rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inditottam egy dedi szervert, csekkoljátok!
ha gond van akkor ICQ - 114 166 495 vagy MSN - arty77
Forza.
nem indit valaki egy szervert? versenyezhetnékem ven 😄
Forza.
Csak hat, minimalberre nem adnak hitelkartyat😊)))))))
,de lehet hogy nem mindenkinek éri meg.Én majd akkor fogom megrendelni amikor kijön😊,mert most nincs rá pénzem😞
Az egyebb hitelkartya jo. Talan a CitiBank a legjobb. Csak en minimalberes vagyok, igy nekem nem adnak😊)))
CIB bank internetkártya
OTP webkártya
-- http://www.x-plane.hu
-- http://www.x-plane.hu
Thank you for your support of rFactor. Unlock codes will be emailed out to this address but are not yet available. They should be ready early next week. You will receive it before the download becomes available which should be ready… after that ?. We are very motivated to get the sim out and to start getting some feedback.
innen
Nekem a PayPal mindent visszaigazolt, minden atutalas meg volt, de en nem kaptam semmi visszajelzest az ISI-tol😞
Komolyra fordítva a szót. Gondolom egy borítót is mellékelnek majd, ha már nem lehet levenni vmelyik üzlet polcáról.
ezzel csak azt akartam mondani, hogy a terjesztésen gondolkodni akkor szoktak, amikor már lenne mit terjeszteni
Simán elõrendelném, ha tudnám hogy 1-2 héten belül megjelenik. Féléves elõrendelések mint a könyveknél van, az vhogy nem játszik.
Mostanság annyira felpör0gtek az rFactor körül a dolgok, hogy eddig augusztus végére gondoltam a megjelenés idõpontját. De elbizonytalanodtam.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Forza.
De elegge beindult az elet az rF korul. Minden forum telthazas. Rengetegen rendeltek elo. Valszeg holnap en is kifizetem, ha masert nem is, csak hogy javitsam a statisztikajukat, hogy mennyi a komoly erdeklodo a jatekuk irant😊))
De rengeteg kerdes is felmerult, foleg hogy az emberek mar fizettek is erte. Mikor jelenik meg egyaltalan a jatek pontosan (a nagyon hamar az nem sokat jelent😄)?! 1-2 nap, vagy 1-2 het esetleg honap?! Kellene egy egyszeru, korrekt lista, hogy mit is fog tartalmazni a jatek (mennyi palya egyenkent hany kombinacioval, hany - formajaban es tipusaban is teljesen - kulonbozo auto)? Mennyit es meddig tartalmazza a fejlesztoi tamogatast a jelenlegi osszeg (kesobbi kiegeszitesek, csapatok, palyak, autok, efektek, szolgaltatasok stb.)? Kissebb javitasok, kiegeszitesek, patch-ek biztos bele tartoznak a jelenlegi osszegbe, de az esetleges kesobbi "kiegeszitesek" hogy lesznek?!
Vagyis nem artana mielobb egy hivatalos, hasonlo tartalmu kerdes-valasz szintu dokumentumot kiadni, mielott a sok megvalaszolatlan kerdes, talalgatas atfordulna sar dobalasba, ketkedesbe stb. - sajnos rossz szokas szerint.
A lenyeg, hogy jot mulattunk...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Mert ha mondjuk igy olcsobb lenne vagy valami akkor azt mondom oke.
De kicsi az eselye,hogy en barmit is elorendeljek. Mert ugye meg is halhatok addig ameg kijon es akkor buktam a 35 jurot. <#idiota>#idiota>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Miert jo az nekem ha kifizetem most, aztan majd valamikor jon a game ?
LFS S2-nel sem ertettem mar,hogy miert volt jo kifizetni egy evvel elotte valakinek ? Mikor kijott,5 perccel utanna mar megvettem a licence-t. Es lemaradtam igy valamirol? Szoval valaki homalyositson mar fel leci....
<#rolleyes>#rolleyes>
masodszor: nem ugyanannyi usd, csak elnéztem. 39.99
és bocs
ezen a linken