rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
a "véberféléknél" itt a számomra, amúgy is unalmas és feleseges idióta gumiszabályokkal agyonvert f1 mentetek melletti száraz közvetítésekre gondoltam...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

b-type
Wéber Gabi leszólása nekem is böki a szemem, én spec. igen becsülöm.
Sztem hagyni kellene ezt az egész témát.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Lesz...Ha feltöltik .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Azert Weber sem "hulye", ert az F1-hez es az autoversenyekhez amennyire kell. Csak hat O nem elegg "laza", inkabb ujsagiro, nem egy TV szemelyiseg. A TV-kozvetiteshez - foleg eloben - egy kulonleges "allatfajta" kell, tapasztalat, olyan szemelyiseg, lazasag. Azert nem egyszeru vegig beszelni 1,5 orat ugy, hogy szakszeru maradjal, "szorakoztass", "kozvetits", indormalj stb., raadasul ugy, hogy szinte vegig ~20 auto korozget egy palyan, leggyakrabban tobb szaz meterre egymastol, es a koronkenti szazadok-tizedek es/vagy a talalgatasok jelentik az osszes izgalmat.

Nem vedem Palikot vagy Webert, csak teny, hogy ez a mufaj nem egyszeru. Tudom, tudom - ilyenkor szokott jonni a magyarazat, okossag stb.😄 - "akkor minek ul oda", "azert kapja a rengeteg fizeteset" es hasonlok😊 Ezt en is tudom, sot mindenki tudja, de szerintem inkabb hagyjuk...😊
off.
azért ezzel a 'véberfélék' kifejezésnek a pejoratív használatával óvatosabban bánnék.
ez a 'véberféle' autósport terén messze felkészültebb és hitelesebb szakember, mint a palik, aki '160-nal megborult a homokbuckán'
nem fikázom a palikot, de azért az egekbe ne emeljük, annyira nem ász.
on.
mohus
most van f1 pack vagy nincs?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
ezekhez a szimekhez nem lehet kiadni valami pály-editort mint pl. Xpand Rallyhoz ?
😄DDDDD

mohus
egyetértek

én halálra röhögöm magam rajta....
azokat a közvetítéseket nem is nézem meg amikben ilyen véberfélék közvetítenek

Alexease
Sajnos egyelore csak ez varhato "palya-mod" szinten. Ezeket a fizetos konverterrel csinaljak, akik megtehettek es van idejuk ra.😊
Igazabol aki nem ert hozza az is tud igy konvertalgatni, de ilyen lesz😊 Aki meg ert hozza, tudna jobbat is, csak azert az egy kicsivel tobb ido😊 Ahoz 3D-ben vegig kellene menni az osszes GMT-n es "beledolgozni" a multitexturazos es arnyekolos reszt, ha csak a grafikai reszet nezzuk😊

Es azert az optimalizacio sem egy-ket nap, mert mindenre be lehet kapcsolni, hogy vessen arnyekot vagy vetuljon ra az arnyek, csak az a multkori kiserletembol latszik, barmennyire is jol nezne ki, vagy az lenne a korrekt, mar az objektumok 1/4-nel 1fps ala csokken a sebesseg😊)
Tomo15
Ja😊)és a célegyenes végén is egy aranyos betonfal van.
Alexease
Kicsit rendberaktak es ujrairtak Melbourne-t es Hungaroringet, igy elvileg sokkal gyorsabb (fps). bennuk van minden kiegeszites is.
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=227432
JuanG
vagy még arra se jó 😞(...ki se tudok menni a pályára a boxból...pilygonhibák ezerrel...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Ha masra nem is jo, csak tesztelni, de azert ma is megjelent egy palya😊)
Infineon
lac coo
Formula 1 Team Pack

Basically , this team pack includes:-
1) Two different helmet for a team
2) Two different skin ( Eg. Ferrari - Tobacco and non-tobacco )
3) New driver and team logo ( In the vehicle selection menu )
4) Driver suit ( It should be quite perfect except left hand glove mapping )
5) Two different resolution for Helmet & Car skins
- 1024* Helmet + 2048* Car
- 512* Helmet + 1024* Car

Kaszi46
a jó öreg Garry😄D vitathatatlanul õ a slide király!😊

*Posse*T.W.D*

lac coo
Nekem nem akarja megnyitni valami hiba van a csomagolásban ....Vagy mi ...

ha méá megjelent adjatok linket

ALien

lac coo
Sokára.....

mikor jön kihozzá a forma 1es mod???

ALien

b-type
off:
összeollóztam egy Tiff Nedell videót, mivel hamarosan nemcsak az Expoler-en nyomja majd a Viasat, nem tudom hol kapcsolódnak be, ezért kis kedvcsináló:
Lotus Carlton-Ferka 360-Ferka F40-McLaren F1-V8 MG V8 Vauxhall-Pagini Zonda-Honda NSX-Bmw M5 V10..bonusz Garry McCoy.
link
on:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Solid Snake
Királyság <#worship>
Alexease
Csinaltam betoltokepernyot, hatterkepet es minit (hogy mire jo?!😄) a Hungaroring-hez. Fogyasszatok egeszseggel😊 rFactor Hungaroring UI (ZIP, 300 kbyte)

CodeRed
1. Legalább ne légy álszent.
2. Ezekszerint te is jól ismerheted, ha ismered õt annyira, hogy útáld!

részemrõl téma off....inkább megyek kicsit online <#nyes>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

nagyon jól elvitatkoztok itt Palikról, de én nem fikáztam! egyetlen árva szóval sem, idézem a hozzászólásomat: "természetesen pit radiora gondoltam, nem egy Palik Lacira😊"

mielõtt nekemesel ezzel, talán alaposan olvasd el a hozzászólást! gondolom valami nagy kebelbarátod lehet neked a Palik, hogy így nekitámadsz az embernek rögtön, ha csak a nevét megemlítik.

ja, és egyébként mostanában régi F1-es futamokat töltök le torrentrõl, amiben angol kommentátorok vannak, pl. Johnny Herbert, és megmondom õszintén, hogy Palik a nyomukba se érhet.

és még valami, én személyszerint utálom Palikot!! NA EZ FIKÁZÁS VOLT! 😊)

Istencsászár
mer agyonkonvertelt félig készsincs pálya....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nálam le van betonozva egy safety car az út közepére , az ai meg egybõl tömegbalesettel indít 😄DDDDDD

Szép meg jó ez a játék , csak játszani nem nagyon lehet vele 😄DDDDDDDD

Egesz jo lett a hungaroring konverzio, nem olyan csunya mint imola, csak a rozsaszin kivetitok nem tetszettek

Szerintem Wéber Gábor nemcsak mint versenyzõ, de mint kommentátor is jobb Czollner Gyulánál. (Pl. Czollner megtanulhatná, mi az a tized, század meg ezred, nem egyszer keverte, persze Wéber kijavította.😊
Viszont igazan megtanulhatna felismerni a pilotakat, de volt hogy meg a csapatokat is keverte. A "Gyulám"-mal meg már az agyamra megy. Szerintem Weber sokkal jobban kozvetit, neki kene mindig.

CodeRed
Látom sok érvet tudtál felhozni a támában... <#vigyor3>

"De szer ez az oldal nem errol szol"

Akkor próbáljunk meg mások fikázása nélkül arról beszélni amirõl az oldal szól!
Amúgy is különbség van a pitradio és a közvetítés között.Nem ugyanaz a kettõ <#vigyor4> Ezzel jó tisztában lenni mielõtt hozzászól az ember a témához....

magyarositás "frissitve"
avcom
nagy felbontású textúrák

lac coo
Hungaroring 2002 Beta Released!!
45 mega ...Mi van ezen 45 mega ???

Tomievo
A Ht miatt fagy ki valószínû, ha felrakod a gpxpatch-et, akkor a cpu beállítását ALL-ról rakd 1-re.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Nosztalgiából felraktam a GP4-et (<#idiota>) , de mindig kifagy...
Nem tudjátok miért ????
P4 3000 HT , 2 g 400 ram , X800XTPE......

lac coo
Hát nincs......😄DD
Illetve van Alex "maszek " gumija😄DD

Ez jó kérdés. Én még nem jutottam el a FormulaIS autókig, mert még nincs elég creditem (1 700 000 kell még, cheat-elni nem akarok), bár furcsa lenne, ha ott sem lenne gumiválasztás. Vagy tényleg nincs?
lac coo
Már csak egy igen fontos infót nem hallottam a patch-rõl .....<#rolleyes><#vigyor>
És pl . valami gumi választás lesz ???

lac coo
Na meg kipróbálhatta a Red Bull Forma 1 -es gépjármûvét 😄DDDD

Szvsz pártatlan mindig, annak kiabál aki éppen szép dolgot csinál 😄

Istencsászár
nemigaz😄 Kiminél meg amikor szétveri a mezõnyt Palik ott élvez😄 szal nem sumifan vagy ha azis nemmutatja a tvben...

nade vége az OFF-nak 😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nekem csak az az "objektív" észrevétel tetszett tõle, amikor idén az imolai nagydíjon a következõt mondta: "és ez az ember (M. S.) azonos autóval ebben a mezõnyben bárkitõl 1 másodperccel gyorsabb". Szerintem kicsit sem túlzott😊
Tomo15
A mostaniba még biztos hogy nem lesz...
Lehet, hogy nem sok embert érdekel, de azt lehet tudni, hogy esõs idõjárást is raknak a patchbe? Vagy az csak késõbb lesz (ha lesz egyáltalán)?
MaverickSXT
En szemely szerint utalom a Palikot mivel neki csak a sumi letezik ezen el kellene gondolkodni nem gondolod coder?
masreszt meg letargiaba zuhan f1 kozben
Ilyen egy jo komentator?
Sajnalatos
Meg jo hogy nem elvez el kzben
bar ki tudja
Azert te csak szeresd nyugottan
en utalom
De szer ez az oldal nem errol szol

CodeRed
Mi a bajod Palikkal?Nézzél meg egy külföldi F1 közvetítést, el is alszol rajta...Érdekes, hogy Palik Lacit is divat fikázni.Örülni kellene, hogy a mai világban egy olyan ember közvetít, akin érzed, hogy szereti azt a sportot, amit kommentál..és mellesleg ért is a dolgokhoz.Azért ne felejtsük el, hogy egy Párizs-Dakar versenyen résztvevõ (és mellesleg eredményeket is felmutató) emberrõl van szó!Vagy inkább közvetítsen a Majka?Bár tudom, sokan arra hokiznának legszívesebben...sajnos!

Ch_Slater
field of vision?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

lac coo
Mi az a FOV állítás ???<#idiota>

JuanG
jóvan...nekem is megvannak! <#alien><#nezze>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
nálam pl. megvannak 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
jaja, faszályos...de hova tünt a többi videóm (F1CH modok)????? <#rinya><#szomoru2>