61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#1521 Melyikből? :D
CS:S jó lesz ? -
#1520 Hát nem is írtam darabszámot:DDDD -
#1519 akkor tolj be pár ultra high képet a gémből.. -
#1518 "Nem rossz ez de vannak ennél sokkal jobb szimek is..."
azért annyi nincs :))) ... sajnos -
#1517 ha meg a licensznél tartunk a moddolás mindig is egy fekete lyuk volt a különböző országok jogrendszerében és a nemzetközi jogban is, bár nem vagyok jogász így nem akarok felelőtlenségeket mondani
az első perctől érezni lehetett, hogy ez az egész kizárólag arra való, amiért az EA is szerette, hogy azért veszi meg XY, mert van rá (lesz) ilyen-olyan MOD. Csak ugye üres fájlokkal nem lehet eladni semmit így valamit kellett tenni bele
aki ezt értékeli, annak fontos, aki meg nem az keres mást, marha egyszerű -
#1516 LOL
Nem kell ahoz feltörni semmit , hogy lássam hogy szimulál dolgokat a játék :DD
Nem rossz ez de vannak ennél sokkal jobb szimek is...
Nekem is az F1C a kedvencem , de tudom , hogy néhány dolgot nem , vagy érdekesen számol...
Jövője biztos lesz, nem kétlem...
Mint F1C-nek , mert sok jó mod készült hozzá ... -
#1515 ennek a gémnek egyátalán nemazvolt a célja hogy ilyen meg olyan sorozatokat leliszenszeljenek ennek a tartalma a sokoldalusága a sok apro dolog amire rég vágytunk mi simesek na ez az rfactor lényege -
#1514 hiába a licensz, ha a játék meg közel sem az aminek ígérték, á lá GTR...és ezt ők is tudják, hisz ha minden igaz nemsokára lesz GTR2 mi? -
SE #1513 Tisztázni kéne, hogy mit jelent a liszensz vásárlás ebben az esetben. Szvsz. csak annyit, hogy úgy néz ki az autó kb. mint az eredeti. (Azt meg úgyis megcsinálják az ügyeskezű modderek). -
#1512 azért van ez, mert kiszállt mögülük az EA és nem találtak egy Henrik Roos-t, aki alájuk tolt egy nagy rakás lóvét
megjegyzem, hogy semmi sem tökéletes, ez sem az, de enélkül GTL sem lenne és a GTR sem lett volna. Ami mint tudjuk sokak szerint tökéletes, pedig abban is elég érdekes dolgokat találni.
Ahogy neked sem úgy nekem sem célom szócsatát indítani, de ha nem tetszik elég egyszer is elmondani, nem hiszem, hogy bárki is a te véleményed miatt fogja megvenni vagy nem megvenni a játékot. És még csak nem is demo alapján, akit érdekel és akinek tetszik az megveszi, aki meg nem az meg játszik a GTL-lel, ami szintén hardcore szagáról híres.
Ne menjünk bele, nem érdemes, csak sosem értem azt, hogy ez mire jó -
#1511 persze, nyílván nem mindenkit győztek meg az eddigi info-k, engem igen :)...és ami biztos, hogy ennek a programnak nagy jövője lesz... -
#1510 Az aláírásodban szereplő géped van és crackre vársz. Te is azok közé tartozol, akik mindent ingyen akarnak? Nem adod meg a bankkártya számodat senkinek? Jó, akkor várj a crackre, gondolom a játékot is meg fogod unni egy hét alatt.
A másik pedig: az ISI engine mindig is arcade volt. Ezt meg honnan a fenéből veszed? Feltörted az exet??? Láttad például a Simbin által kódolt fájlokat a GTR-ből? Tudod milyen mechanizmus szerint működik az ISI grafikus ls fizikai motor? Ha nem, akkor minden ilyen irányú kijelentésed csak ostobaság.
Már elnézést, hogy mindezeket leírom, de már egy ideje olvasom itt a magabiztosabbnál magabiztosabb kijelentéseidet, amelyeknek a fele sem fedi a valóságot. -
#1509 hagyd már abba... -
#1508 Valaki tolta már a fullt multiban ?
Van-e valami account szerver vagy valami hasonló bejelentkezős dolog ? -
#1507 Nekem nem :DDD
Ha orrba szájba futtatnák ÉN akkor is várnék a crack-re , mielőtt ajtóstól rontok a házba...Csak egyszerű tény megállapítás volt , hogy eladáshoz nem értenek ISI-nél.....
Sok topikban látom , hogy rögtön rohannak a boltba megvenni , rá két hétre meg szarozzák a warezosokat , mert volt annyi eszük , hogy vártak pár hetet....
Főleg mert ez a játék kicsit kevés 8 ropiért.... -
#1506 Az előbb a marketingről, és a bevételelkről beszéltél, most meg cracket vársz?
Nem ellentmondásos ez egy kicsit? -
#1505 A nem licenszelt cuccok nem érdekelnek ,,,Így nekünk is olcsóbb.
Kicsit árkádos az igaz, de az ISI motor mindig is az volt. Azért nem rossz ez !:DD
-
K.András #1504 Ha meg ezt most megveszik akkor garantált, hogy az életben nem kapunk olyan játékot ami a valoságot akarja visszaadni, mármint a valos versenysorozatokat...
Azt fogják mondani, minek vegyünk liszenszeket ha anélkül is el lehet adni, igy nagyobb a haszon és majd a többi fejlesztö is rászokik!Ahelyett, hogy megvette volna a legolcsobb turaauto liszenszet és azt használta volna alapnak...De viszont, ott elbukott volna ez az arcados fejlesztösdi karrieresdi dolog. -
#1503 Na meg , hogy én senkinek nem adom meg a bank kártya számomat meg ilyeneket az is biztos....
Valve is rájött erre azért van és lesz a Steam letöltés mellett bolti vétel is...
Szal várom a crack-et :DDDDDDD -
ToMy_ #1502 Azért le lehet ezt is butítani 'majdnem-arcade' szintre. Az ötéves kisfiam mindenféle segítségekkel a Toban.short-on ment 1:17 körüli időket... -
#1501 Senki se szimesnek született...Engem is értek kudarcok rendesen , mint mindenkit....
De hidd el komoly szüksége lenne arra a nem szimes bevételre is az ISI-nek.(Meg nekünk is , mert jó bevétel nélkül a kutya sem fejleszt szimulátort.) -
#1500 aki meg nem szimes, annak ugyse kell, mert folyamatosan kudarcok érnék a játékban. azt meg senki sem szereti. -
#1499 Ne mond már.
Játékot nem így szokás kiadni.Nekem speciel nem hiányzik semmi egyéb egy normális demon kívül, de így nulla marketingel nem számíthat komoly eladásra az ISI.
Aki nem megrögzött szimulátoros azt se tudja , hogy megjelent.Márpedig szimesből nincs ám olyan nagyon sok... -
SE #1498 várjuk... -
SE #1497 Én pl. az Lfs-t így vettem, jó lenne, ha itt is lehetne találni önzetlen embert aki tud segíteni. -
#1496 Amíg nem tejeltünk ez xart sem ér? :-) -
#1495 én már letöltöttem! -
#1494 ezt komolyan nem értem...Demo már rég van, igaz csak 1 autó meg pálya, de valamit azért megtudni belőle...videó is volt pár...és lesz új demó is sztem! -
#1492 az rTrainer-t lehet tovább fejleszteni az LCD-n és a gumikon kívül? -
ToMy_ #1491 Videó napokon belül annyi lesz, hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Révén hogy a replay-t lehet közvetlenül AVI-ba menteni mindenféle Fraps-os trükközés nélkül. -
#1490 nekem meglesz, csak találnom kell vkit aki meg tudja venni és én kp-ba oda tudjam adni a pénzt. -
#1489 én úgy hallottam meglehet -
#1488 Sima nem dombornyomott kártyával gondolom nem is lehet megvenni ...
Pedig az országban 70%-ban azok vannak forgalomban ... -
#1487 én lehet hogy megveszem, csak még várok véleményeket, meg gyűjtök pénzt :) -
#1486 amíg ki nem próbálja az ember , nem szívesen veszi meg ,ezzel nagyon sokan így vannak..
Szal ezt csúnyán elbaszta az isi...
Se reklám , se demo , se egy francos cd borító...Csak nesztek itt van , kész van , vegyétek...
Ez így bukta lesz....Legalább egy video trailert csináltak volna :DDDD -
#1485 meglesz itt annyi embernek a teljes, hogy tudjunk menni? szal kinek van/lesz meg?
jah, ha statisztikát akartok a racecast-on akkor a Connect/Settings->RaceCast Settings résznél regisztráljatok. e-mail, jelszó -> RC Register (elvileg kiirja, hogy okés)
majd Sign on racecast. ezután olyan szervert kell keresni, ahol a Racecast be van kapcsolva. Ezt ugy tudod megnézni, hogy kiválasztod a szervert a listából és a News/Info fülre kattintva benne kell hogy legyen a leírásban, hogy Running Racecast. -
#1484 és a Trois Rivieres?? Az is kész van már régóta állítólag :)) -
#1483 Pontosan ..Nem lóverseny... -
#1482 Azért remélem kijön majd hozzá egy crack, legalább a single részhez.A multihoz úgyis gyenge vagyok. -
ToMy_ #1481 A pénzmozgáshoz tartozó járulékok. Ez bankonként változó, de az egész összegehez viszonyítva nem jelentős.