61525
  • beerka666 #1400
    köszia képeket rendes vagy jók nemigaz?
  • Ch_Slater
    jah es siman megy az alt+tab
  • Ch_Slater
    ha szepkepeket akarsz azt ne tolem kerd. 1.2-es amd-m van. menet közben szerintem igy is szép. screenshoton kevésbé.
    de itt van ketto
    palyan
    menuben
  • Alexease
    Nem a grafika szamit, abbol semmit nem tudsz megitelni. Ebben a "vezethetoseg" szamit. Ha meg csak arra vagy kivancsi mennyit valtozott a grafika, akkor probald ki a GTL-t, abban is ez a grafikai engine van.
  • beerka666 #1396
    az egészre gondolok
  • JuanG
    jesszőr :D

(fene, hát nem elcsesztem megint)...

• Ch_Slater
    héj, nyugi. nah.
    mentem egy kört a hosszabb Toban-on, az Academy Racer-rel. nekem tetszik nagyon. a hangja is.
  • beerka666 #1393
    igenis uram:D
  • JuanG
    mármint mi javult? gondolom a grafikára céloztál, ha a képeket említed...nos az nem olyan sokat sztem :)
  • Alexease
    Keretik nem chat-nek hasznalni a topic-ot, atgondolni a leirandokat es normalis hangnemet megutni, mert tenyleg szigoru () leszek, es gondolkodas nelkul torlok mindent ami nem tetszik:)))
  • beerka666 #1390
    de e nem vagy kíváncsi hogy mennyit javult ha javult 1általán mert én igen.
  • JuanG
    aham, szóval rád vártunk eddig?

• JuanG
    én se azzal foglalkoznék hogy képeket csináljak a játékból, meg feltöltögessem, aztán belinkeljem...max holnap...inkább tesztelném, próbálgatnám...különben is, képet rengeteget láttunk már belőle, még videót is...
  • beerka666 #1387
    bocs 31-én
  • beerka666 #1386
    Igen...ezennel hivatalosan is kijelentem hogy ma 2005 augusztus 30-én megjelent az
    RFactor
  • Tomo15
    NYugi:) a kód kb:9000 Ft-ba kerül.
  • Tomo15
    Mind1 az a lényeg, hogy kijött:)
  • beerka666 #1383
    SL8R
    ne éegyél már k*csög (má bocs) de akkor is elmész játszani és nemteszel be képet nekünk akiknek nincsen rá való hogy megvegyék azt a r***dt kódot:)
    bocs ha már vol de: mennyibe is kerül a kód?
  • beerka666 #1382
    jah...de hogy szivárgoghatott ki nem értem
  • avcom
    ezt ők sem így tervezték
  • beerka666 #1380
    NAH KÉPEKETAKARUNK LÁTNI HOGY MILYEN
  • Alexease
    Ugy nez ki az rF-nel/ISI-nel semmi sem megy siman:) Mennyivel szebb lett volna egy szep, teli oldalas, formas, hivatalos bejelentes, nehany keppel, egy-egy videoval, teljes feature listaval stb., es mogotte a sok-sok hivatalos linkkel. Igy sem rossz... de ugy meg lett volna a "feeling";))
  • Ch_Slater
    jah és holnap találkozunk
  • beerka666 #1377
    MISU jól teszed mejd leszedem amint tudom köszi
  • Ch_Slater
    ez jó :)
    nah felment, probalom
  • Alexease
    Azzal lehet gyorsan kilepni de szerintem, a 0.72-es demo ota mar javitottak.
  • avcom
    a hivatalos bejelentés Gjon szerint leghamarabb magyar idő szerint 23:00 körül jöhet, de amikor megmutattam neki a linket (igen, én) azt mondta, hogy mostmár mind1

feltolom a HSW-re
  • Alexease
    Pedig megtehetem
    Amugy meg sokkal tobbet ersz egy linkkel, ahonnan egy nagyfelbontasu kepet kapsz a jatekbol es sokat, mint nehany a forumba bepreselt 700 pixeles keppel!
  • Ch_Slater
    hülyén hangzik, de az első amit kipróbálok az az Alt+tab lesz
  • beerka666 #1371
    ezt nemtehed meg mert...
  • Alexease
    De normalis meretben es keveset, ha lehet csak linkeket a kepekre - mert torlok mindent:))))))))))
  • beerka666 #1369
    majd 1 pár screenshotot betennél:)léccike
  • Ch_Slater
    nah, lent van :))
  • Alexease
    Amugy a linkek kirakasaval, azert az ISI-t is szivatjak. Ahoz hogy hosztoltathassa a jatekat kulonbozo siteokon, aert "szerzodese" van, mert annak a site-nak "tobblet bevetele van ha onnan toltenek (reklamok, bannerek). De ha ido elott kikerulget egy-egy link, egy ingyenes oldalra, az nekiik "veszteseg". De meg bonyolithatnank a dolgokat, semmi sem egyszeru;)
  • Alexease
    Gondolom, nem veletlenul Figyelmeztetve lett mindenki, hogy NE tegyenek ki linkeket a forumba!
  • HPt
    rsc-ről megint eltűnt a topik :)
  • Alexease
    Tudsz valami hivatalos infot?! A Sim-Racer siette el a dolgot, hivatalosan van kint vagy kamikaze akcio, vagy akarmi?!:)
    Amugy THX, es
  • avcom
    a netre kikerült verzió egy 1.020-as tudtommal véglegesnek szánt dolog...
  • Ch_Slater
    nekem olyan 200kb/s-al. ezzel kb. kihasznalja a savszelem 1/4-ét. szal jöhetne gyorsabban is...
  • Ch_Slater
    gondolom lesz külön demo is belöle.