rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pcguru
MÉGSEM<#rinya>

pcguru
MÁR TÖLTÖM LEFELE!!

pcguru
<#confused>

Alexease
Bar nincs kiirva a fejlecbe, de termeszetesen a warezzel kapcsolatos dolgokat, gondolkodas nelkul torlom😊))
Alexease
Hogy milyen a vedelem azt nem tudom, de fizetos az biztos😉)
pcguru
Nem tudja valaki milyen védelem van rajta??

Alexease
Kotelezo😊 Bar van "csalas" is, de szerintem ilyen jatekot, ennyiert, ennyi "tartalommal" csak megszaloottak vesznek, vagyis azoknak nem problema hogy hasznlajak is a jatekot😉))
Ha meg csak F1 manias vagy, akkor nezz korul a az RSC forumon, eleg konnyu hackelni a programot...
avcom
lehet csalni is

avcom
a MOD fejlesztõi megkértek, hogy ne nyilatkozzak/zunk egyelõre ebben a kérdésben

lac coo
Bocs a láma kérdésért , de kötelelzõ megcsinálni a karriert , hogy az "F1" autókat használni lehessen ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ch_Slater
nekem is még csak 100.000-em van. még akkor 20x le kell nyomni a 4 versenyes season-t, hogy meglegyen a Formula, vagy mi?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
lehet host. lenne még valaki?

arty
vajon mennyire lesz bonyolult az rh2005 modot rfact alá beapplikálni ?

Forza.

avcom
úgy nézem az RSC-n, hogy visszafizetik a játék árát 14-21 napon belül, ha nem tetszik valakinek

b-type
köszi, megcsinálom.

Nagyon jójez a játék, a kis formula-val õszültem itt-ott kicsit kígyózott a kanyarokban tapadáshatáron (ilyen hol eleje-hol hátulja érzésem volt a csúszásban)
A Formula kicsiben elfogyott a pénzkeresés, és a két millához még kell milla8kiló 😄
Viszont ez a kis mini awd-s ez valami állat 😊

Ha lenne este host (én nem tok sajna, akkor mennék)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom
a trace itt is mûködik

C:\games\isi\rfactor\rfactor.exe - trace=1000

@JuanG #1663
van fejlesztõ kit, de általában ha jött egy új verzió lehetett is kidobni...

Istencsászár
F1c alá jöncsak ki

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Az igaz,hogy RH2005 f1 mod kijön rfactor alá is? Tudja valaki? Köszi
Panther
Pályákat teljesen elölrõl (mint például TANTRA a Sachsenringet GTR alá) 3D Studio-val, itt elég mély alapismeretek szükségesek. Aztán olyan dolgok jönnek még ehhez, mint az AIW fájl elkészítése a felvezetõ autónak (Zmodelerben az X, Y és Z koordinátákon kell elhelyezni) és a mesterséges intelligencia belövése ugyanebbena fájlban, ami valóságos mûvészet (mármint jó AIW-t készíteni, erre is van persze angol nyelvû tutorial).

Ha konvertálni akarsz egy pályát, mondjuk rFactor alá, akkor pedig szükséges egy filter, ami a szükséges fájlokat átkonvertálja, valamint egy MAS megnyitó, mert ha jól tudom a MASStudio az rFactor esetében nem mûködik. Gondolom tényleg lesz valamiféle Development Kit, vagy már van is független fejlesztõktõl.

Tehát itt meg kell különböztetni két dolgot:

teljesen elölrõl kezded a fejelsztést a semmibõl, vagy konvertálsz valamit. Egyik sem könnyû, ha jól akarod megcsinálni.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
úgy tudom hogy a komoly mod készítõk már korábban megkapták az ehhez szükséges cuccokat (devkit?)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ch_Slater
mivel csinálnak kiegészítéseket (pl. pályákat, autókat)?
és hogyan teszik bele a játékba?

b-type
Misu
Ír vhova a progi ha probléma van?
Eddig stabilan fut nagyon, de instant replay-nál kifagyott Toban Long-ban.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tényleg fura, mert az F1C-ben olyan jó kis telemetria volt, sokkal jobb volt, mint a GTR-ben! Úgy látszik ennek a fejlesztésére már nem volt idõ.

este megpróbálom köszi, mindent megpróbálok, mert nekem kell ez a game!!

lac coo
Miért nincs hozzá telemetria progi ???<#wilting><#wilting><#wilting>

tényleg megszállott vagy, de ehhez mindenképpen grat., mert ez már nálad életforma, az élet értelme, nemes cél, stb.. 😊

Ch_Slater
aki telemtriát akar, az a FindTheLimit féle f1telemetry-t próbálja ki. gondolom nem mindent ir ki, mivel nem ehhez készült. csináltam egy képet róla

K.András
500Eft-be van idáig kb.LG Plazma az meg 560E-ft.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Mennyibe van eddig a cucc, ha megkérdezhetem? Monitort ne számoljuk, csak az ülést, a kormányt, a pedált, meg egyebeket.

Ch_Slater
közben rájöttem a cockpites topikból. 😊
király a cucc

K.András
Thx, elég élvezetes mit ne mondjak 😊
Slater: nem saját terv BRD-töl rendeltem mindent.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Ch_Slater
nem rossz. saját tervek alapján készült?

b-type
Nagyon desznyó a vezetési környezet amit kiépítettél, külön tetszik a giga megjelenítõ cuccod, grat hozzá.
vmi sira' lehet így vezetni.

Ch_Slater
volt olyan akinek ugyanigy nem ment, visszakapcsolta a tûzfalat (nem a xp-st), elinditotta a vásárlást, a tüzfal miatt rákérdezett, hogy mehet-e, kattintott, hogy mehet és minden oké volt.

szal lehet, hogy le lett tiltva a tüzfalban még régebben ez a rész és most anélkül hogy rákérdezne, lelövi.

Alexease
Ha nem akarod/tudod azonnal megvenni, akkor majd probald a PayPall-t. Azzal nem lehet gond.
A kártya nem lenne gond, mert majd szerzek valakit, aki segít, de hiába, mert nem megy az unlock. Nagy kár, mert nagyon vártam ezt a game-et. A demoval sokat nyomtam, és úgy gondoltam ez lesz az ász, a sok MOD, meg pálya. Nem baj, majd Doom-ozok kormánnyal. <#violent>

Alexease
Valami hasonlo lesz...
De azzal a kartyaval ugy sem tudsz fizetni - nekem is VISA Electronom van, ilyen celra hasznalhatatlan😞 Evek ota szivok...
Talán valami biztonsági beállítás lesz a böngészõben, nem?? Ez nagyon arra utal:

"Figyelmeztetés: A lap elévült A kért lap azokból az információkból épül fel, amelyeket Ön egy ûrlapon küldött el. Ez a lap többé nem érhetõ el. Biztonsági okokból az Internet Explorer nem küldi újra az információt.

Az információ újraküldéséhez és a weblap megtekintéséhez kattintson a Frissítés gombra."

Alexease
Annyi elonye volt hogy, egyreszt vegig teszteltem minden lehetseges beallitast - a BIOS-tol a driverig - es kozben mentem vagy 100 kort Orchard Lake Road-on rFTrainer-rel😊)) Minnel jobban sikerul osszelonom az FFB-t, annal jobban tetszik😊 Szokasos ISI engine dilemma😉)
Ezen kell majd menni egy "24 oras" versenyt, bagyon jo😄
Alexease
<#eljen><#worship>
Alexease
bar millio dolgom lett volna, de bosszantott a dolog, es meggyogyitottam az rFactorom😊)) Most megy rendesen. Valszeg ez uj DX9-es programoknal lesz meg problema, mert ugy nez ki nem tudjak optimalizalni a textura kezelest ennyi kartyara, driverre es tulcsordul. Meg is ertem oket😊
Visszabb kellett venni az Image Settings-et - vagyis a memoria hasznalatot.
avcom
DVD borító

lejjebb nézzétek a csatolást, onnan egyszerûbb leszedni <#finom>

Alexease
Sajnos az a kartya valoban nem jo😞 Kulfoldon, csak "normalis" bankkartyat - pontosabban hitelkartyat - hasznalnak.
Van rajta azonosító, de mindegy, mert nem tudom elérni azt az oldalt, még a PayPal sem megy!

lac coo
Az a kártya nem jó sajna , ne is görcsölj vele..😞
Nincs is olyan adat rajta amit majd kérnek .(pl. kártya biztonsági szám..)

Azt hol is lehet beállítani, hogy az IE legyen megint az alapértelmezett böngészõ, és ne az Opera???

Kütyüm nincs😊 Amúgy Operát haszálok, de az rFactor ígyis úgyis az IE-t indítja szerintem. Az XP SP2-es tûzfala ki van lõve!
Erste Bankos VISA Electron kártyám van, nem dombornyomott, de hátha elfogadják.

Alexease
Nincs valami switch-ed vagy valami hardware-es kutyud?! esetleg probald masik bongeszovel (az SP2 es az IE - ha ezek vannak - neha tul spirazzak a dolgot😄). Pl. FireFox, az ingyenes, kicsi, egyszeru.
Ha sehogy sem megy, akkor PayPall... Amugy milyen kartyad van? csakhitelkartyaval lehet fizetni ("dombornyomott"), az ithoni "folyoszamlakhoz" adott Maestro meg hasonolo cuccok nem jok...
Ha hagyom, hogy õ csatlakoztasson a netre, akkor azt írja, hogy probléma az internetkapcsolatommal, és már dobja is a lap elévült ablakot!
Ezt egyszerûen nem tudom elhinni, hogy csak nálam nem megy!!!

Alexease
A netKar a legjobb😊) Amilyen egyszeru, anyira utos benne a "fizika"😊 Mar az elso kornel, amikor kiprobaltam, vigyorogtam, annyira jol erezni mindent. Hogy lesz-e Pro es hogy milyen lesz nem tudom, de drukkolok nekik!