Valszeg erdemes lesz megvarni inkabb azt.
  • Ch_Slater
    hogyha további 26 percig nem lovik le, akkor okés vagyok. :))
    amikor beirom a serialt, akkor vajon fog kommunikálni a neten? nehogy az legyen hogy kiszürik valahogy akik hamarabb aktiválták, mint ahogy lehetne
  • Csiaki
    nagyon lassan jön
  • Ch_Slater
    mondjuk nem tudom meddig él. az elözö forrásból jutottam el 32%-ig de aztan lelottek
  • Alexease
    Igen kod nelkul hasznalhatatlan.
  • Ch_Slater
    gondolom akinek nincs kódja, az nem tud vele menni
  • Ch_Slater
    én már töltöm :) (34%)
  • Tomo15
    Király!
  • Alexease
    Lehet probalkozni:)
    rFactor 1.0
  • Alexease
    Kevesnek nem keves, de legalabb nem szazalekos a dolog, hanem osszegtol fuggoen 1$;) Probalj bankon keresztul ide-oda penzt atutalni:) Na az ami nem keves, nem beszelve az atfutasi idorol;) Altalaban atutalasonkent 1,5-3 ezreleket kernek, de minimum 5$-t! ha penzt kapsz kintrol, akkor 3-5 ezrelek, min. 4-600 forint, es csak a hitelesites ~2$.
  • arty
    sztem az 1 dolli nem kevés ... :) az tény h sajnos elterjedt ;)
  • Alexease
    Ugy tudom a PayPal "csak" 1$-t "ker" atutalasonkent. majd' 80 millio regisztralt tagja van, ha csak toredeke hasznalja, mar akkor is jo uzlet:))
  • arty
    amugy nemértem, miért paypallal szerződtek, tudtommal ők sokat lenyulnak a bevételből :(
  • Alexease
  • arty
    tök izgi, pedig kódom sincs :D
  • Alexease
    Valszeg most masolgatjak fel a letoltesre szant szerverekre a cuccot. Ha fent lesz mindenhol, akkor talan ki is teszik azonnal a linkeket.
  • Ch_Slater
    aszongyák a verebek, hogy már pár hivatalos szerveren ott az install. az azért már jelent valamit.
  • Alexease
    En nap kozben kaphattam valamikor, de pontosan nem tudom, mert csak most este toltottem le oket amikor haza ertem, de mar toroltem is;)
    Amugy a PayPall-tol kapsz levelet - [email protected] - vagyis arra kell figyelni. Pontosabban azt az email-ed nezd, amelyikkel oda vagy beregisztralva.
  • Ch_Slater
    én egész pontosan 10:35-kor ma
  • Ch_Slater
    én csak reménykedem benne. ha ma este lesz a nap, akkor nekünk az éjszaka. de nem baj
  • Hummin
    Nekem még most sem érkezett meg. Ha szabad kérdeznem, a nap folyamán kaptad a kódot, vagy mostanság?
  • avcom
    most úgy tűnik nem beszél hülyeségeket...
    legalábbis én úgy látom :-)
  • Alexease
    Megkaptam en is a kodot, de latom beindult itt is az elet:)) Meg jo hogy epp' tegnap beszeltuk ki szegeny ISI-t:))))
  • Ch_Slater
    Lou Magyar ismét megszólalt (mostanában):

"by now if you haven't seen the traffic, you must be dead from the neck up.rFactor is about to go live. Check your wallet, get the activation code, get ready to race!"
  • Ch_Slater
    hát gondolom letöltheti bárki, mint az lfs-t is, de mint minden proginál, kéri a serialt installnál.
    gondolom nem fogják odadni ingyen az offline játékosoknak :)
  • Istencsászár
    kicsit elvagy tévedve a sorok közt
  • Travelos
    tehát akkor bárki letöltheti?

a kód ezek szerint nem csak az onine versenyhez kell (á lá GTR)?
  • Ch_Slater
    találtam, de 120Mb-ig eljutottam miután törölték... tehát nem jött le.
  • Ch_Slater
    1. egyenlőre semmit
    2. majd a netről lehet letölteni a játékot
    3. akinek van kódja (megvette) annak tiszta sor, beírja a játékban és uzsgyi
    4. akinek nincs kódja az demoval tud(na) jatszani, de nem tudom, hogy az benne lesz-e a hamarosan megjelenő játékban (á lá LFS), vagy majd külön kell letölteni valamikor
  • Travelos
    és nincs linkjük ehhez a verzióhoz?
  • Travelos
    most ezt nem fogtam fel, légyszi írd már le, hogy tulajdonképpen mit is lehet majd leszedni a netről, és hogy azzal mit kell csinálni??
  • Ch_Slater
    egyébként nem tudom, hogy ez hogy lesz benne, de többen azt irták, hogy már megszerezték, de még nem tudják kipróbálni mert nem jött meg a kódjuk. szal lehet nem lesz benne demo alapból, csak külön valamikor?
  • Ch_Slater
    hát még nem, csak valahonnan kiszivárgott valamilyen verzió. de még nem jelent meg.
  • Travelos
    akkor tényleg megjelent!!!
  • Ch_Slater
    jah, hát tuti leszedték valahonnan, mert már screenshot-okat is küldözgetnek a játékból másik fórumba.. olyan screenshotokat, amit eddig nem láttam sehol
  • Travelos
    valami nem OK, ezek már nyomják!!!!