61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#1642 bar millio dolgom lett volna, de bosszantott a dolog, es meggyogyitottam az rFactorom:))) Most megy rendesen. Valszeg ez uj DX9-es programoknal lesz meg problema, mert ugy nez ki nem tudjak optimalizalni a textura kezelest ennyi kartyara, driverre es tulcsordul. Meg is ertem oket:)
Visszabb kellett venni az Image Settings-et - vagyis a memoria hasznalatot. -
#1641 DVD borító
lejjebb nézzétek a csatolást, onnan egyszerűbb leszedni -
#1640 Sajnos az a kartya valoban nem jo:( Kulfoldon, csak "normalis" bankkartyat - pontosabban hitelkartyat - hasznalnak. -
Travelos #1639 Van rajta azonosító, de mindegy, mert nem tudom elérni azt az oldalt, még a PayPal sem megy! -
#1638 Az a kártya nem jó sajna , ne is görcsölj vele..:(
Nincs is olyan adat rajta amit majd kérnek .(pl. kártya biztonsági szám..) -
Travelos #1637 Azt hol is lehet beállítani, hogy az IE legyen megint az alapértelmezett böngésző, és ne az Opera??? -
Travelos #1636 Kütyüm nincs:) Amúgy Operát haszálok, de az rFactor ígyis úgyis az IE-t indítja szerintem. Az XP SP2-es tűzfala ki van lőve!
Erste Bankos VISA Electron kártyám van, nem dombornyomott, de hátha elfogadják.
-
#1635 Nincs valami switch-ed vagy valami hardware-es kutyud?! esetleg probald masik bongeszovel (az SP2 es az IE - ha ezek vannak - neha tul spirazzak a dolgot:D). Pl. FireFox, az ingyenes, kicsi, egyszeru.
Ha sehogy sem megy, akkor PayPall... Amugy milyen kartyad van? csakhitelkartyaval lehet fizetni ("dombornyomott"), az ithoni "folyoszamlakhoz" adott Maestro meg hasonolo cuccok nem jok... -
Travelos #1634 Ha hagyom, hogy ő csatlakoztasson a netre, akkor azt írja, hogy probléma az internetkapcsolatommal, és már dobja is a lap elévült ablakot!
Ezt egyszerűen nem tudom elhinni, hogy csak nálam nem megy!!! -
#1633 A netKar a legjobb:)) Amilyen egyszeru, anyira utos benne a "fizika":) Mar az elso kornel, amikor kiprobaltam, vigyorogtam, annyira jol erezni mindent. Hogy lesz-e Pro es hogy milyen lesz nem tudom, de drukkolok nekik! -
#1632 én azt már Grand Prix Forever-nek hívom á lá Duke Nukem :DDD
amire kiváncsi vagyok már nagyon az a NetKar PRO...főleg mióta láttam egy képet az "alája" készülő Nordschleife-ról :))) -
Travelos #1631 Ezt írja, mindent kikapcsoltam! Azt hiszem.
Figyelmeztetés: A lap elévült A kért lap azokból az információkból épül fel, amelyeket Ön egy űrlapon küldött el. Ez a lap többé nem érhető el. Biztonsági okokból az Internet Explorer nem küldi újra az információt.
Az információ újraküldéséhez és a weblap megtekintéséhez kattintson a Frissítés gombra. -
#1630 lehet popup ablakként nézi és blokkolja valami -
#1629 Esetleg probald kikapcsolni a tufalat, virusirtot miegymast. -
Travelos #1628 Segítsetek már légyszi! Indítom a játékot, ott van, hogy buy/unlock. Ráklikkelek, közli, hogy élő internetkapcsolatra van szükségem. Mondom neki, hogy már élő, erre közli, hogy a lap elévült. És semmit nem tudok kezdeni!! -
Toya #1627 Meg még néhány más játék (Grand Prix Legends, stb...) -
#1626 A lenyeg, hogy beindult a "szimulator-ipar":) Nekunk ez a lenyeg. Azzal szerintem mindenki egyetert, hogy az egyre nehezedo jatekpiacon, kicsi az eselye hogy egy ceg belekezdjen egy uj engine fejlesztesebe, es osszerakjon egy autoszimulatrot. Egy normalis engine/jatek fejlesztese 2-4 ev, ami nagyon sok penz. Igy hogy az LFS -sel elszoszmotolnek ("MOD nuku, erd be azzal ami van, 2 ev mulva kapsz meg egy kicsit hozza..."), a SimBin raalt az ISI mootorokra (es szerintem igenyesen csinalja amit csinal, osszessegeben, mint jatekok nagyon jok), es az ISI belekezdett az rFactorba ("csinalj vele amit akarsz":D) igy szerintem mindenki megtalalhatja a magahoz illo szimet;) Es persze, ott van meg az NR nagyon sokaig.:P -
#1625 nem látunk bele a szerződésekbe, én úgy emlékszem, hogy a SimBin annak idején kijelentette, hogy jogi dolgok miatt vannak titkosítva a fájlok és tudjuk mi is, hogy mekkora adu az ISI-nél a moddolhatóság szóval szerintem ez egy záradék a fehér papíron -
Travelos #1624 ok, ok, ez a verseny 1 hete volt kb. igaz? -
#1623 Akarom mondani 40mp -
#1622 most 4-nel tartok :)
1 volt a sajat a tobbi pedig a cimboraknak ment -
Travelos #1621 Emlékszem rád, még arra is, hogy írtad ezt a Baumgartneres dolgot, de a 40ms, azaz milli-secundum lemaradás nem is olyan sok! :DDDD -
fpal #1620 Akkor Te most kétszer vetted meg? -
#1619 András: tényleg ostobaságot irtál, mikor az rFACTOR-t az autoszimek rákfenéjének nevezted :) Más is leirta már, ha nincs rFACTOR, nincs ISI. Ha nincs ISI, akkor te nem GTR-ezel, nem GTL-ezel és nem fogsz GTR2-zni sem.
Azt irod, igy könnyű ISInek, h nem kell venni licenszeket, mert majd a modderek, ingyen, stb ... van ennek az éremnek másik oldala is:
Könnyű a Simbinnek, kapnak egy motort, modellezgetnek, kisérleteznek, probálgatnak, néha irnak 1-2 sor kódot, és szalad a szekér :) Szerintem a kétféle hozzáállás megfér egymás mellett, pláne hogy EGYIK sem létezne a másik nélkül! Legalábbis gondolom ISInek is jol jött a GT* motorok licenszdija ...
A GTR moddolhatatlansága miatt én eddig sem számoltam vele, illetve eleinte igen, csak aztán felröppentek a hirek az rFACTOR-ról... arról nem is beszélek, hogy aki az F1 szimet szereti ISI nélkül max konzolon gémpedelhetne ... igy kaptak egy esélyt egy jó modra...
Összességében nevetséges, hogy lassan minden játékhoz jár SDK (jéé, csak nem azért mert üzletileg is megérHETI?), a GTR viszont TESZ a mod ellen ... pff ... tisztában vannak vele, hogy könyen kijöhetne GTR alá is egy "GTR2 szintü" mod, s akkor ugye a kutya nem venné meg ... remélem rF alá kijön mindenesetre :D -
#1618 Látom végre pörög a topik :)
Szerintem az, hogy licenszelt autók vagy kitalált autók vannak a játékban az tök mind1. Számomra lényeg a játékélmény, ahogy olyamatos gyakorlssal javítok az időmön stb.
Nem az, hogy most ez egy pl. Bmw vagy csak egy utánzat egy kicsit másabb karosszériával.
Ez a része tökre nem érdekel, a lényeg, hogy egy nagyobb gázzal kipörgök, aztán tehetek az egészre.
Ez volt az első játék, amivel interneten játszottam, 6-an voltunk. Természetesen én a 1:14-es időmmel utolsó helyről indultam, de végül 3. lettem :)
Na nem azért, mert olyan jóvoltam, hanem azért mert kiperegtek előlem.
Akkor írtam is, hogy olyan Baumgartneres érzésem támadt.
De legalább végig mentem a 6kört 40ms lemaradással. -
#1617 köszi :-) -
#1616 Nekem semmi nemmegy a hatterben...:( -
#1615 -
#1614 nekem három dologtól áll meg egy-egy pillanatra. (az lfs is)
1. firefox megy a háttérben
2. windowblinds be van töltve
3. vírusírtónál a folyamatos fájl-ellenőrzés be van kapcsolva
ha ezeket kilövöm, akkor teljesen sima.
viszont nekem szar gépem van, tehát nem viszonyítási alap.
-
#1613 Hatha valakit erdekel ezert leirom:
Szoval letoltottem ,felinstalalltam es mikor indult volna ranyomtam a buy-ra. Csak kartyaszamot kert,levontak a lovet es indult is a jatek. Jott egy mail egy activation coddal ,de ezt eddig sehova nem kellett beirnom.
Most vettem megegy kodot,de ezt mar csak paypal-on keresztul tudtam. Ezt is megkaptam masfel oraval a kifizetes utan. Ezt unlock kodnak hivjak a mailben.
A ket kod karakterszamban es felepitesben is teljesen kulonbozo.
Szoval igy mukodik ez.
-
K.András #1612 Dehogy, szo nincsen arrol, hogy GTR a világ legjobb szimje, pusztán arrol van szo hogy nekem az a fontos hogy magának a sorozatnak legyen alapja, akkor tudom beleélni magam, ennyi. -
#1611 Hát ha egyszer játszok vele , kiváncsi leszek mennyire lesz sínautós az IndexF1 Mod után :DDDDDDD -
#1610 DOOM3-nál ATI driver miatt volt ilyen. -
#1609 Pedig jo az AI, csak valszeg nekik meg az agyuk kapcsol ki neha, mert olyan hulyek lesznek mint a segg:)))))))) -
#1608 Igazabol nem "akadozik" - mondhatni szaggat vagy lassu- hanem egyszeruen megall 2-4 masodpercre az egesz:))))) De ket megallas kozott, tokeletesen megy, ha kell 100fps-sel;)
A lenyeg, most RCS-net es FEAR topic olvasas lesz ezerrel, mert tuti hogy valami driver, bios vagy egyebb trukkos beallitas a kulcsa az egesznek. -
Toya #1607 Na nekem ez az akadás nincs meg.
Viszont engem az ovál AI tett most tönkre idegileg :D -
#1606 Andras GTR megszallott, ezert nem lehet hibaztatni!
De alapvetoen "problemas" az egesz engine, vagyis foleg jatektol, mod-tol, beallitastol fugg, hogy kinek melyik "kezelhetoseg jon be". Azonnali, kompromisszumok, trukkok nelkuli fizikat az NR-ben, LFS-ben, netKar-ban lehet erezni, de meg sorolhatnam a RBR-t vagy a CRC-t is (sot az Insane-t is:DD). Termeszetesen jatekstilustol, auto beallitasoktol fuggetlenul! -
#1605 FEAR nekem is akadozik még a 2 giga rammal is low-ban....Valami driver vagy ilyesmi leget..Mint anno DOOM3 volt. -
#1604 Es hogy ala tamasszam a banatom:)
- Nagyon "gyenge, hervadt, lightos" az FFB. Valahogy meg az atlag ISI-s cuccoknal is kevesbe erezni az autot (SCC, GTR, GTL stb.). Mar sok mindent vegig allitgattam, de meg semmi hatasa...
- Es ami durvab:)) Neha - percenkent tobbszor is - mega ll a kep, utana a hang, lemerevedik az egesz, var 2-4 masodpercet, aztan folytatja?! Persze, ezen kivul minden tokeletesen mukodik! Egyedul a F.E.A.R. demo csinalta pontosan ugyan ezt, de mivel az nem annyira erdekelt, betudtam program bug-nak:)) Most valami DX9-es (bar DX8-ban is csinalja) gondolok inkabb. De lehet, hogy valami alapveto, uj, D3D/Dx programozasi, kompatibilitasi, mitudomen problema lehet... -
#1603 Igazából nem Alexet akarom támogatni,de ez valami agyrém hogy akármilyen autós topikba bemegyek András,Te vagy az egyik aki állandóan elégetlenkedik...A GTR szvsz sem az a hü de rohadt jó szim.A fizikáját tekintve az Rfactor még demó alapján is kenterbe veri a GTR-t...Megvettem eredetiben de megbántam.Sokan vannak akik nagyon jól nyomják a GTR-t de szerintem azt Ők se hiszik el hogy egy versenyautó csúszás után nem fogható meg mert az egy nagy LOL.Rfactorban gyönyörűen meglehet fogni és életszerűen viselkedik az autó.Persze ez a saját véleményem.Lehet egyetérteni meg ellenkezni..