rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na srácok magyarázzátok már el nekem, hogy a PLR file-ban az autoclutch-nál mi az a lift meg blip beállítás, és hogy mire érdemes állítani, hogy gyors legyen? THANX!!
egy dudu-vezetõs játék, verseny lehetõségekkel. demo csak régi van belõle (kb. januári) a teljes meg kb. 8000Ft.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Jó lenne 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Szenvedélyesen bûvészkedtem nagyon-nagyon sokáig 😄D
Máig van egy bûvészkönyvem amit Rodolfo írt , valamikor az 50-es években ...Egy vagyont ér szerintem 😄DD
LOL...
Én ne unnám ?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Meg már tök régóta nem beszélek errõl 😄DD
Ez van , vessetek meg de én olyan láma vagyok , hogy nem értek a modoláshoz és nem tom megcsinálni magamnak , olyanra , hogy megérjen 8000-t
Olyan nem volt , hogy nem tetszett neki , ha nem volt megelégedve , javítottam...
De korrekt áron korrekt cuccot kapott...Másképpen a mi szakmánkban halott vagy...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
egyébként ha már a szakmádnál tartunk te hányszor vettél vissza bútort, mert a vásárlónak nem tetszett?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Akkor csinálj valamit, talán még lehetsz.
többeknek sikerült.
asszem addig csinálok vmit amig nem lesz normális hsz...az enyémet, ezt itt, is beleértve..
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
És ha nem tûnne fel a nagyképû fejeteknek , nem arról van szó , hogy rossz-e vagy nem a játék , hanem hogy úgy átbaszott mindenkit az ISI,( engem is...), hogy ezt már irigylem tõlük 😄DD
Én is ilyen üzletember szeretnék lenni 😄DDD
Mert egyébként nem...ha nem sejtetted, akkor most szólok.
Elnézek itt balra, itt van az asztalomon a Street Racer nevû játékot, amit pénzért árultak, ugyanitt ezen a polcon van játék ami sztem nagyságrendekkel többet ad nála, akár mindjárt a GTR-t ami mellette van, is mondhatnám...
Elmondtad oké,..mitõl ne, de vazzeh te a beszúrt képeken kivûl gyakorlatilag ezt csinálod folyamatosan, és lassan az unalmas mellett kezd piszkos bosszantó is lenni (legalábbis nálam már az)
Az hogy téged csak a Formula one része érdekel,...ééés??!
õszítelek én azzal hogy engem meg csak a kiskasztnisok..? (pedig nem)
az a nagy igazság hogy geccem fárasztó vagy már, és visszaélsz azzal hogy megteheted, mert akinek tetszik azok megint, és megint megpróbálják neked elmagyarázni hogy mitõl játék ez.
cheat-et nyomtál,...nehézséget, kihívást már ne is várjál.
ehhh...ezt a hsz-t is minek, bele a habba..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az IKEA az ( állítólag.) olcsó termékei azért olcsók , mert a rád esõ munka árát nem fizettetik meg veled.Pl.: szállítás , szerelés.
Na most ha az rFactor azért ilyen nagyon kevés , hogy nekünk olcsóbb legyen akkor szuper...
Csak akkor kérdezem én mennyibe kerülne ha pl. az F1C színtû pálya szám lenne benne ?
50 000 ?????
Csak azt fikázom amit fikázni lehet 😄DDDDD
Nincs ezen mit szépíteni .Ami van az jó , csak még kurva sok minden kell hozzá , hogy teljes játéknak nevezzem.
Képzeld el , ha én azt mondanám a vevõimnek , hogy ahelyett hogy sírsz , fogd a gyalut és csináld meg magadnak 😄DDDDD
Mert ha valamit rendes áron adok , nem 10%-ért akkor azért rendes munkát várnak, legalább is felénk így megy ez.....
És nem érdekli õket , hogy MIÉRT nem tudok rendes árért rendes munkát adni.....
De ha felétek máshogy megy , oda költözöm, és tök gazdag ember leszek 😄DDD
hasonlítgasd az F1C-vel nyugodtan és közbe fel se tûnjön, hogy olyan õskövületekbõl is tartogatott elemeket, mint pl a 99-es SCGT. Az egy kiforrott, de a maga idejében is elavult motor volt, ez meg nem az. Most itt van ez a játék, lehet fikázni, mert ez nincs meg az sincs meg amaz sincs. Ha nem jelenne meg, mert még dolgoznának rajta, akkor meg jönne a szöveg, hogy hol a bánatos lóf***ban van. Mert ugye ezt is olvashattuk az RSC-n. Van, ami ennek az embertípusnak jó?
Egyébként ahelyett, hogy itt téped a monitorodat és írogatsz ide minden negatívat éppen el is indulhatnál a TBC fájlok felé új gumikeverékeket csinálni. Aztán belinkelni ide, hogy sokan azt mondogassák, hogy köszi király vagy. Ebben a pillanatban lennél modder, akik a megítéléseddel ellentétben nem rabszolgák vagy létminimumon élõ félprofi játékfejlesztõk. Õk fan-ek, akik rajongásból dolgoznak és próbálnak mindent jobbá tenni fórumos fikázás helyett.
ja és ezt már többen megpróbáltuk elmagyarázni neked: nem 1-2 autó lemodellezése kerül sokba, hanem a többezer kódsor megírása...
Igazából egy kicsi ebbõl egy kicsi abból , azt sehol sem teljes a játék 😄DDDD
ez nem kifejezetten f1 játék szal ne várd el tõle, hogy az legyen.
Nem érdekel a többi autó...Mindig F1 -et toltam ...Vessetek meg , de ez van 😄DDD
Különben is ezt a pénzkeresõ balhét egyszer végigtoltam XPand Rally-ban...Elég volt belõle egy életre 😄DDD
te ezt kikerülted a pénzkóddal és ugyanott vagy mint az f1c-ben.
Jó lenne ez , meg jó is csak rengeteg nélkülözhetetlen dolog hiányzik pl. több féle gumikeverék, sokkal több pálya .stb...
Jó , tudom ,hogy nem volt ,már pénzük, de remélem a pénzemért egyszer teljes játékot kapok az ID-tõl is nem csak a modolóktól, mert hát nekik fizettem...
Jó , tudom a játék többi 70 %-a a moderekre vár......<#whatever>#whatever>
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!