rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
- Zmodeller 1.7 feltesz, filter bemasol.
- F1C MAS file-ok (!) kicsomagol, az osszes MTS file egyszerre behiv es elment Z3D-be.
- Zmodeller 2.0 megnyit, "regi" Z3D importal.
- Az auto osszes alkatresze - jobb oldali lista - egyenkent exportal GMT-be. Ez trukkos, mert nekem cssak ugy mukodott, hogy ha pontosan beirtam az objektum nevet az export file soraba. Vagyis jobb oldalt duppla klikk a nevre, copy, export, paste, OK😊 Hogyan lehet egyszerre az osszeset, azt nem tudom😉)
De mivel "csak" 30-40 file volt, igy vegig zongoraztam egyenkent😉))))))
- Utana az osszes textura, GMP osszecsomagol egy MAS-ba... a tobbi meg mar "csak" adminisztracio😉)))
A lenyeg, hogy a spinner nem fontos, vagy lehet ugyan az.
Persze, ez nem 100% mert uj/konvertalt autot meg nem tettem be.
Gondban vagyok a GEN file-okkal: ugye a Zonda-nak 1 db van az SCC-ben, az rFactorban meg 2 az alap (upgrades, spinner)...ezekkel van ötleted mit kezdjek???
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Legalább a virtuális tükröket belehetne kapcsolni ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Karbonfék az játszik, csilivili polírfényes kevlárborítás....
De két tükör az nem..pfff <#idiota>#idiota> (ûrtechnologia)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
EGY (!!!) db tükör van az F1 autón....F3-nál kettõ jobb-bal...Mármint GMT..
És még csodálkozom miért mozdul egy irányba mindkét tükör ha állítani akarom valamerre 😄DDD
Nem is tudom hogyan adhadták így ki .....((((
MIT KELL CSINÁLNI HOGY EGY PLUSSZ AUTÓ vagy CSAPAT A SERIES-NÉL VÁLASZTHATÓ LEGYEN?????
egy autó lassítására a legjobb eszköz a légellenállás nem?
Mivel az erõ az túl részletes, a súly kihat a rúgókra, ...gyak. szinte mindenre, elvileg a léellenállás számolása lenne a legrugalmasabb..nem?
Nem tudod a FIS modellre valahogy rávarázsolni az F3 visszapillantó tükreit ? Vagy a beállításokat átírni ? Nem tom mi befojásolja...
De lehetlen egy jót versenyezni mert nincs tükör ...Illetve van csak nem lehet beállítani .
Nézd már rá egyszer ha ráérsz 😄DDD
THX
(Vagy legalább a látószögét jó nagyra állítani és akkor valamennyire használható mert nagy teret befog....)
(pl. hõmérséklet-kopás-optimális nyomás...)
Helyesebben mondva: mások kigondolt értékeit használva, és másolva ide-oda próbálkozom..
hol állítsak azon ha nagyon melegszik a gumi?
http://rtracker.no-ip.org/
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
OFF-olást befejeztem😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Nem találok sehol és még életemben nem láttam 😄DDD
ennek a tartalmát hova kell bemásolnom?
Nippon hdv
nippon tires.
A bemásolt Nippon hdv-t átnevezem FormulaIS hdv-re...
Majd végül az eredeti , meghagyott FormulaIS engin, susp , gear , damage stb file-okat pedig átnevezem Nippon kezdetûre ...
Ez így jó lehet ?
De azt nem akarom hogy a motort és teljesítményt is átírja , csak a "menet tulajdonságokat" .
Akkor elég a hdv-t,és a tires-t, átrakni ?
Gondolom a suspension is egész más F1-nél azt is meg kéne hagyni...
A többit amit meghagytam eredetiben azt meg átnevezem nippon nevûre ?
A nippon mappájából a formula1 mappájába be kell másolnod a következõket:
-nippon.hdv
-nippon_damage.ini
-nippon_engine.ini
-nippon_gears.ini
-nippon_susp.pm
-nippon_tires.tbc
Mivel a formula miniMOD a kocsikhoz különbözõ fizikát rendel,nézzük pl. a Toyotát.
A toyotához a Form_3.hdv-t rendeli hozzá (ezt a toyota mappából,a ..veh fájlból tudod meg).
Szóval a nippon.hdv-t nevezd át Form_3.hdv-re,és kész is.
A nippon_spinner.gen-t is átmásolhatod,de ebben az esetben az autó ***.veh fájlban át kell irni az erre szóló hivatkozást is.
ha jól sikerül talán még meg is engedik, hogy publikus legyen <#wink>#wink>
Csak en azt hittem, hogy olyan szintu lesz mint pl. a Racer-be vagy a CRC-be😉)
A CRC emiatt nagyon profi, ott MAX-be osszerakja az ember az autot, a fontos, fizikai alkatreszeket elnevezi szabvany szerint, es egy sajat feluletu editorral lehet mindent beallitani menukbol, potmeterekkel, csuszkakkal stb.
Ha az rF-hez (ISI-hez) "csak" ez az export van, akkor ugy nez ki a teljes fizikat, motort, ateteleket, felfuggesztest, gorbeket stb. kezzel kell meg irkalni a fileokba.
Bar ez most nem lenne gond, mert meg van az eredeti beallitas az jo lenne. Vagyis most valoban csak egy modell kellene MAX-ben😊
a Nippont is el lehet dobni könnyen de nem úgy van , hogy egyszer csak repülsz , hanem nagyon jól érezni már elõtte , hogy ha nem csinálsz valamit akkor gond lesz 😄DD
Majd megpróbálom átrakni gumifizikát F1-re , kiváncsi vagyok mit csinál.
Ott lehet csak fogást találni rajta, amikor nagyon megcsúszik, ott sokáig lehet még tartani az autót.
Lényegében az amitõl pl. nekem tetszik egy gumifizika, az nem arról szól hogy tökön babon keresztbe hosszába lehessen vele maxigázon csapatni..nem
A tapadásvesztés érzete ami fontos, és hogy az kiszámítható és sebesség arányosan lereagálható legyen, alacsony sebeségnél kipörgethetõ, kenhetõ, és ne pördüljön 180-at rögtön, ha adok egy kis gázt, fõleg ha felül van kormányozva.
Nagy sebeségnél is jól csúszon meg (mondjuk ezzel szokott a kevesebb probléma lenni), és érezhetõen oldalazzon szépen. Nem pedig 200-nál jó minden, 202-nél pedig elszáll. Ezt úgyan igazolja az élet hisz van egy határ amikor elszáll az autó, de jelzi hogy el fog szállni (különben az autó határainak kitapasztalása milliárdos tétel lenne a törések miatt).
Sokszor van gondom az elsõ gumival is, de lehet hogy a kormányom nem adja át a visszjelzéseket nem tudom..., pl. Interlagos-ban is van egy olyan rész (omega kanyarkombó kb. a közepén) ahol mikor jösz ki és adod a gázt, szinte érezni ahogy el-el gyûri, eltolja az elsõ gumit...ilyesmit érezni Mid-Ohio-n is amikor a pálya végi lassú, kanyarból fordúlsz rá a nyújtott S kombóra amibõl már a célegyenesre jösz. Viszont általában az a jellemzõ hogy teljesen semmitmondóan elcsúszik az eleje. 😞
Majd próbálkozom, de most lebetegedtem 😞
Lebukott mert a videón amin teszteli az új pályáját , hallatszik 😄DDD
Ez a Nippon mod valami hihetetlen jó 😄DD
A1-en olyant csapattam 50 körön mint az állat 😄DDDD
De nem jövök rá mitõl ilyen jó irányítható .....Pedig már nem sínautó mint az elsõ Nippon volt...
Nem lenne rossz, mert a Nippon-nak elég bip-csip játékgép hangja van.
Töltsd már fel a Nippon hangodat , ne dugdosd elõlünk 😄DDD
RSC-on is felvetõdött a egy két kedvenc. Az Ariel Atom, és a Lotus Elise is. Fincsi lenne, ha ezek is elkészülnének egyszer! De elõbb egy Nordschleifét és egy M5-öt kívánok magunknak! <#eljen>#eljen>
mi az hogy nincs export? most adták ki...
..amúgy most akarok utána járni, hogy nekem van egy Zmodeler-em, amibe importálni lehet F1CH-filokat, és exportálni GTR gmt-ket...és van egy Zmodeler-em amivel exportálni lehet rFactor gmt-ket, de nem importál F1CH-filokat...