rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
en igy probalom mar jo reg ota, de nem mux:
- z3d elindit, file megnyit
- texturakat torlom, mert egyenlore nem kell
- modellt atnevezem azza amijen neven menteni akarom
- kiexportalom GMT-be
- MAS-t megnyitom, es beleimportalom a GMT-t *
- a mar nem emlekszem melyik fileba belerakom a spinner helyere az en GMT-met
es b@szik elindulni. vagy siman kilep, vagy kiirja, hogy nem sikerult betolteni...
* lehet az egesz MAS-t ki kene csomagolni, es ujbol az egeszet becsomagolni?
-- http://www.x-plane.hu
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Tedd fel valahova Z3D file-t, megnezem mi van benne😊 Bar a Zmodellerhez nem sok kozom van😉)
nem néznéd meg Zmodellerben? mert én ott csak néztem, pl. ezt a material dolgot nem vágom...
😄DDD
Nem normálisak 😄DDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
vagy pedig a GEN file szerkezete nem jön be neki, mivel az eredeti SCC-s javítva a file nevekkel...
...majd próbálkozom még GMT exportálással...
De ugy nez ki feladom😞 Most mar minden file-szerkezet jonak tunik, meg van minden, de meg mindig nem tetszik neki😞 Sajnos trace-elni sem tudom, mert nem ir ki semmit. A temp file meg jo.
Lehet, hogy a GMT konvert nem tetszik neki, vagy a GMT-ben a material hivatkozasok nem jok, mert talan mas ebben a verzioban (pl. a multitexturing, a shaderek vagy a DX8 es a DX9 miatt)...
minden esetre nem akarok szétflame-elni a topicot, a jelenségrõl egy kép található a Battlefront II topicban
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A hdv-ben a feeler és a fender értékei mit változtatnak?
jelentésüket nézve vannak ötleteim, de igazán mégsem.
a feeler: az az autóérzet? (csúszás,.. mittomén?)
A fender: ...hát itt keményen el vagyok akadva, oldallemez?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kipucolom es inkabb feltoltom, egyszerubb lesz😊))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- rFm fileban: StartingVehicle = Jag_07,... ez helyett egy olyan auto kell, ami a mododban biztos benne van. vagyis most ez: StartingVehicle = Bfg_38.veh
- A ZondaDamage.ini file a Zonda konyvtarba kell tenni.
- A Zonda_Upgrades.gen teljesen ures! Az az auto alap file-ja!
- A Zonda_Spinner.gen lehet ugyanaz mint az Upgrades.
- ZondaSpinner.gen
- Rossz a SearchPath=Zonda\All_Teams hivatkozas. Kell ez is: SearchPath=<VEHDIR>, SearchPath=<TEAMDIR>
- Hianyzik a teljes auto-kaszni leiro resz!
jó kis stuttering para van és kifagyok fél percenként D3D-ben (ha jól számolom kb 4 hónapja nem tudok játszani...)
Ha csak modell szinten lehet a tükör látószögét változtatni akkor az komoly baj F1-nél....
Ha van valami trükk akkor F3-ban megtalálták 😄DDD
ZONDA: megtekintem😛
Visszapillanto: Paralel-tukor render van, igy ugyanazt a FOV-ot szamolja mint elore (csak a sikjat lehet mozgatni). Bar lehet hogy van valami trukk😊) Az igazi tukorbeallitast csak model szinten lehetne valtoztatni...
A cockpitinfo-ban csak a tükör helyzete állítható ...
ha van idõtök kukkantsatok bele ebbe a Zonda packba, nem bírok vele:
Zonda
Azért ehez, mert ezt használtam a legkevesebbet.
Az elképzelés egy olyasmi fizika lenne mint a régi Trans-Am-ek visekedése lehetett (pl: kép)Tehát a mainál kevésbé feszes futómû.
A váltási idõket is kicsit ki szeretném majd tolni, ez is lassít majd..meg ami még jön menet közben. 😊
Nem tudom...sztem az messze van még, egyenlõre ez sem egy versnyautó, inkább egy olyan sufnitunningos erõgép aminek a futómûve alul van fejlesztve a teljesítményhez képest. Jól lehet vele megállni, és élvezhetõen vezethetõ, de a rugózás részéhez még nem nyúltam.
Illetve annyit hogy nekem tetszõen nagy terpesztést állítottam az autón most elõl -8 -ig, hátul -5 -ig állítható,..ezért majd részletesen át kell írni a gumikat, hogy milyen ütemben melegedjen a külsõ-középsõ-belsõ.
Szal egyenlõre én csak szöszölök. 😊
ha kész lesz a fizika, remélem csinálsz belõle egy modot, és felrakod az RSC fórumába, mert ez tutti népszerû lesz!
még pár festés kellene, és ok!!!!
ezexerint nem... <#hehe>#hehe>
Arra kezdek rájönni, hogy nekem egy minden részletében állítható járgány kell, amit beállítok és aztán letiltom a setup-ban amit le akarok..
Egyenlõre túl gyors a járgányom..nem könnyû vezetni, de elég jól autózható, viszont gyors, szal vissza kell venni egységesen, akkor még jobb lesz sztem.
Azon kûzdök már jó ideje, hogy amikor elugratok Knutstorp-on pl. akkor földet érésnél ne huppanjon odébb..hanem gyors, apró, max két elemelkedése legyen és inkább riszáljon. De gõzöm sincs hogy ezt hogyan érhetném el...a rugó és autótest beálloknál fogok majd szöszölni hátha.
Ha meglenne a jó autó viselkedési alap, akkor azt már könnyû lenne kitalálni hogy ettõl mennyiben lehessen eltérni egy egyénileg állítható értékekkel a setup-ban.
Itt van egy videó ahol mozog a járgány, már tetszik, de még vanrajta mit piszkálni, és fõleg, ahogy mondtam, vissza kell venni a köridõbõl, mert pl. ez a kör 57-es lett.
fizika video
A controller.ini-ben állítottál vmit, vagy minden default?
egyébként ksgy meg Alex is ilyet használ, ha jól tudom!