rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
<#vigyor3>
Hat ja😞 Kaemmer egy hatalmas nagy pocs😞 A Papy fizika az egyik legjobb - az LFS melett - kar hogy igy elastak magukat😞 Azert meg remenykedem, hogy lecsillapodnak a dolgok es elorukkol majd valamivel. Ezekutan mar csak hasonlo rendszerut csinalhat mint az rF, mert ebben van jovo husszutavon.
avcom
inkább legyen rosszabb egy kicsit a fizikai megvalósítás mint, hogy holnap a vádlottak padján üljek <#wow3>

Istencsászár
papyrus féle nascar 2003😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
nr? 😄 Az mi ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
nr 2003 ?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
ez milyen játék ?

b-type
ez nagyon jól sikerült wmv, és jól látszik a lényeg.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Majd ha ilyen felfuggesztest szamol, akkor azt mondom: most OK! 😊))))
CTS Watkins sikan (WMV, 3 Mbyte)
Alexease
Teszteltem egy kicsit, javitottam is 1,5sec-et😊
De a beallitasokat meg mindig nem igazan erzem (mondjuk 0.7 beta😄), pontosabban messze nem annyira hatarozott mint az NR vagy az LFS. Bar nem tudom, hogy az "igaziba" mennyire erezni az ilyen dolgokat, de pl. a 0% vagy a 100% difi kozott nem sok kulonbseg van erzesre😊)) Persze, azert erezni hogy "mashogy" megy egy kisit;P De szerintem itt is csak gumi melegedesben, kopasban lehet igazan lemerni hogy mi a helyzet. Azert az LFS-ben az erezheto zarodo-nyilo difik azert mas kategoria😄 Nem beszelve az ottani koszolodo es kockasra fekezheto gumikrol😊

Vagyis megmaradt az ISI erzes, de azert tenyleg sokkal jobb mint a nagy elod. Vagyis egyre jobban varom, kivancsi vagyok mit tudtak meg valtoztani az 1.0-ig rajta (nem grafikailag, inkabb erzesre).
Amse
mégsem mentem, mert tel volt és el kellett rohannom😞 és már 18:00 elmúlt.

Ch_Slater
asszem semmi.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Amse
én megyek, de csak tanulni a pályát, mert tegnap raktam fel😉

Ch_Slater
ez a racecast egy mûködõ dolog? mert hallottam már ilyet, hogy nézd meg a racecaston, de hiába, ha jelszót kér belépéskor...

Alexease
18:00-ig autot tesztelgetek, addig lehet jonni korozni:
Szerver: Alexease
IP: 811825996
PASS: pass
Hello!

En is jonnek, ha meg beferek 😊
Ch_Slater
megjelenést tekintve okosabbak lettünk?

Alexease
Hogy legyen mit betenni a favorites-be😊
http://www.rfactor.org
JuanG
én???...mint az 1hetes kiscica 😄DD...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Persze, aztán nem tudsz aludni, mert izgulsz... 😊))
JuanG
vagy ténylegesen 24 órát ;]...átadod az irányítást az AI-nak, és alszol egyet 😊)), aztán vissza...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Azert ezekutan, hogy tegnap tesztelgettem a jatekot es hogy most olvasgatom a bemutatot, egy kicsit jobban varom😉)))) Bar nem tudom, hogy mennyire fog mukodni a teljesben a napszak valtas, vagyis mukodik-e a teljes 24 ora egy verseny alatt, de bele gondolva, eleg jo versenyeket lehetne majd menni😊 Beallitani egy laza 1,5 oras verseny tavot, arra a 24 orat, 4 kotelezo pit-et...😛PP
Alexease
Szerintem semmit😊 Vaszeg csak "jol hangzik"😊 Magyarul mar nem annyira: "Verseny Tenyezo"😛
Tudja valaki, hogy mit jelent az a szó, hogy rFactor?

Panther
Az USPits team elkészítette Trois Rivierest az rFactor alá és kiadják, mihelyst megjelenik a játék. 😊) Ez jó hír.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

robotnyk
Alexease
Megjelent az AutoSimSport magazin... jon 3kbyte/s-al😉
http://www.autosimsport.com/
Akkor esetleg ma délután vagy este kipróbáljuk?? mert én még nem próbáltam az rFactort online!

Ch_Slater
nekem fixem van 6mbit-tel, viszont mar biztos nem jatszom ma. melo...

akkor kellene valaki, akinek fix van!!

valaki!😊)

Amse
nem megy vele😞

drop
köszi a linket

www.fileshack.com

nekem se, próbáljuk meg a dinamikussal? küldd el privátban!

Amse
nincs fixem 😞

drop
csá honan lehet letölteni az rfactor demot

Ch_Slater
A.S.S:
August issue—with rFactor world exclusive—soon!
éjfél után usa-idõ szerint olvasható.

na akkor valaki modja az IP-jét, és csináljon játékot!!

Amse
énisénis😊igaz, hogy most tettem fel, de......

Ha megadod az IP címed, és csinálsz egy játékot, akkor nyomhatjuk!!

Törölt felhasználó
Valaki bemásolhatna ide egy pár sor ip t
Alexease
Ja es a legjobb korom, ha jol emlekszem, 1:07:XX volt, vagyis boven jo az az 1:05:XX😊 A visszajatszast lementettem, de lejatszani nem tudom:]
Alexease
Csak visszaraktam a demot, kedvet kaptam hozza😊 Mar reg mentem vele, de tenyleg jo😛 Olyan "ISI-s" vagyis erezni hogy maskepp szamolja a "dolgokat" mint az NR vagy az LFS, de eleg jo. Itt mar lehet csuszni es valoban meg lehet fogni ha megcsusszan😉
Mentem is egy gyors, rovid versenyt😉 Maxra allitottam az "idomulast", es teljesen jo a latvany, ahogy lathatoan valtoznak a fenyviszonyok, arnyekok, szep lassan megy le a nap😊 Kar hogy csak a "naplementeig" van benne, utana hirtelen visszaugrik delelotre😉)))
A befuto is erdekes volt. A celvonalon a 8-az es az 5-os kozott mentem el, epp hogy elfertem, mig a 2-at eloztem😊))
118 kör megtétele után, 1:05.178. Azt hiszem ez a vége. Végülis tegnap óta 1mp javulás nem olyan rossz! Többet nem tudok ebbõl kihozni, aki ennél jobbat tud, az hozzám képest zseniális, vagy jobban beállította a kormányát és a pedálját <#vigyor>

Várjuk a teljes játékot!!

Neked különösen köszönöm, és hálás vagyok a segítségedért!

Nagyon köszönöm!

Pontosan úgy lesz, a GTR-ben már teljesen jól megy a setupolás. Itt is megtanulom, csak kell néhány alap setup, hogy lássam a tendenciákat, meg azért van pár újdonság is benne a GTR-hez képest, illetve nem ugyanolyan autók vannak benne. Azért köszi a jó tanácsot, megfogadom!!!

nekem megvan 😛
ingy5 setup

-- http://www.x-plane.hu

lac coo
Setup segítség magyarul!
Ezt töltsd le , meg ezt a hozzávaló kiegészítést is !

Amse
szerintem inkább magyarázza el valaki, hogy mit is érdemes állítani és merre, meg mire való, mert ha te állítod akkor meg is tanulod majd, hogy más pályákon miket állíts majd és akkor nem kell setupokat kunyizni.

INGY, ha erre jársz, légy szíves linkeld már be nekem újra az rFactoros setupodat, mert a topic elejérõl a link már nem mûködik.
Köszi! <#wink>