rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na a ZoneAlarm-al sem megy! Ugyanaz a faszság. Remélem másnak nem lesz ilyen gondja.

b-type
remélem mihamarabb lesz WTCC mod, .....persze a Nordschleife mod is érdekel (meg még mi minden 😊) )
De erre a játékra és egy jó Wtcc modra várok spec kb. év elejétõl. 😊
Tetszik, jó a játék, renderelek egy videót....rendesen sajnálom, mert mennék vissza nyomni 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

MaverickSXT
Nagyon nem ide vago dolog de tud vki olyan helyet ahonnan az f1c scc modhoz lehet gts kocsikat letolteni?
pl dbr9 lister mosler stb...
nalam az a game a star, grafika, fizika jatszhatosag .....

avcom
szerintem is hülye és megértem a problémát, nézelõdtem és ezt találtam

Ch_Slater
persze

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

MaverickSXT
Hy All
Elinditottad az osszes Starforce-os szutykot?
A TM Sunrise ot is?
Amugy most mirol van itt szo?
Most kapcsolodtam csak be ide es nem ertem
Van mar teljes verzios rfactor?

b-type
full együttérzek 😞
remélem valami kis idióta hiba zavar be.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
egyszerû szóval eligazítanál? 😊
a "baja van" azt jelenti ha túl durungnak találom az ai-t?
vagy az egymással való viselkedéseit befolyásolom?

(mert néha durung az ai velem (azért könybe nem lábad a szemem<#zavart1>) , fõleg ha tunning különbség van nyakamra jön pikk-pakk, azát letól az útról 😊))) (unlimited series))
Mindegy a játék nagyon élvezetes, viszont elég nagy hiba volt bemennem ebbe az 'unlimited' series-be szinte csak csicsa meg gumi tunninggal <#idiota>
kifullozom a kicsit, aztán gyûjtök tovább 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Leszedtem a tûzfalat, de a probláma fennáll! Most ahogy az RSC-n volt megnézzük mi van ha felrakom a ZoneAlarmot!

így kell ezt...

HUNForrest-Gump

Ch_Slater
nah ez az igazi védelem. ezt még azok sem kapják meg akik fizetnének érte 😊

bocs.

szükségesek azok amire ezt írja: ez egy kritikus rendszerfolyamat, a feladatkezekõ nem tudja leállítani.

OK, leszedem, megnézem úgy mi lesz! Ha beledöglök akkor is lesz rFactorom!!! Ekkorát még nem szívtam, az összes warez Starforce-os szutykot elindítottam anno, ez nem foghat ki rajtam!

Alexease
Milyen szuksegesek?! Uninstalald az egesz tuzfalat - teljesen felesleges - es ugy probald.😊)
fent van a McAfee és meg is kérdezte, de ugyanaz volt a helyzet, ha kikapcsolom a tûzfalat és minde hozzá kapcsolódó service-t leállítok akkor is ugyanaz!

Alexease
A napokban fog erkezni a F3 Euroseries 2005 MOD. Kesobbiekben extra palyakkal. Tovabbi info es kepek itt: http://www.stylelo.com/html/projects.htm
minden service áll, csak a szükségesek mennek, de ugyanaz!

avcom
akinek baja van az AI-val nézze meg ezeket a bejegyzéseket a plr fájlban (backupoljatok elõtte)

Alternate Collision="0" // Temporary variable as we develop new collision system. NOT AVAILABLE IN THIS VERSION

...

AI to AI Collision Rate="20" // Detection rate per second (1-40) for AI-to-AI collisions

Amse
rakj fel vmi külsõ tûzfalat és próbáld meg úgy.szerintem akkor megkérdezi, hogy engeded e fellépni az oldalra és ha engeded akkor bejön.

Alexease
Mondjuk igaz, valszeg akkor is csatlakozni akar majd valahogy <#idiota><#zavart1><#rinya><#rolleyes><#vigyor5>
Elsõre nekem is ez volt, szedd le mégegyszer!

ALEX! Ne idegesíts már, ha megrendelem PayPal-on és megjön a kód, akkor hogy a jó életbe unlockolom ha mindig ugyanazt a szart írja ki??? Elmondanád???<#falbav>

Amse
áhh ugyanott áll meg mindíg 😞
leszedem még1x hátha

Amse
letöltésvezérlõvel töltöttem.kilövök pár dolgot és megpróbálom még1x.

Alexease
Vagy CRC-s lett a letoltes, vagy fut a hatterben valami virusirto, spam szuro miegymas...
Alexease
Meg mindig ezzel kudesz?! szereztel hitelkartyat a sajatod helyett, vagy csakazertis kiakarod probalni?!😊 Szerintem egyszerubb, ha Pay Pall-al probalkozol, ott nem lesz ilyen gondod, es allitolag mar 1-2 oran belul meg jon a kod. Ezzel meg szerintem eleszel meg egy darabig...

De ha nagyon kell, es megbizhato vagy (😄) akkor latogass el ide (http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=188060&arc=f), itt most csoportosan vesznek mindenkinek rFactor-t!!!
Amse
installkor ezt írja ki.
error decompressing data.corrupted installer?
mia f@sz ez?

Ch_Slater
ugy tudom szándékosan.
és úgy se megy, ha a Service-k között lelõsz minden olyat, ami egy kicsit is a tüzfalra utal (vagy minden olyat, amirõl biztos vagy hogy nem kell az XP mûködéshez)?

Ch_Slater
😊

JuanG
nincs

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

érdekes, hogy dedicated szervert tudok csinálni unlock nélkül is! ezt a fiuk elfelejtették vagy szándékosan nem látták el védelemmel.

én már ki-be kapcsolgattam mindent, engedélyeztem mindent, minden mást leállítottam, egyszerûen nem csatlakozik a netre!

Papailaca
Alexet várják az információnál....

Let\'s get ready to Rumble!

Ch_Slater
az RSC-n azt irta vki erre a problémára:
Hi,i had this problem with xp firewall turned off or on,could not connect to anything to purchase.I then turned on zone alarm,clicked on buy,clicked"i am already connected",zone alarm popped up asking for access,allowed,and off i went,can't explain why.
bazza

Amikor a buy/ulock gombra nyomtatok, utána feljött nektek egy olyan ablak, hogy online connection required??

Mert ez a szar nem látja az internetkapcsolatomat, azért nem tudom unlockolni. Azt írja kapcsolat nélküli munka!!

arty
már misu válaszából is ilyesmit sejtettem, ez elég megnyugtató ... õszintén szolva, annak örülnék,ha rh2005 ki se jönne f1c alá, és annyian megvennék a játékot modok miatt, h a köcsög sony kizárolagossága után az ISI csinálná a köv. licenszes f1 szimet PCre 😊

Forza.

Ch_Slater
de késõbb lesz, azt mondják. (csak borús idõ van, az esõ késõbb jön)

Ch_Slater
nincs is benne esõ

Cowek
Az idõjárásról kérdeznék, nyomta valaki már esõben? Vizes az aszfalt? :-)

http://www.f1-info.hu/

zolo
Hi!Aki ezzel játszik az unlockolta a játékot pénzért?Létezik ingyenes megoldása az unlockolásnak?

http://flickr.com/photos/zolika90/

lac coo
Ja , tényleg ..Bocs ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Amse
fent van a fejlécben RSC FORUM

lac coo
Hát vessetek meg F1 mániás vagyok ...Mi a címe annak a fórumnak ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ch_Slater
csak azt vettem észre, hogy nem oké (nem volt erõs fokozaton a FF😎. szar volt átzökkenteni a középponton, ennyi. amikor meg nem vezettem, akkor mindig elfelejtettem megnézni a beállítást és csak a következõn vettem észre újra. ilyenkor jött mindig, hogy na majd ennek a végén. aztán annak a végén is elfelejtettem. aztan végül mondtam, hogy nah most megnézem. és ekkor állítottam át.

és nem vetted észre, hogy szétfelé húz, nem pedig középre???

Alexease
En kivulallo vagyok, vagyis tapasztalatok alapjan esetleg tippelni tudok😊
En mar raktam at dolgokat GTR-bol (F1C) rF-be, es ha jol lattam, a MAS-ek be becsomagolt MTS file-okon kivul minden stimmel. Valszeg, egy egyszeru konvert lesz a dologbol😉 Es azert hozza igazitani a tobbi ujdonsagot a MOD-okhoz, pl. napszakok, autotuning, palyakombinaciok, AIW stb.
Ch_Slater
nekem csak az volt hogy ütköztem a mögöttem lévõvel, neki leszakadt az elsõ szárnya, 1 kereke, meg kiszakadt a rugó
nekem a hátsó szárny, hátsó kerék, rugó.
es ebbe bele tudtak a többiek ütközni. de mivel lassítottak mikor meglátták, ezért nem nagy sebességgel mentek bele.
szal konkrétan nekem sem volt ilyenem még 😊

Alexease
Nekem meg nem volt ilyen, de megprobalom majd "reprodukalni"😊
Ch_Slater
basszus már 2 napja játszom vele és elég fura volt, hogy a középálláson mindig erõvel kell átküzdenem a kormányt. azaz középen mindig "bekeményedett", és úgy kellett átzökkentenem a középálláson.
már eléggé fájt a kezem ma, amikor jobban megnéztem a beállításokat. és hát észre kellett vennem, hogy negatív tartományba is lehet állítani a FFB-t. és hát ugye így lett "normális".
pedig már más szimben is kellett igy állítanom, de valahogy kiment a fejembõl hogy ez lehet a gond<#zavart1>

Istencsászár
na egy hülye kérdés de engem izgat (videóbanm igyvolt legalábbis) szal kiprobáltad e már vagy történt e veled hogyha formula géppel nagy sebességnél rámész egy leszakadt pl: elsõ szrányra akkor csattan a kocsival és vége vagy megse érzi??

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Eloszor es utoljara leirom😊
Ez egy olyan program, amelyet egy "kis" csapat keszit sajat erobol, viszonylag szuk retegnek - szimulatorosok - nagy reszt a felhasznalok igenyeihez, kivansagaihoz merten. Nincs kiado, forgalmazo, nincs vam, afa, nyereseg es olyan dolog, amiert az emberek lazadnak, igy minden bevetel tisztan a fejlesztokhoz kerul, hogy abbol tovabb tudjak fejlesztgetni a programot.😛