61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Toya #1602 De az ebay-en bárki vehet, kis szerencsével viszonylag olcsón :P -
#1601 Locsolgattam, mert egy olyan fizikai engine-nel voltak, vannak, vagytok elszallva, aminek komoly problemai vannak:) Es a megrogzott hited szerint, ha van liszensz es hivatalosak az auto adatok, akkor azzal jobb mint barmi mas;) Ami eleg nonszensz:)
De. En a SimBin-t sosem szidtam, mert tenyleg profik!! Amit az agyon tuningolt gMotor1.0-bol kihoztak (amit szerintem az ISI a F1 2000 ota csak foltozgatott:D), az eleg jo volt. Rengeteg uj otlet, ujitas, profi hangok, hangkeveres, belsonezetek stb. Es ugyanigy a GTL. Ha megnezte valaki a GTL-es panorama kepeket, foleg a cockpitest, az lathatja hogy nagyon tudnak. Nem tudom hogy csinaljak, de irtozatosan jol be tudjak allitani a dolgokat - azt ami visszajon az FFB-re - de ugyan igy az SCC es a WGTS is nagyon jo volt.
Vagyis nem a SinBin-nel, ISI-vel, modderekkel volt/van bajom, hanem alapjaban az engine-nel:) De ugyanigy, az rFactor is ezen a teren "beteg" - hogy lasd, nem vagyok elszallva ettol, nekem az "elv" tetszik amire ez keszult.
Jo hogy "beszoltam"... EN folytattam:))))))))))))))) -
#1600 nekem -
Toya #1599 Nekem. -
#1598 Köszönöm! Akkor asszem megkeresem a régebben kiadott demo verziót... Warez nem is várható belőle? -
#1597 Kinek van itt eredeti F1C-je ? :DDD
(Csak őszintén...) -
#1596 csak tudod semmi sincs ingyen a világon szerintem most gondolj bele van kedved egy gémet évekig csinálni hogy aztán ingyen adogasd mindekinek? ha semmiér nemkéne fizetni hajjaj milenne a világon a fejlesztők sem poénból a maguk szórakozására csinálnak hossu ideig egy gémek ez kemény üzlet ők ebből élnek meg... -
Toya #1595 Rögtön kell a kód. Ugyanazt a verziót tudod letölteni mint minden más oldalról. -
#1594 Nekem az volna a kérdésem, hogy amit a HSW-ről lelehet tölteni, ahoz rögtön az elején kell kód, vagy valamennyi ideig lehet használni? -
K.András #1593 Dehogy.Én itt befejeztem, nem zaklatom tovább a topikot, bár öszinte leszek azért te is locsolgattad az olajat még a GTR topikban :) -
Toya #1592 Nem kezdődik, mert nem fogok személyeskedni...véleményemet megtartom magamnak. -
#1591 Megyek hozom a ropimat , addig várjatok : )))) -
#1590 Kezdodik:)) -
K.András #1589 Az a véleményem volt, és szabad forditásban kb azt jelenti amit irtál. -
Toya #1588 Tévedésben vagy, nem én görcsöltem.
Sőt nem én jöttem be úgy ebbe a topicba, hogy aki megveszi ezt a játékot az a rendes autóverseny programok halálát idézi vele elő.
Nem szó szerinti idézetben.
Azt meg, hogy azt honnan szedted, hogy leköcsögöztem volna bárkit is tényleg nem értem. -
K.András #1587
Fején teccet találni a szeget! -
fpal #1586 A gond ezzel a hozzászólással az Toya, hogy alapvetően feltételezed sőt elvárod hogy miután megvetted az rFactor, a modderek ingyen dolgozzanak. Magyarul fizetsz valamiért (rFactor) ami igazából nem érdekel, hanem az arra épült mod ami érdekel, viszont az ingyen legyen!
Ugyanakkor amint egy modder csapat csinál egy igényesnek mondható modot és licenszeli is azt (sőt magát az engine-t is licenszeli) de pénzt kér mindezért, onnantól kezdve az már köccccsög :-(
Ez itt a baj.
-
K.András #1585 Fent van a galériámban pár kép (BRD mappában), sajnos K750-el lett csinálva ezért ilyen a minöség, a képen természetesen én vagyok :P -
K.András #1584 Katasztrofa, nem tudok a levlistre 4 képet elküldeni, felrakom mindjárt tárhelyre... -
#1583 most nem is találom hirtelen. a sok idióta új topik lenyomta valahova... -
#1582 szerintem ez nem gond, a paypal rendelésnél is megadhatod a darabszámot -
#1581 hat csak az a bajom,hogy en meg az a generacio vagyok akiknek oroszul kellett tanulni a suliban es nem angolul -
#1580 szerintem az RSC-n van olyan topik, hogyha többet akarsz venni mit kell tenni -
#1579 Igazabol az erdekelne,hogy akkor most vajon egy paypal-os account-al es kartyaszammal tudok venni tobb kodot is es remelem nem esnek tole panikba,hogy miert kuldtem el 3x a penzt? -
#1578 végre :D várom :) -
#1577 ez kicsit homály, mivel én teljesen kiestem a történetből, azt a részt, ahol vagy be kell írnod a kódot vagy átutalni a pénzt már nagyon régen (több hónapja) láttam, akkor sem igazán néztem meg, csak belöktem a kódot és hajrá
viszont az 1.020 csont nélkül indult már épp szóltam is Gjonnak, hogy mivan és mondta, hogy a bankkártya számot tárolják, ezért amíg nem raksz új rendszert addig nincs dolgod vele
a paypal most macerás tényleg, arról annyit tudok, amit Adam leírt az RSC-n -
#1576 Misu:
tudsz erre mit mondani, mert én mégannyira sem vagyok benne..
thxa. :) -
#1575 mentem egy 10 köröst rTrainer-rel jó nagyra állítva az időmúlást (amit közben elfelejtettem).
aztan jól rámsötétedett. és nem sürün voltak a lámpák. OW-n meg nincs reflektor. :))
lemaradtam az 2. AI mögé, annak láttam a lámpáját. aztan a végén visszaelőztem :)) -
#1574 Ha kiraktad valahova, írd meg lécci, feltétlen érdekelne!! -
K.András #1573 Peti csináltam pár képet igaz telcsivel a cockpitröl(nincsen itthon a fasza fényképezö), estefele megy a levlistre de lehet a szimulátor cockpit topikba is rakok ki pár képet :), szerintem páran lazán szivgörcsöt fognak kapni :DDD -
#1572 gyakorolta a hatalom-mániáját :D ;) -
#1571 Ennyi linket! Átnézni egy élet műve!! :) -
#1570 Tisztogatunk-tisztogatunk? :) Méghogy gyakorlásképpen!! :DDDDDD -
#1569 Epp megerkeztem:) Es mivel ezt mar kitargyaltuk, ugy gondoltam a megjegyzese miatt kigyomlalom gyakorlas keppen:))) -
#1568 A fejlecbe bepakoltam nehany kozvetlen linket "hasznos" oldalakra. Most bent van az RSC forum is, sok erdekesseg van ott, meg angol tudas nelkul is erdemes lapozgatni.
Ha valaki majd tud erdemleges linkeket - fan site, file lelohely, mod-ok, mod keszitok, stb. - majd irja le, beteszem azokat is. Max 3-4 sort csinalok majd, rendszerezve. -
#1567 de jó hogy mire válaszolok neki ki van moderálva :D -
#1566 az nem baki, az a lényege, az adja az effektet. nehéz lehet felfogni :s -
#1565 Nilván nem kérnek újraaktiváláshoz lóvét! Ha veszel a boltban egy full játékot telepítőkóddal, azt is annyiszor rakhatod újra, ahányszor tetszik. Nem lenne értelme ilyen ostoba hibának. -
#1563 bár még nem sikerült senkit sem "személyesen" összeszedni, Adam Zerlin megszólalt az RSC-n. Info
Megemlítette, hogy elvileg 24-48 órán belül meg kéne kapnia mindenkinek, aki nem az írjon egy mailt a [email protected] -re a regisztráláskor használt névvel és az e-mail címmel. Nem feltételezem, hogy ez adott, de állítólag előfordul, hogy lepattannak a kódok fiktív mail címekről. -
#1562 En nem neztem, mert dolgoztam, de gondoltam valaki csak megnezi es szol hogy milyen:) Azert majd letoltom en is:D