61525
  • Ch_Slater
    azaz variálni a 0 és 1 között, de ott le van írva
  • Ch_Slater
    a demoban már problémáztak páran, hogy furán irja ki, hogy hányadik körben vagyunk:
    meg kell keresni a NEVED.plr filet és abba berakni ezt: Show Extra Lap.
  • Hummin
    Köszi szépen Misu!
  • avcom
    ha előkerül valaki MSN-en megpróbálom kiszedni, hogy mi a helyzet
  • avcom
    ?
  • Hummin
    Az ideg borogat! Már módok jelenek meg, és nekem még mindig nem küldték meg a kódot! És nem én vagyok az egyetlen. Ha ezt tudom, cseszem előrendelni, és a játék telepítésekor fizettem volna! grrr. mérges vagyok.
  • SE
    Naügye!
  • avcom
    megnéztem, de nem igazán jó
  • JuanG
    már letöltöttem :)
  • Istencsászár
    nincs meg még
  • b-type
    nincs még meg csak azért :) :(
  • Alexease
    Amugy jo kis vita volt itt... bar teljesen ertelmetlen:))
    De ha mar hasonlitani kellene a jatek koncepciot, akkor mar inkabb az LFS-sel (nincs kiado, kitalalt autok, kitalalt palyak). De azzal szemben legalabb annyi elonye van, hogy ez az engine szolgaltasasra teljesnek mondhato, es nem kell meg min. ket evet varni, hogy a motorhangnak bezevett sipolas lecserelheto legyen, es tegyen be valaki eredti autot es eredeti palyat:) Mert azer az eredetinek, meg ha mas komoly ertelme nincs is, de azert a feeling sokat szamit:)

Ehez legalabb mar az elso napon megerkezett az elso palya (bar ahogy elneztem, nem sokakat erdekelt, inkabb csak vitaztak:().
  • Alexease
    Le lehet vedeni egy "format" is. De nem hinnem, hogy ami az Xpand-ban van, barmelyik is le lenne vedve:))) Valszeg meg lehetne "tamadni" jogilag, de nem erne meg.
  • lac coo
    Gondolom az , hogy az az autó nagyon hasonlít a mienkre nem elég egy perhez.
  • avcom
    azokat a modelleket elnézve máig csodálkozom, hogy nem perelték be őket
  • SE
    Azért az szerintem már nem megy, hogy 1-2 betűt megváltoztatsz az autó nevében és már nem is kel liszensz...
  • lac coo
    Azért az is igaz , hogy lehet úgy kiadni nem licenszelt autókat is , hogy a kutya nem mondja meg , hogy kitalált .
    Ld. X-Pand Rally..
  • Toya
    András amúgy 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy valamikor a jövőben megjelenik majd az az rFactor mod ami után azt mondod, hogy igen megveszem ezt a játékot.
  • lac coo
    Hát asszem HSW-n olvastam valami cikket még régebben , hogy a moddolókat is baszogatják már rndesen a licensz kérdésével....
    De tényleg tök mindegy hogy kitalált vagy sem az autó...
  • Toya
    Igazán nem értelek.
    Miért fáj neked, hogy licensz nélküliek a kocsik?
    Szerintem sokkal nagyobb a létjogosultsága a mai világban annak amit az ISI csinál.

Rábízza a moderekre, hogy milyen kiegészítéseket készítenek (így a túraautós és a F1 szimpatizáns is megkapja azt amire vágyik majd), ráadásul a játékosok nem azt eszik amit eléjük raknak, hanem az alapjáték megvétele után még válogathatnak is majd a kiegészítésekben.
    Ugye az már most köztudott hogy két F1 mod és számtalan egyéb mod is készül.

Ha szerinted az rossz üzletpolitika, hogy hagyod a modereket dolgozni és ehhez minden(!) segítséget meg is adsz, majd várod hogy az F1 rajongók a CTDP 2005 megjelenése után sorra rendeljék meg a programodat, akkor én bizony megkérdőjelezem az üzleti érzékedet ;)

Szóval én támogatom azt hogy igenis legyenek ilyen játékok és ne a GTL, GTR2, GTR x+1 (de ide írhattam volna a TRD 1-2-3, CMR adott évszám, EA NASCAR) programokkal próbáljanak bennünket évről-évre lehúzni.
  • ToMy_
    És pont ezzel a módszerrel lehet minőséget csinálni. Mert egy akármilyen licensz megvásárlása nem két fillér. És lehet választani, hogy azt a "nemkétfillért" elköltik egy nyamvadt licenszre, vagy még fejlesztik a játékot plusz egy évig.
    Most lehetne azt mondani, hogy "oké, keressenek befektetőt, vagy nagynevű kiadót, aki adja a zsetont"
    Aha, és akkor majd jól úgyjárnak mint a Street Legal-lal jártak a fiúk. Majdnem félkészen kellett kiadni a kiadó nyomására, mert pénzt akart látni belőle minél előbb.
    Szóval inkább ne legyen licensz, csak jó legyen a játék. Mert éppen leszarom, hogy ágaskodó paripa vagy hasaló viziló van kocsi elején, csak minél jobban közelítsen a valóság nyújtotta élményhez.
  • lac coo
    Annyira nem lehetnek bénák , hogy nem adnak valami kódót , vagy accountot amivel életed végéig használhatod a játékot ???LOLOL

Mint a Steam account....
  • lac coo
    Hát az összhatást 200-nál is látom :P
    Hogy 3 pixel futkos mellettem vagy 300 :P
    F1C-ben az autók szépek de a pálya és a környezet elég csúf...
    Pedig szerintem azért , hogy jól érzékeld a sebességet fontosak a részletek...
    F1C-ben is ha 200-al vagy 300-al mész egyenesben alig érzel különbséget.Ezért fontos pl. az aszfalt csík részletessége...
  • Travelos
    és kicsengetni még 8 ropit az újabb 3 aktiválásért :DDDD
  • avcom
    korábban ha jól láttam itt is felmerült a 3 aktiváláshoz alkalmas kód kérdése (ha nem, akkor keverem), ezt Gjon tisztázta az RSC-n:

"If there are circumstances that require additional activations on top of these three, then an email will need to be sent or customer service contacted using the confirmation email you received."

Magyarul ha szükséges(ek) további aktiválás(ok), akkor a Customer Service-szel kell kapcsolatba lépni a kód vásárlását visszaigazoló levéllel együtt.

ha valaki már leírta ezt korábban, akkor bocs :-)
  • K.András
    Ebben egyetértünk!
  • b-type
    Nekem mindegy mit gondolsz. :)
    ezt nem bántásból mondom, hanem tényleg nincs értelme vitázni.
    Nekem ennyi elég ahoz hogy megvegyem, azt pedig hogy megéri-e az árát azt majd este, vagy holnap megmondom. :)
    RBR is megérte a pénzét, pedig voltak hibái, F1c is megérte a pénzét a modok és a pályák miatt, NR2003 pedig szvsz többet ért mint a pénze.
    ..stb.
  • Istencsászár
    jah 200nál majd azt nézegeted hogy váá milyen szépen csillog a nap az aszfalton 16xoros anti alisingel sincs rossz grafja az f1cnek:PPPP pont jó megy mindekinek és relatyve mais jólnézki
  • lac coo
    Ezzel egyetértek ..Eladáshoz kurvára nem értenek :DDDD
  • lac coo
    DE végre van valami emberibb grafikájú szim :DDDD
    Az F1C-től már hányok....
  • avcom
    azért adták el, hogy be tudják fejezni az rF-et
  • lac coo
    Hát az tulzás hogy megéri a pémzét :D
    Nézz meg bármilyen autós játékot mennyi pályát , autót , ki tudja mit kapsz az áráért !
    És még licenszeltek is...
    De ha nem lesz crack akkor megveszem én is...
    De ha nincs semmi account szerver vagy hasonló akkor még a multihoz is lesz crack valszeg...Szal várok még azzal a 8 ropival ,van annak más helye is :DDD
  • K.András
    LOL
  • K.András
    Miért hagynám már abba?beszéljük meg!Már bocsi, de amikor Alex bejárt a GTR topikba senki nem mondta neki hogy hagyd abba pedig szinte csak szidta(ami rendben van hiszen fentartásai voltak), én is elmondom a véleményem kulturált formában és szerintem veled ellentétben nem jo ez az irány!A játék nehézségét nem kérdöjelezem meg, csak az a pénz dolog egy kicsit furcsa, eladja a motorjait a simbinnek, a simbin vesz mellé liszenszet kiadja a játékot és hatalmasat kaszált, a kiadási mizéria ellenére!Az isi pedig látja a receptet és csak nem azt csinálja, szerintem ez a nagy büdös helyzet!
  • Ch_Slater
    Az utobbi 1 évben 3 autós játékot vettem meg, mert jók: LFS, CRC, rFactor.
    megérik a pénzüket
  • lac coo
    Jól ismerem az ISI motort mint grafikailag mint szimulálás terén ..Nem kell ahoz tolnom , hogy tudjam mit tud :D
    Ezt mindenki tudja.
  • b-type
    jaj, de egyet tudok érteni. :)
    Nekem elég volt a demo és a jó moddolhatóság híre, az hogy sok csapat már ide fejleszt modokat, a sok pálya, az új gmotor, az emberek véleménye akiére adok, gondolok itt azokra akiknek módjuk volt hozzájárulni a teszteléshez.
    Ezek teljesen elegek ahoz hogy megvegyem.
    Másokkal más a helyzet.
    Az LFS2-re mi volt? alpha állapotú játék, '2' autóval és 2 pályával amit már ismertünk, és csak úgy zúgott olyan jó.
    Én kifejezetten utálom ha olyan játékra keresnek crack-t ami megéri a pénzét, megérteni megtudom, de útálom.
    Na szal remélem este már tesztelhetem.
  • Istencsászár
    ebből:D mert állítólag temondtad nemrossz devannak jobbak gondolojm te akkor a fult láttad csomot gémeltélvele hogy erre a megállapításra jutottál:D
  • lac coo
    Na most már végképp nem értem mit akartok :DDDDD
  • ToMy_
    Melyikből? :D
    CS:S jó lesz ?

nemjó. nem licenszelt.