rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avcom
ejnye <#vigyor2>
megelõztél, pedig én írom a hírt LOL

Ingy
www.hsw.hu
update az rfactorhoz

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

nevezd at...<#whatever>
Ch_Slater
nekem athlon 1.2 ghz-en, 512mb rammal 1024-ben teljesen jól megy...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

avcom
a közeljövõben nem hiszem, amúgy ha van otthon net hostolsz egy password-ös játékot, bepakolod az MI-t és hajrá ;-)

Breki33
Norbi1.html
ibronk
Mi mást töltene le ?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

karikusz
szerintem nem nagy...szedd le és nyomulj vele

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Tom3
Na milyen a gép igénye?Mert ha megy akkor lehet hogy kipróbálom.
Breki33
hát talán hogy a cél mentése más néven mást tölt le P
Breki33
ja lesz single demo is nemtudjátok?

a hangok nagyon jók
karikusz
<#nevetes1>

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Gyerekek...ez az amit ettõl vártam...nagyon ottvan a game...

ibronk
Mi olyan vicces? 😊

b-type
😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ibronk

Kaszi46
azt a meggyúrtat közkincsé tehetnéd<#awink>

*Posse*T.W.D*

Ingy
még nem végleges pláne Norbi még gyúrt rajta ha lesz idõm akkor tesztelek de most hétvégén megyek pancsolni egerszalokra 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

arty
köszönöm!!!!!!! ez akkor GTR ben is megoldja a problémám !!! 😄 kész, két perfekt game egy nap ... ez már tul sok 😄

Forza.

JuanG
sokkal stabilabb Ingy setupjával!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ÁjjLe BoBBi
mostmár leállhatsz mer sose érlek így utol 😊)
én még nem mentem ingy setupjával. bár gtr-ben is 2mp-s javulást hozott mikor elkezdtem az övével gyakni...😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
naigen pont ez a csúszkálás tetszik benne! simán lehet fogni az autót mikor csúszik...mármint úgyértem hogy érezni lehet mikor picit megcsúszik, és meg is lehet tartani azon a ponton hogy úgy csússzon tovább.
vagy valami ilyesmi 😊)

ÁjjLe BoBBi
majd ragyurmázol azt jobblesz 😊
a körözgetés még megyeget...de a verseny az káosz 😊)

JuanG
sztem meg nem 😊))...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
1:03:097 ... Ingy dumb3 -as setupjával 😄DD...

b-type
ez tény...ott az RBR példának, ott aztán full sokat számít hogy folyamatos legyen a kép. 😊
nálam is gáz volt..nem tom már a CRC alatt is fogott a fékem, és most is gecc magas fékholttérrel kellett mennem, de ki nem sz...ja le 😄DD
nagyon élveztem, a versenyhez még azért gyurni kell, egy szimpla elengedés nem egyszerû ezen a pályán.
valakit aki pont kihajtott az elsõ kanyarban kivülrõl sodródtam körbe(drift mint állat), már épp akartam hujjogni, hogy ez mekkora, mikor átlépte az autóm a kontrolpontot, és wwoomm seggest ugrott a gumifalba.. 😄DDD
egy ismert pálya jó lenne...hogy kb. mennyire okék a köridõk.
Ezek a kis sárkányok b@sszus úgy pengetnek mint egy kis 2000-es formula autók...nagyon birom mikor gyors csúszos jobbos után kis gázelvét, és bele a csúszós balosba..van rá pár példa ezen a pályán.
kicsit olyan érzésem van mikor megküldöm a motoromat kint a földpályán.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nekem eddig a legjobb köröm 1:06:96 <#vigyor5>

Késõbb próbaképp én is indítottam szervert (368/64 kb ADSL) találkoztam is egy LFS-es olasz versenyzõvel😊
Elég jónak tûnik a netkód, mert a srácnak 240 ms-os pingje volt, de semmiféle ugrálást nem tapasztaltam, folyamatosan lehetett látni a kocsik mozgását.

Thx again for race😉

ÁjjLe BoBBi
norbi meg egy ufo 😊 1.02.835-öt ment

nekemis összejött azért egy 1.03.642 😛

ÁjjLe BoBBi
jaja 😊 majd meg toljuk maskor is!
az volt mondjuk a gaz hogy olyan szinten akadt az egesz nekem hogy 3x-4x meg kellett nyomni a lepket mire bevaltott...
nameg eleve mas (szarabb) 15-20fps-el menni mint 40-50-el :\

JuanG
no csak el lehet tüntetni a kormányt a képbõl 😊

a gamedata/vehicles/zr könyvtárban a "ZR_upgrades.gen" fájlban kell átírni ezt a részt a végefele:

Instance=WHEEL
{
Moveable=True
MeshFile=<SWHEEL> CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(2.00) LODOut=(2.00)

b-type
jó volt köszi 😊

ÁjjLe BoBBi
fel perc es indul

ÁjjLe BoBBi
80.98.56.99
server name: Bobbi host
pasw: sg.hu

b-type
ip:
81.182.33.229
a jelszó amit Ingy írt..

b-type
én is csak ip alapján láttalak Ingy..

Kaszi46
dehát ezen enmtok mit elbaszni😄 cam move up,dowln left right. beállitom de jemmi:\

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
szervert nem látom

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
mi neve pontosan? lehet lámázok vmit<#miaz>

*Posse*T.W.D*

Alexease
Pedig az ules mozgatas mukodik. A latoszoget (FOV) csak kintrol lehet allitani, a default.cfg-ben.
Ingy
ja tegyetek a net beallitast 56kra

Kaszi46
menüben is megvannak a gombok, be is állitom de nem reagál semmit. amugy csk kicsit feljebb és hátrébb szeretnék ülni nagyobb látószöggel😊

*Posse*T.W.D*

Ingy
mingyá hostolok: hostnév ingyTV
pass: darthy

b-type
tipik problem, nem tom miért származtatják...
minuszba kell rakni az erõ-t
tehát:
wheel
High v. Full
-50(spec. nálam ennyin van..)
akkor nem széthúz, hanem középre.

Kaszi46
nembánnám ha valaki csinálna egy szervert<#crazya><#vigyor1>

*Posse*T.W.D*

avcom
basszus <#fejvakaras>

Alexease
Meg sem, azok a kerekek😉) Vagy nem😊)))
Alexease
Az az.
Alexease
Van mindenfele kamera allitas, "cockpit ules allitas" (GTR), es van FOV is. Egyreszet az Options-ban, a tobbit kivul a CFG, PLR file-okban lehet allitgatni, rengeteg mindennel egyetemben😊))) Kormanyt nem lehet eltuntetni, az "oda van modellezve"😊 De a forgasat ki lehet kapcsolni, bar azzal nem sokat ersz😊)))
avcom
a plr file-ban van egy ilyen sor Wheels Visible In Cockpit="1" // Suggestion: add FrontWheelsInCockpit=? to the próbáld ki :-)

JuanG
reméljük a végsõben majd lehet, meg eltüntetni a kormányt (engem zavar), nekem elég a sajátom 😊...meg jó lenne egy multi közbeni setup küldözgetés á lá GTR...