rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fizika csak attól függ, hogy milyen szinten állnak rendelkezésre adatok. Ha van akkor pár napos dolog, ha nincs akkor hetek múlva se lesz jó. Szóval kérdés, hogy milyen szinten vagy ellátva adattal.
Motor variációkat simán be lehet rakni upgrades-be, ott hozzá rakja a többi dolgot, váltó, esetleges egyéb dolgok (pl másabb lehet talán a futómû, más kerekek vannak az erõsebb gépeken, súly, stb).
De mondom, ha van adat nagyon hamar megvana dolog.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Az is szép kör lesz mert a teljes modellpalettát le akarom fedni. Az meg széles skála: 518i 520i 525e 525i 528i 535i 524d 524td 😊
Amúgy karaj! <#eljen>#eljen>
The Power of Dreams
ha gondolod elõkotrom és felrakom.
Tán a 320D-s Race-X modból vettem ki 😊

Na mindegy, majd valamit kiagyalok.
Azt hogy az rF-ben lehet-e ilyet allitani, azt gozom sincs😉 Sose NASCAR-oztam vele. A setup-ot sem eroltettem, mert nem vagy alig erezheto a valtozas (nincs meg valahogy az a kozvetlen felfuggesztes vs. FFB-erzes):/).
Vagy legalábbis nem tudom, hogy a játék szerint mit jelent a track bar.
Szóval NASCAR autónál ez úgy néz ki, hogy a panhard rúd egyik (bal oldali) fele a futómûhöz van rögzítve, a jobb oldali (ez van fentebb) pedig a kasztnihoz, egy függõleges sínben. Namost ha lentebb tekerik akkor az azt jelenti, hogy az adott hosszúságú rúd jobban kitolja balra a hátsó futómûvet. Végülis egy hátsókerék-kormányzás, csak ez egy bizonyos értéken áll. Így a kocsi keresztben megy az egyenesben, de kanyarban pont jól fog mûködni, mint egy négykerék kormányzású autó. Na ilyet nem igazán lehet rF-ben. Vagyis én nem tudok róla, azért kérdeztem, hogy lehet-e a két hátsó eréknek mondjuk jobbra fordulnia 2 fokban, vagy hasonló.😊
Itt a videó végén látszik, hogy keresztben megy a kocsi, de amúgy is Charlotte-ban látszik a legjobban ez a dolog.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Van itt a fórumon olyan aki tudna autó berakásban segíteni? Alapszintû scriptelés megy(motoradatok, stb), de ha autodidakta módon sajátítanék el mindent akkor fél év múlva se lenne a játékban õ:
Most kezdtem hétfõn, úgyhogy még eléggé WIP, és nem is elsõsorban rFactorhoz, hanem SLRR-hez terveztem(ahhoz legalább értek is), aztán jött az ötlet hogy az rF-be is jó lenne. SLRR-es mivolta miatt elég sok alkatrész készül hozzá, amiket ugyanúgy be akarok rakni az rFactorba is.
Szóval aki tud segíteni, az priviben írjon rám. köszönöm!
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
eddig a versenyig nem kellett tûzálló ruha.. azóta kötelezõ.. :/
gyorsasági ob-n, minden egyes alkalommal ellenõrzik ezeket.
#55009: köszi, csak asszem a méreteink nem stimmelnek :/ 😄
Tuzallo versenyoveral, tuzolto munkaruha, kohaszati-szakmunkas gunya, vagy eleg a hegesztoktol kolcsonvett aszbeszt melleny?!?!😊))
Szó van benne az új IndyCar formuláról, és az új GP2-es verdáról is.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A valóságban is ha gyorsan forog meg a gép röppen, még sima speedwayen is, viszont ha lassabban indul meg akkor annyit lassul az autó, hogy már nem tud alákapni a szél.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Persze majd lehet vissza kell venni egy kicsit az értékekbõl, mert túl könnyû megröptetni az autókat, de mondjuk reálisabb, mint az, hogy bármi történjen is ragaszkodik a talajhoz, és a kipördülés közben nagyobbat lassul mintha fékeznél.😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az auto modelljet leiro fileban (.GEN), a model (.GMT) filenevenek megadasakor, odairod, hogy a aktualis VEH file GenString-jebol melyik sorszam vonatkozik ra (felni<2>.gmt). Ha a GenString=01242, akkor a ennek a 2. szama lesz a felnire vonatkozo, vagyis a felni1.gmt-t tolti be.
A veh file-ban a GenString utáni szám mit befolyásol mire van hatással?
HDVehicle=E92M3CUP_PRO2.hdc
Graphics=E92M3CUP_PRO2.gen
Spinner=E92M3CUP_PRO2_spinner.gen
GenString=03224
Sounds=E92M3CUP_PRO2.sfx
HeadPhysics=headphysics.ini
Cameras=E92M3CUP_PRO2_cams.cam
Cockpit=E92M3CUP_PRO2_Cockpitinfo.ini
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!