rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár.....
Pedig a PS3-as Grand Turismo kerékcserére még a farkam is felállt 😄DDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
amúgy 20-30 autó az 120-150 ember kb...miért kell állandóan a hiányokat keresgélni?...majd a TRD3-ban biztos lesz minden...tökéletes autós játék nincs 😊...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
De a BAR is arra van,
Ha átnevezem a BAR cuccait valami másik csapatéra az úgy jó , nem ?
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Mert bemásolom de nem látszik...
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Ezt most komolyan kérdezem.
Az elég hangulatos F1C-ben.
Benne van a FRAPS-ban.....<#help>#help>
Mit nem bírna rajta ?
20-30 autót leanimál ezt a pár embert nem ?Vagy nem tom...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2: akkor lehet , hogy mégis csak "egy év" mire lesz rendes mod ?(és még sem mondtam hülyeséget...?)
3. az RF-esek mind ilyen paraszt módon beszélnek ?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ahelyett hogy itt türelmetlenkedsz tehetnel valami hasznosat is pl modelleznel egy ket autot vagy pályát vagy hanem akkor fogd be a pofád <#sniffles>#sniffles>
én is modon dolgozom és nem kevés idõ szarakodni vele szal legyszives tegyel valamit erte vagy csönd
Mikor lesz egy komplett F1 mod ???
Gyanítom nem egyhamar....Vagy tévedek ?
azért nincs kéz benne mert a kérdezettek nagyrésze nem használná ugysem
"gyanítom egy év múlva se lesz kész a 20 pálya"
õõõ készülõben van elég sok: 2 nordschleife(gps), az összes az f1cbõl, ujabb pontosabb hungaroring meg ha minden jol megy a többi magyar pálya is meglesz rf re<#lama>#lama><#idiota>#idiota>
Nem kéne maszkolni videoszerkeztéskor , bár "szélesvásznuban " is jól néz ki 😄D
Csak nehogy megint küldj 10 db privit 😄DDD
HEHE...
Ugye nem képzeled hogy a warezt azért találták ki, hogy végignyomjad vele, majd ha szerelmes lettél a fejlesztõbe utólag megvedd a tiszteletére...
Különben meg megint szétcseteled a fórumot, anélkül hogy egy értelmes hozzászólásod lenne a játékhoz... csak a hiszti<#levele>#levele><#kocsog>#kocsog><#levele>#levele>
http://www.f1-info.hu/
engem egyenlõre nem zavar ha 3-an körözgetünk, de remélem többen leszünk idõvel, sõt biztosan tudom.
..és hogy nehogy felboruljanak az értékrendek, nem az a sirályság ha tört a játék.
Anno ez mellett kiállt egy társaság (HgtrM).
már most több a warez mint kellene.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Miért nem férne el itt az a néhány warez kérdés ?
Vannak akik nem vehetik meg , vannak akik elõbb kipróbálják és akkor talán megveszik , miért ne segíthatnénk nekik ?
Vagy támogassuk az ISI-t mert két kéz animációja már nem fért bele a "költségvetésbe " ?
Nem értelek titeket...
Állszent banda...
Na most szerintem abból elég kevés alkalmas igazi F1 versenyre.....
Szal gyanítom egy év múlva se lesz kész a 20 pálya , ugyhogy szoptam az F1 mániámmal 😄DDD
Amse:
Nem emiatt, pontosabban nem ebben a formában. Autózás közben mérlegeltem a játékot(a saját mércémmel), van-e jövõje(nálam), vagy egy hét után félre teszem, egyebek. Alex megbillentette a mérleget(én is ilyen akkor azért sem típus vagyok), de lehet hogy még átbillen. Minden esetre egy MP-Test-et nem lehet megfelelõen értékelni.
"nem arról, hogy pl miért nem tud vki fellépni a szerverekre"
Akkor törölni kell az ilyen hozzászólásokat/panaszokat is😊
Lényegét tekintve nem sok a különbeség, nem? Sok fölöslegesnek tekintett hozzászólás. Nem azért van a fórum, hogy másokon segítsünk, mégha nem is képes néhány oldalt visszaolvasni. Na tényleg bocs az offért!
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Nem mintha nem lenne jó , csak állíthatnékom van 😄DDD
du ráérek megint, jönnék szivesen.<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
akkorát restartolt a gépem mint ház. 😞(
a játékot köszi!
...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kevés játék megjelenését követem komolyabb figyelemmel, jellemzõen az ehhez hasonlókét, mivel jobban szeretem a szimeket, mint az NFS-kategóriát. Arra is volt már példa, hogy lelkesen írogattam az adott játék topic-jába is(lásd:RBR) Van megvásárolt játékom is, pl. LFS, stb, de van letöltött/crack-elt is, mint pl. az rFactor. Már-már ott tartottam, hogy ezt is megveszem, de Alex, neked köszönhetõen ezt nem teszem. Sõt, kezded ettõl a fórumtól is elvenni a kedvem. Ami már itt folyik, arra inkább nem mondanék semmit, csak néhány szót idéznék tõled:
"...be kell hogy valjam, hogy ha elobb szerzem meg warezben, es ha nem az igazi, lehet hogy nem veszem meg..."(RBR-topic)
"De itt warez tema nincs, vagyis kerdes nelkul mindent torlok, ne csodalkoz majd rajta."(ez meg ugye nem olyan régi, innen)Ezt hívják álszentnek?!
Erre most mit mondjak?"parancsára felség"? Az utóbbi idõben, ahogy olvasgatlak, azt hiszem kicsit elszaladt veled a patás. Semmi közöm hozzá tudom, és nem is kötelezõ itt lennem, de szeretem olvasgatni az élménybeszámolókat, stb, de ez a rejtjelezés, meg fenyegetõzés, ami itt megy az túlzás. Szerintem, és ez csak az én véleményem, vagy benne van a fórum szabályzatában, hogy no-warez, vagy nincs. Nem értem, miért kell ez az irígység, meg egyáltalán másokkal foglalkozni. Ha nem töltheti le valahonnan, megvenni valószínûleg dacból sem fogja. Viszont az ellenkezõje már valószínûbb.
Ne haragudj, hogy így "neked estem", de nem bírtam tovább hallgatni. További jó játékot mindenkinek!
/OFF
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help