rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HI!

Na srácok magyarázzátok már el nekem, hogy a PLR file-ban az autoclutch-nál mi az a lift meg blip beállítás, és hogy mire érdemes állítani, hogy gyors legyen? THANX!!

Amse
<#lama>nem kéne elolvasni a crack readme-jét?

Ch_Slater
ez a kalóz verzióval szokott elõfordulni...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

drop
légyszi segitsen valaki feltetem a játékot de a grafikai beálitás után nyomom hogy oké és nem indul el hanem ujbol a beálitás rész ugrik be

Ch_Slater
természetesen nem az.
egy dudu-vezetõs játék, verseny lehetõségekkel. demo csak régi van belõle (kb. januári) a teljes meg kb. 8000Ft.

Ch_Slater
hack'n'slash rpg klón.

Amse
nem tudsz utánanézni?minek látszik?

sziasztok valaki felvilágositana, hogy mi ez a játék rfactor.
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Egész nap ?

Jó lenne 😄DDD

Ingy
akkor elég szarul mehet a bolt hogy egesz nap itt pöcsölsz<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo

lac coo
Rodolfo gyerekkorom nagy példaképe volt 😄DDD
Szenvedélyesen bûvészkedtem nagyon-nagyon sokáig 😄D
Máig van egy bûvészkönyvem amit Rodolfo írt , valamikor az 50-es években ...Egy vagyont ér szerintem 😄DD

lac coo
És gondolod spanyolországban hímringyó jelentésû nevet adnak az anyák a fiaiknak ?

LOL...

lac coo
A mai flém : 15- 13 a javatokra 😄DD
Én ne unnám ?

Azért irtam nézz utána mit jelent a Rodolfo név, mert egy régi riportfilmben elmesélte, hogy Cubában többen röhögtek a nevén.Állitólag spanyolul himringyót jelent.

Alexease
Tudom ki volt Rodolfo😊 Egyszer a zsebpenzembol majdnem vettem egy Rodolfo Buvesztaskat😊
Tudtad, hogy mikor Rodolfo elment Cubába fellépni akkor röhögtek rajta??Nézz utána mit jelent a Rodolfo név!!!

JuanG
ha mod-olás is akkora meló lenne, mint amit az ISI alapból létrehozott, akkor a mod-erek is pénzért dolgoznának 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
De akkor legalabb lenne annyi eszed, hogy nem folytatod?! Lapozz vissza. Amiota a topic letezik, allando, visszatero, ertelmetlen, ertetlenkedo vitak, flamemek csak veled voltak, 10 hozzaszolasbol 7 a tied. Szerintem cserelj logot - ez mar ranezesre is irital embereket - es valts stilust. Elhiszem hogy raersz es nincs jobb dolgod mint itt teleirkalni feleslegesen a topicot, de nekem, meg szerintem masoknak van jobb dolguk is mint ezt a sok hulyeseget olvasgatni. Meg egy-ket ilyen "vita" es szerintem mar a hozzaszolasok ertelmet statisztikailag nezve, olvasas nelkul torolhetnek minden "Rodolfo" logos bejegyzest, mer valszeg ugy is felesleges😊))))))))))))))) Persze ez csak vicc volt, de azert nem hiszem el hogy nem unod😉
lac coo
Hát én nem kezdem az tuti😄DDDDDD

avcom
mind1, game over

mára

aztán mondjuk 1 hét múlva kezdõdik ismét

lac coo
Mégegyszer mondom , ma nem én hoztam szóba 😄DD
Meg már tök régóta nem beszélek errõl 😄DD
Ez van , vessetek meg de én olyan láma vagyok , hogy nem értek a modoláshoz és nem tom megcsinálni magamnak , olyanra , hogy megérjen 8000-t

avcom
arról nem is beszélve, hogy az egy dolog, hogy más az álláspontod, mint a mienk, hiszem ezért mûködik a világ, de te szándékosan szórakozol velünk

lac coo
egyébként ha már a szakmádnál tartunk te hányszor vettél vissza bútort, mert a vásárlónak nem tetszett?

Olyan nem volt , hogy nem tetszett neki , ha nem volt megelégedve , javítottam...
De korrekt áron korrekt cuccot kapott...Másképpen a mi szakmánkban halott vagy...

Istencsászár
de ezmár annyiszot lefutott kör minden másnap muszály elhozni azt szétflémelni, anyázni és egymást cseszetgetni? szükség van erre?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Hát pálya számokról , meg ami ki fog maradni belõle mert nincs lóvé , én nem olvastam a listában 😄DD

lac coo
Valkit jól be kéne etetnem , az évszázad legjobb , legdivatosabb bútorával és adni neki egy stokit 50 000-éert 😄DDDD

avcom
mivel is? van egy 100%-ban korrekt tartalmi listád és a sokszor emlegetett visszafizetési lehetõség

egyébként ha már a szakmádnál tartunk te hányszor vettél vissza bútort, mert a vásárlónak nem tetszett?

Istencsászár
nembaszott át senkit aki megvette😊 99%a tudta mitvesz...amit az isi igért nagyrészben bennvan ebbe semmi zsákbamacska nemvolt.. megvolt mondva hogy minek készül jövõben milyen lesz mi várható l tõle..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

HPt
ugye az valami vicc az infodban hogy 30-35 év közötti vagy? elírhattad a 10-15 közöttit vhogy

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

b-type
off:
Akkor csinálj valamit, talán még lehetsz.
többeknek sikerült.
asszem addig csinálok vmit amig nem lesz normális hsz...az enyémet, ezt itt, is beleértve..
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ch_Slater
muhaha

lac coo
Meg a kis faszomat , nem is én hoztam szóba ma !!!

És ha nem tûnne fel a nagyképû fejeteknek , nem arról van szó , hogy rossz-e vagy nem a játék , hanem hogy úgy átbaszott mindenkit az ISI,( engem is...), hogy ezt már irigylem tõlük 😄DD
Én is ilyen üzletember szeretnék lenni 😄DDD

b-type
de ne haragudj már szted például engem ennyire érdekel hogy te teljes játéknak tartod??
Mert egyébként nem...ha nem sejtetted, akkor most szólok.
Elnézek itt balra, itt van az asztalomon a Street Racer nevû játékot, amit pénzért árultak, ugyanitt ezen a polcon van játék ami sztem nagyságrendekkel többet ad nála, akár mindjárt a GTR-t ami mellette van, is mondhatnám...
Elmondtad oké,..mitõl ne, de vazzeh te a beszúrt képeken kivûl gyakorlatilag ezt csinálod folyamatosan, és lassan az unalmas mellett kezd piszkos bosszantó is lenni (legalábbis nálam már az)
Az hogy téged csak a Formula one része érdekel,...ééés??!
õszítelek én azzal hogy engem meg csak a kiskasztnisok..? (pedig nem)
az a nagy igazság hogy geccem fárasztó vagy már, és visszaélsz azzal hogy megteheted, mert akinek tetszik azok megint, és megint megpróbálják neked elmagyarázni hogy mitõl játék ez.
cheat-et nyomtál,...nehézséget, kihívást már ne is várjál.
ehhh...ezt a hsz-t is minek, bele a habba..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Hát ja...
Az IKEA az ( állítólag.) olcsó termékei azért olcsók , mert a rád esõ munka árát nem fizettetik meg veled.Pl.: szállítás , szerelés.

Na most ha az rFactor azért ilyen nagyon kevés , hogy nekünk olcsóbb legyen akkor szuper...
Csak akkor kérdezem én mennyibe kerülne ha pl. az F1C színtû pálya szám lenne benne ?

50 000 ?????

avcom
errõl van szó <#worship>

lac coo
Le vagy hurrogva......😄DDDDD
Csak azt fikázom amit fikázni lehet 😄DDDDD
Nincs ezen mit szépíteni .Ami van az jó , csak még kurva sok minden kell hozzá , hogy teljes játéknak nevezzem.

Képzeld el , ha én azt mondanám a vevõimnek , hogy ahelyett hogy sírsz , fogd a gyalut és csináld meg magadnak 😄DDDDD
Mert ha valamit rendes áron adok , nem 10%-ért akkor azért rendes munkát várnak, legalább is felénk így megy ez.....

És nem érdekli õket , hogy MIÉRT nem tudok rendes árért rendes munkát adni.....

De ha felétek máshogy megy , oda költözöm, és tök gazdag ember leszek 😄DDD

avcom
le leszek megint hurrogva, de hagyjuk már ezt, mióta itt vagy folyamatosan sír a szád valamiért

hasonlítgasd az F1C-vel nyugodtan és közbe fel se tûnjön, hogy olyan õskövületekbõl is tartogatott elemeket, mint pl a 99-es SCGT. Az egy kiforrott, de a maga idejében is elavult motor volt, ez meg nem az. Most itt van ez a játék, lehet fikázni, mert ez nincs meg az sincs meg amaz sincs. Ha nem jelenne meg, mert még dolgoznának rajta, akkor meg jönne a szöveg, hogy hol a bánatos lóf***ban van. Mert ugye ezt is olvashattuk az RSC-n. Van, ami ennek az embertípusnak jó?

Egyébként ahelyett, hogy itt téped a monitorodat és írogatsz ide minden negatívat éppen el is indulhatnál a TBC fájlok felé új gumikeverékeket csinálni. Aztán belinkelni ide, hogy sokan azt mondogassák, hogy köszi király vagy. Ebben a pillanatban lennél modder, akik a megítéléseddel ellentétben nem rabszolgák vagy létminimumon élõ félprofi játékfejlesztõk. Õk fan-ek, akik rajongásból dolgoznak és próbálnak mindent jobbá tenni fórumos fikázás helyett.

ja és ezt már többen megpróbáltuk elmagyarázni neked: nem 1-2 autó lemodellezése kerül sokba, hanem a többezer kódsor megírása...

Istencsászár
nyissatok már 1 warez rfactor fórumot ne itt szemeteljetek...

lac coo
Meg nem is kifejezetten dobozos 😄D
Igazából egy kicsi ebbõl egy kicsi abból , azt sehol sem teljes a játék 😄DDDD

Amse
szvsz meg ez nyújt többet.nekem nagyon bejönnek a dobozos autók is.
ez nem kifejezetten f1 játék szal ne várd el tõle, hogy az legyen.

lac coo
Hát F1C többet nyújt 😄DD
Nem érdekel a többi autó...Mindig F1 -et toltam ...Vessetek meg , de ez van 😄DDD
Különben is ezt a pénzkeresõ balhét egyszer végigtoltam XPand Rally-ban...Elég volt belõle egy életre 😄DDD

Amse
arra gondoltam, hogy pl az f1c -ben nem volt olyan kedvem nyomni a játékot mint iss, mert itt van single rész ahol pánzt szerzel, tuningolsz, továbblépsz stb..
te ezt kikerülted a pénzkóddal és ugyanott vagy mint az f1c-ben.

lac coo
Nem értem 😄
Jó lenne ez , meg jó is csak rengeteg nélkülözhetetlen dolog hiányzik pl. több féle gumikeverék, sokkal több pálya .stb...
Jó , tudom ,hogy nem volt ,már pénzük, de remélem a pénzemért egyszer teljes játékot kapok az ID-tõl is nem csak a modolóktól, mert hát nekik fizettem...

Amse
nem kellett volna pénzkóddal kezdeni és máris jó lenne😛

lac coo
Jól játszható , csak kurva kevés 😄DDDDDD

Jó , tudom a játék többi 70 %-a a moderekre vár......<#whatever>

lac coo
Õõõõõ...Mi ez nyelvmûvelõ topik ?😄DD

Tudod egy kicsit érdekes, hogy nem láttam még tõled olyan hozzászólást amiben ne lett volna elgépelés vagy durva helyesírási hiba, ennek ellenére bõszen osztogatod az észt. 😊 No de mindegy, részemrõl lezárva a téma.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Istencsászár
off:
mivan lámi "és tanulj meg gépelni" ezen mitnem értesz? nézd meg 1enként a helyesírási szótárba ezt a pár szót mielõtt pattogsz!!