rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Ez kb motor és váltó kérdése, ami a legegyszerûbb része a dolgoknak.😊 Mármint a teljes modellpaletta.

A fizika csak attól függ, hogy milyen szinten állnak rendelkezésre adatok. Ha van akkor pár napos dolog, ha nincs akkor hetek múlva se lesz jó. Szóval kérdés, hogy milyen szinten vagy ellátva adattal.
Motor variációkat simán be lehet rakni upgrades-be, ott hozzá rakja a többi dolgot, váltó, esetleges egyéb dolgok (pl másabb lehet talán a futómû, más kerekek vannak az erõsebb gépeken, súly, stb).
De mondom, ha van adat nagyon hamar megvana dolog.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

GabriSanyi
Ha én modder csapat lennék, akkor egyik felem modellezne, a másik pedig írná bõszen a fizikát, akár úgy hogy csak a csupasz kasznival rója a köröket 😊

Az is szép kör lesz mert a teljes modellpalettát le akarom fedni. Az meg széles skála: 518i 520i 525e 525i 528i 535i 524d 524td 😊

Toby0501
Félkész modellt még szerintem fölösleges lenne berakni a játékba, ha úgy érzed, hogy elkészült, akkor lehet próbálkozni vele. 😊

hondash3
<#eplus2>

The Power of Dreams

simcompany
már rajta van, csak a pályán nem 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

hondash3
Ozt a kereket meg dísznek csináltam? <#banplz>
Amúgy karaj! <#eljen>

The Power of Dreams

simcompany
nagyon alakul 😊

SimaSuna
ez 1értelmü 😊

Emerico is ezt tette, ha jólemlékszem 😊
zolee145
Szerintem ha felveszi a kocsija hangját az kicsit jobb megoldás, mint valahonnan valamit beletenni.😊

SimaSuna
SimaSuna
BMWbõl asszem van jófajta hangom...nem eredeti, de a Z4hez használtam GTR2-ben.
ha gondolod elõkotrom és felrakom.
Tán a 320D-s Race-X modból vettem ki 😊
<#worship>

GabriSanyi
Hát a modellel haladgatok, igazából már lehetne a játékba pakolgatni, pozícionálni, fizikát gyúrni hozzá, amíg én modellezgetek. Meg még a hangot kell nekem fölvennem. Nagyban könnyíti a modellezést hogyha valamirõl nincs kép, akkor lemegyek a garázsba és az enyémen megnézem hogy hogyan is van 😛

SimaSuna
amint kész! kérném tesztre!
Imádom a kicsikét! 😊
zolee145
Az alig érezhetõ változással vitatkoznék, mindössze ez a keresztben menés hiányzik. Mondjuk ezt még sehol sem láttam. (Sehol alatt azt értem, hogy sehol, NR-ben sem, meg az utódjában sem😄)
Na mindegy, majd valamit kiagyalok.

Alexease
Setup-oltam nehany evig NASCAR autot (virtualisan😛), ugy-ahogy tudom ki-kivel van😉

Azt hogy az rF-ben lehet-e ilyet allitani, azt gozom sincs😉 Sose NASCAR-oztam vele. A setup-ot sem eroltettem, mert nem vagy alig erezheto a valtozas (nincs meg valahogy az a kozvetlen felfuggesztes vs. FFB-erzes):/).
zolee145
Olyat nem amilyet én akarnék.😊

Vagy legalábbis nem tudom, hogy a játék szerint mit jelent a track bar.

Szóval NASCAR autónál ez úgy néz ki, hogy a panhard rúd egyik (bal oldali) fele a futómûhöz van rögzítve, a jobb oldali (ez van fentebb) pedig a kasztnihoz, egy függõleges sínben. Namost ha lentebb tekerik akkor az azt jelenti, hogy az adott hosszúságú rúd jobban kitolja balra a hátsó futómûvet. Végülis egy hátsókerék-kormányzás, csak ez egy bizonyos értéken áll. Így a kocsi keresztben megy az egyenesben, de kanyarban pont jól fog mûködni, mint egy négykerék kormányzású autó. Na ilyet nem igazán lehet rF-ben. Vagyis én nem tudok róla, azért kérdeztem, hogy lehet-e a két hátsó eréknek mondjuk jobbra fordulnia 2 fokban, vagy hasonló.😊

Itt a videó végén látszik, hogy keresztben megy a kocsi, de amúgy is Charlotte-ban látszik a legjobban ez a dolog.

Alexease
Szerintem, lehet asszimetrikus beallitasokat csinalni a garage-ban😉
solo
MOndtam, hogy jó lesz ez rf-be😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

zolee145
Olyat lehet csinálni, hogy a kerék alapból ne a menetiránnyal párhuzamosan álljon (a hátsó) hanem valamilyen szögben? Nem kell nagy dolgokra gondolni, pár fok, de az össze vagy széttartás nem okés, asszimetrikus beállítás kellene.

GabriSanyi
Hali!

Van itt a fórumon olyan aki tudna autó berakásban segíteni? Alapszintû scriptelés megy(motoradatok, stb), de ha autodidakta módon sajátítanék el mindent akkor fél év múlva se lenne a játékban õ:

Most kezdtem hétfõn, úgyhogy még eléggé WIP, és nem is elsõsorban rFactorhoz, hanem SLRR-hez terveztem(ahhoz legalább értek is), aztán jött az ötlet hogy az rF-be is jó lenne. SLRR-es mivolta miatt elég sok alkatrész készül hozzá, amiket ugyanúgy be akarok rakni az rFactorba is.

Szóval aki tud segíteni, az priviben írjon rám. köszönöm!

simcompany
ez nekem még mindig olyan fura, meglepõen nagyon összetörik, és még a bukóketrec is rommá deformálódik.

amikor a lambók mennek meg elbújok rendesen.. 😄DD

eddig a versenyig nem kellett tûzálló ruha.. azóta kötelezõ.. :/

SimaSuna
simcompany
itt is van

egyébként tûzálló alsó ruházatot is szokták kérni mellé.

simcompany
viszonylag egyszerû a dolog, ha nemzetközi versenyszabályok vannak, akkor van egy bizonyos homologizációs szabály amit betartanak. az overálon rajta van hogy milyen homologizáció.

gyorsasági ob-n, minden egyes alkalommal ellenõrzik ezeket.

jókérdés, annyit tudok még hogy "the fireproof overall is mandatory to access to the pitlane" gondolom elég ha tûzállónak látszik, csaknem kérnek papírokat is róla, ha csak ruha van rajtam ugyanúgy megég a kezem, fejem lábam ha lesz vmi xD

#55009: köszi, csak asszem a méreteink nem stimmelnek :/ 😄

SimaSuna
tudom hogy 1 L-el van írva. 😊
Alexease
Az overall meg pullover😉))
SimaSuna
tûzálló melós ruhám van. SetétZõd 2részes over áll... 😊
Alexease
Pontosan, milyenre gondolsz?!
Tuzallo versenyoveral, tuzolto munkaruha, kohaszati-szakmunkas gunya, vagy eleg a hegesztoktol kolcsonvett aszbeszt melleny?!?!😊))
off: Van valakinek nagyméretû tûzálló ruhája kölcsönbe 2 napra ? 😄D

Dietrich
Megjelent a Dallara Magazin júliusi száma
Szó van benne az új IndyCar formuláról, és az új GP2-es verdáról is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Edwardsnak volt Degában, mégis elszállt.😊 Igazából annyi a baj, hogy egy kicsit nehezebben kellene repülniük, nagyobb tempónál hirtelen megforgatásnál, amikor még nem tud lassulni az autó.
A valóságban is ha gyorsan forog meg a gép röppen, még sima speedwayen is, viszont ha lassabban indul meg akkor annyit lassul az autó, hogy már nem tud alákapni a szél.

Nincsenek fékszárnyak...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

zolee145
<#taps>

Persze majd lehet vissza kell venni egy kicsit az értékekbõl, mert túl könnyû megröptetni az autókat, de mondjuk reálisabb, mint az, hogy bármi történjen is ragaszkodik a talajhoz, és a kipördülés közben nagyobbat lassul mintha fékeznél.😊

Köszi.Már bele is mélyültem.Most már tisztában vagyok avval mit jelentenek a számok.Viszont van még valami,hiába van bent másik szélvédõ az autó mappájában csak egyfélét hajlandó használni.Már megtaláltam a Mas file-ban ezt a központi uveg skint de nem találom hol bírom lekapcsolni hogy ne onnan hívja meg a textúrát hanem a mappában levõ egyedit használja.

Ulvar
Bingo. Ez sima rF csak marha jó moddal jó pályán és jó PS munka 😄. Megláttam lecidáztam magam...nagyon jó képek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Alexease
Ugyanabbol az alkatreszbol (pl. felni) tobb fajtat, tipust tudsz modellezni, generalni. Pl. lesz 3 fele felnid, ilyen nevekkel: felni1.gmt, felni2.gmt, felni3.gmt. Igy ugyanannal az autotipusnal, autofestestol, rajtszamtol, csapattol stb. (vagyis VEH-filetol fuggoen), mas-mas felnit is tudsz hasznalni:

Az auto modelljet leiro fileban (.GEN), a model (.GMT) filenevenek megadasakor, odairod, hogy a aktualis VEH file GenString-jebol melyik sorszam vonatkozik ra (felni<2>.gmt). Ha a GenString=01242, akkor a ennek a 2. szama lesz a felnire vonatkozo, vagyis a felni1.gmt-t tolti be.
Plz Help!
A veh file-ban a GenString utáni szám mit befolyásol mire van hatással?

HDVehicle=E92M3CUP_PRO2.hdc
Graphics=E92M3CUP_PRO2.gen
Spinner=E92M3CUP_PRO2_spinner.gen
GenString=03224
Sounds=E92M3CUP_PRO2.sfx
HeadPhysics=headphysics.ini
Cameras=E92M3CUP_PRO2_cams.cam
Cockpit=E92M3CUP_PRO2_Cockpitinfo.ini

b-type
A képek alapján a jelenlegi is megfelel 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

arty
rfactor 4

Forza.

Nightt
Ez miez?<#wow2>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Ulvar

PS power!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Eh, csak 328-at tudok Monza célegyenesben<#nevetes1>
bardocz
320-at olvastam, akkor megvan a napi célom.
simcompany
a gp2-es végsebessége 329 km/h

lac coo
Azért egy új kerékvetõ belefért vóna .... 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Normális, hogy monzaban simán átlépem a 320-at a 2010es kocsival? Vagy csak régen volt ennyi a vége?
simcompany
SIMCO tagok már megkapták, sok skin még festés alatt áll, ezért nem publikus