rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Imola high texturát hová kell bemásolni ?
Nincs valami readme file hozzá ?
THX
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Road, Grass and Kerbs.
Extract the files to a temporary directory, copy and paste all the files in:
rFactor\GameData\Locations\Imola
And enjoy!
[email protected]
<#wave>#wave>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
furcsáltam,azt hittem át kell irni a fájlokat.....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mit kell átírnom , hogy futam elõtt ki kelljen állni a boxból a rajtrácsra ? 😄DD
Usage:
- Install rFactor v1.020
- Rename original rFactor.exe to rFactor.ex_
- Extract this package to the install dir
- Run rFactor.exe to play
Én speciel arra gondoltam, hogy vkinek volt-e hasonló problámaja és miként oldotta meg. (de azért htx)
Imola_High_Res
fizikában nemvettem észre külömbséget
(alpha test, internal use only <#awink>#awink>)
custom bajnokság 21 módosított Howston-nal és 20 módosított zR-rel.
DDS és VEH állományok minden kocsihoz.
1 RFM állomány
ennyi
kipróbálni melóhelyen nemtom.
TPTCC Test Mod for rFactor
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Mindenki azt gondolja, hogy a rajtnál, vagy az elsõ 2 kanyarban fel lehet jönni a tizedikrõl az elsõ helyre olyan íveken autózva, amit amúgy senki nem használ!
Arra gondoltam, hogy akinek van esténként lehetõsége csinálni egy dedikált szervert, az minden este csinálhatna egyet valami jelszóval védve. És akkor mi itt jó páran, akik olvassák az SG-t játszanánk. Lenne egy állandó társaság, minden este lenne egy szerver, mindig más pályával vagy bajnoksággal, és nyomnánk egyet. Aki tud jönni jön, aki nem, az majd bepótolja másnap😊
Mit szóltok?
Slater tudnál csinálni esténként szervert, mint régen, mikor a demoval nyomtuk???
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Imolabéta nincs meg vkinek elérhetõ közelségben? Mert az M4Driving úgynézki nemnagyon megy.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a billentyûkiosztásban kivetted a speedlimiter mellõl a hozzárendelt L betût és csodálkozol, hogy nem megy?
állítsd be, hogy az L betû legyen a speedlimiter és amikor kiérsz a pitbõl, nyomd meg az L-t!
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!