61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#1723 nah ez az igazi védelem. ezt még azok sem kapják meg akik fizetnének érte :)
bocs. -
Travelos #1722 szükségesek azok amire ezt írja: ez egy kritikus rendszerfolyamat, a feladatkezekő nem tudja leállítani.
OK, leszedem, megnézem úgy mi lesz! Ha beledöglök akkor is lesz rFactorom!!! Ekkorát még nem szívtam, az összes warez Starforce-os szutykot elindítottam anno, ez nem foghat ki rajtam! -
#1721 Milyen szuksegesek?! Uninstalald az egesz tuzfalat - teljesen felesleges - es ugy probald.:)) -
Travelos #1720 fent van a McAfee és meg is kérdezte, de ugyanaz volt a helyzet, ha kikapcsolom a tűzfalat és minde hozzá kapcsolódó service-t leállítok akkor is ugyanaz! -
#1719 A napokban fog erkezni a F3 Euroseries 2005 MOD. Kesobbiekben extra palyakkal. Tovabbi info es kepek itt: http://www.stylelo.com/html/projects.htm -
Travelos #1718 minden service áll, csak a szükségesek mennek, de ugyanaz! -
#1717 akinek baja van az AI-val nézze meg ezeket a bejegyzéseket a plr fájlban (backupoljatok előtte)
Alternate Collision="0" // Temporary variable as we develop new collision system. NOT AVAILABLE IN THIS VERSION
...
AI to AI Collision Rate="20" // Detection rate per second (1-40) for AI-to-AI collisions
-
#1716 rakj fel vmi külső tűzfalat és próbáld meg úgy.szerintem akkor megkérdezi, hogy engeded e fellépni az oldalra és ha engeded akkor bejön. -
#1715 Mondjuk igaz, valszeg akkor is csatlakozni akar majd valahogy -
Travelos #1714 Elsőre nekem is ez volt, szedd le mégegyszer! -
Travelos #1713 ALEX! Ne idegesíts már, ha megrendelem PayPal-on és megjön a kód, akkor hogy a jó életbe unlockolom ha mindig ugyanazt a szart írja ki??? Elmondanád??? -
#1712 áhh ugyanott áll meg mindíg :(
leszedem még1x hátha -
#1711 letöltésvezérlővel töltöttem.kilövök pár dolgot és megpróbálom még1x. -
#1710 Vagy CRC-s lett a letoltes, vagy fut a hatterben valami virusirto, spam szuro miegymas... -
#1709 Meg mindig ezzel kudesz?! szereztel hitelkartyat a sajatod helyett, vagy csakazertis kiakarod probalni?!:) Szerintem egyszerubb, ha Pay Pall-al probalkozol, ott nem lesz ilyen gondod, es allitolag mar 1-2 oran belul meg jon a kod. Ezzel meg szerintem eleszel meg egy darabig...
De ha nagyon kell, es megbizhato vagy (:D) akkor latogass el ide (http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=188060&arc=f), itt most csoportosan vesznek mindenkinek rFactor-t!!! -
#1708 installkor ezt írja ki.
error decompressing data.corrupted installer?
mia f@sz ez? -
#1707 ugy tudom szándékosan.
és úgy se megy, ha a Service-k között lelősz minden olyat, ami egy kicsit is a tüzfalra utal (vagy minden olyat, amiről biztos vagy hogy nem kell az XP működéshez)? -
#1706 :) -
#1705 nincs -
Travelos #1704 érdekes, hogy dedicated szervert tudok csinálni unlock nélkül is! ezt a fiuk elfelejtették vagy szándékosan nem látták el védelemmel. -
Travelos #1703 én már ki-be kapcsolgattam mindent, engedélyeztem mindent, minden mást leállítottam, egyszerűen nem csatlakozik a netre! -
#1702 Alexet várják az információnál.... -
#1700 az RSC-n azt irta vki erre a problémára:
Hi,i had this problem with xp firewall turned off or on,could not connect to anything to purchase.I then turned on zone alarm,clicked on buy,clicked"i am already connected",zone alarm popped up asking for access,allowed,and off i went,can't explain why.
bazza -
Travelos #1699 Amikor a buy/ulock gombra nyomtatok, utána feljött nektek egy olyan ablak, hogy online connection required??
Mert ez a szar nem látja az internetkapcsolatomat, azért nem tudom unlockolni. Azt írja kapcsolat nélküli munka!! -
#1698 már misu válaszából is ilyesmit sejtettem, ez elég megnyugtató ... őszintén szolva, annak örülnék,ha rh2005 ki se jönne f1c alá, és annyian megvennék a játékot modok miatt, h a köcsög sony kizárolagossága után az ISI csinálná a köv. licenszes f1 szimet PCre :) -
#1697 de később lesz, azt mondják. (csak borús idő van, az eső később jön) -
#1696 nincs is benne eső -
#1695 Az időjárásról kérdeznék, nyomta valaki már esőben? Vizes az aszfalt? :-) -
#1694 Hi!Aki ezzel játszik az unlockolta a játékot pénzért?Létezik ingyenes megoldása az unlockolásnak? -
#1693 Ja , tényleg ..Bocs ... -
#1692 fent van a fejlécben RSC FORUM -
#1691 Hát vessetek meg F1 mániás vagyok ...Mi a címe annak a fórumnak ? -
#1690 csak azt vettem észre, hogy nem oké (nem volt erős fokozaton a FFB). szar volt átzökkenteni a középponton, ennyi. amikor meg nem vezettem, akkor mindig elfelejtettem megnézni a beállítást és csak a következőn vettem észre újra. ilyenkor jött mindig, hogy na majd ennek a végén. aztán annak a végén is elfelejtettem. aztan végül mondtam, hogy nah most megnézem. és ekkor állítottam át. -
Travelos #1689 és nem vetted észre, hogy szétfelé húz, nem pedig középre??? -
#1688 En kivulallo vagyok, vagyis tapasztalatok alapjan esetleg tippelni tudok:)
En mar raktam at dolgokat GTR-bol (F1C) rF-be, es ha jol lattam, a MAS-ek be becsomagolt MTS file-okon kivul minden stimmel. Valszeg, egy egyszeru konvert lesz a dologbol;) Es azert hozza igazitani a tobbi ujdonsagot a MOD-okhoz, pl. napszakok, autotuning, palyakombinaciok, AIW stb. -
#1687 nekem csak az volt hogy ütköztem a mögöttem lévővel, neki leszakadt az első szárnya, 1 kereke, meg kiszakadt a rugó
nekem a hátsó szárny, hátsó kerék, rugó.
es ebbe bele tudtak a többiek ütközni. de mivel lassítottak mikor meglátták, ezért nem nagy sebességgel mentek bele.
szal konkrétan nekem sem volt ilyenem még :) -
#1686 Nekem meg nem volt ilyen, de megprobalom majd "reprodukalni":) -
#1685 basszus már 2 napja játszom vele és elég fura volt, hogy a középálláson mindig erővel kell átküzdenem a kormányt. azaz középen mindig "bekeményedett", és úgy kellett átzökkentenem a középálláson.
már eléggé fájt a kezem ma, amikor jobban megnéztem a beállításokat. és hát észre kellett vennem, hogy negatív tartományba is lehet állítani a FFB-t. és hát ugye így lett "normális".
pedig már más szimben is kellett igy állítanom, de valahogy kiment a fejemből hogy ez lehet a gond -
#1684 na egy hülye kérdés de engem izgat (videóbanm igyvolt legalábbis) szal kiprobáltad e már vagy történt e veled hogyha formula géppel nagy sebességnél rámész egy leszakadt pl: első szrányra akkor csattan a kocsival és vége vagy megse érzi?? -
#1683 Eloszor es utoljara leirom:)
Ez egy olyan program, amelyet egy "kis" csapat keszit sajat erobol, viszonylag szuk retegnek - szimulatorosok - nagy reszt a felhasznalok igenyeihez, kivansagaihoz merten. Nincs kiado, forgalmazo, nincs vam, afa, nyereseg es olyan dolog, amiert az emberek lazadnak, igy minden bevetel tisztan a fejlesztokhoz kerul, hogy abbol tovabb tudjak fejlesztgetni a programot.:P