rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
egyébként reggel óta megy a szerver, akit érdekel...
Még annyi hogy ha felraktam az F3-as MOD-t akkor hol tudom azt kipróbálni?
rh2004 mennyi idõ alatt volt kész? 2004 január harmadikán kijött? rh2005? kintvan 8 honapja?
egy szinvonalas mod nem 3 nap alatt lesz kész, pláne hogy akik készitik a napi melo MELLETT csinálják, INGYEN, NEKED (is).
Amit mozsorol és a modolásvéleményérõl irtál megint csak nonszensz. Nem olyan könnyû modolni, mint az f1c-t ??? Mennyi ideje foglalkozik ezzel? és az f1c-vel? csak nem több a paraméter? csak nem kialakulatlanok a tool-ok ??? jajanyám ...
a warezt pedig alex remélem folyamatosan irtja, mert 70-80% arról szólna, nem csak "kicsitt több lenne itt a warezkérdés" ... ld. egyéb topikok, 0 info a játékrol, CSAK warez ... és nem, nem cseng le, ld. xpand rally, vagy akár tocaracedriver 😊
Forza.
Külön leszedhetõ 1 pálya Limerock ami elég jó.Patch is van hozzá ami kötelezõ)
Mondom azért furcsa a dolog, mert a MP demo simán ment, jobb grafikával.<#szomoru1>#szomoru1>
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett
Tudtok jó modokat rFactor alá?
nekem olyankor szaggat amikor dolgozik valami progi a háttérben(pl dc++)ha kilövöm akkor minden ok lesz.
Vajon melyik verziója lesz?
Na végre nekem is sikerült kulcsot szereznem, hála egy jó ismerõsömnek. Szerintem így elsõre nem rossz a játék-annak ellenére, hogy sokan lehúzzák-szerintem jogtalanul.
Mondjuk igazán én is a modokat váõrom alá(fõleg az F1-eset).
Egy gondom van csak most igazándiból, hogy ultra ratyi grafika mellett is szaggat a gépemen(Gef4, Athlon Xp2500, 256mb ram), ami azért is furcsa, mert az MP Demo messze jobban futott, sokkal jobb grafikai beállítások melett...valami ötlet?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=222028&highlight=mirror

Jobb lenne valami nyik-nyik-nyik-nyik 😄DD
utána shift+ezek a billentyûk segítségével a tükröt is állíthatod.
Ülésmagasságot mivel lehet állítani ?
meg kell nyomni az entert és eltünik..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
valami táblát vagy valamit berakhattak volna ami jelzi mikor van kész a szerelés😄DD
Bõgetem a motort a boxban mint a hülyegyerek 😄DDD
google -> enthusia (egyébként ps2/autó)
Mi az az Enthusia 2 ?
Nekem volna egy problémám !
Akármit csinálok vele,akármit állítok nincs benne MOTORHANG ????!?!!!!
Szépen durrog az autó,csattog,vált,süvít a váltó,csak éppen semmi motorhang nem szól ? Miért van ez,volt valakinek már ilyen hibája ?
Nem nehez a konvert mivel f1c palyakat is 3dmaxal csinaljak ugy mint az rf et is.
Rodolfo: Grand Turismo árkád kategoria 😊
Inkabb egy Enthusia 2 😄😄😄
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Ingy, valami f1es pálya várható közeljövõben? esteleg f1cbõl az átkonvertálás vagyaz bonyolult? és ne is remõénykedjek, csakmajd a f1es modokban?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

<#eljen>#eljen>