rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
sira' <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

aaaa 😊 hogy csinaltad te ezt? 😊
en igy probalom mar jo reg ota, de nem mux:
- z3d elindit, file megnyit
- texturakat torlom, mert egyenlore nem kell
- modellt atnevezem azza amijen neven menteni akarom
- kiexportalom GMT-be
- MAS-t megnyitom, es beleimportalom a GMT-t *
- a mar nem emlekszem melyik fileba belerakom a spinner helyere az en GMT-met

es b@szik elindulni. vagy siman kilep, vagy kiirja, hogy nem sikerult betolteni...

* lehet az egesz MAS-t ki kene csomagolni, es ujbol az egeszet becsomagolni?

-- http://www.x-plane.hu

mohus
off

Új mohus digit videó

Fixed Video

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JuanG
BSZ b-type!!! <#integet2><#crazya>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alex, ha még a TM GT FFB kormányt használod, feltennéd a controller.ini-t valahová? Tegnap próbálkoztam az FFB hangolásával, és voltak érdekességek... <#idiota>
JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Aha, nekem is elszall.
Tedd fel valahova Z3D file-t, megnezem mi van benne😊 Bar a Zmodellerhez nem sok kozom van😉)
Alexease
A GEN file annyira nem szamit, hog kitorolheted a nagyreszet, akkor is beolvassa😊)
JuanG
és neked is elszáll/kilép a progi hibával???

nem néznéd meg Zmodellerben? mert én ott csak néztem, pl. ezt a material dolgot nem vágom...

Alexease
A GEN file elvileg jo. Inakbb a GMT-kel lehet a gond es/vagy a materialokkal. Beolvasni beolvassa - a temp file szerint - csak mar "kirajzolni" nem tudja...
lac coo
Ja ja ....
😄DDD
Nem normálisak 😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

😊)))) ba...meg, mit össze káromkodtok, egy árva kukkot nem értek belõle... 😄DDDDDDD

JuanG
2 gyanúm van...vagy az lehet a baj hogy a zmodeler 1-el importáltam az F1CH mts-eket, és mentettem el z3d-be amit utána a Zmodeller2-val megnyitottam...

vagy pedig a GEN file szerkezete nem jön be neki, mivel az eredeti SCC-s javítva a file nevekkel...

JuanG
azért kösz!!!!!...próbálgattam már DX7-el, low beállításokkal úgy se jó...

...majd próbálkozom még GMT exportálással...

Alexease
Ki debugoltam win-nel is, es ugy nez ki hogy a GMT file-ok es/vagy annak a kodolasa, tartalma nem tetszik neki?!
Alexease
Igen, a VEH file-ba.

De ugy nez ki feladom😞 Most mar minden file-szerkezet jonak tunik, meg van minden, de meg mindig nem tetszik neki😞 Sajnos trace-elni sem tudom, mert nem ir ki semmit. A temp file meg jo.

Lehet, hogy a GMT konvert nem tetszik neki, vagy a GMT-ben a material hivatkozasok nem jok, mert talan mas ebben a verzioban (pl. a multitexturing, a shaderek vagy a DX8 es a DX9 miatt)...
avcom
ez most más, de nemtom pontosan mi
minden esetre nem akarok szétflame-elni a topicot, a jelenségrõl egy kép található a Battlefront II topicban

Istencsászár
értem, csak már mióta szenvedsz vele ennyit nemér már az a kari szépvolt jóvolt, de sajna már manapság játékra nemvaló ( persze megy rajta csak nem olyan vizuális élménnyel és sebességel mint kéne )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JuanG
értem, ez nem jó, még mindíg hûtés gondja van? vagy valami más???

avcom
csak szólok, hogy ez simán produkálható nForce3+6800 párosítással is

JuanG
a H6C.hdv -t is át lehet nevezni Zonda.hdv-re??? van erre a hdv-re valahol hivatkozás???

JuanG
kösz...bár elindulna, de már hitetlen vagyok...

b-type
Ha itt vagy, gyors kérdezek én is... 😊))
A hdv-ben a feeler és a fender értékei mit változtatnak?
jelentésüket nézve vannak ötleteim, de igazán mégsem.
a feeler: az az autóérzet? (csúszás,.. mittomén?)
A fender: ...hát itt keményen el vagyok akadva, oldallemez?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Varj, nem jo, nagy a kavaras, tobb file van mint kellene😊)) Mas neven, besokaltam😊
Kipucolom es inkabb feltoltom, egyszerubb lesz😊))
Istencsászár
vegyél egy "jobb" vgat középkat. már olcsón vannak és jók eztmeg rakd be 1 múzeumba😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
ZONDA problemak igy hirtelen:

- rFm fileban: StartingVehicle = Jag_07,... ez helyett egy olyan auto kell, ami a mododban biztos benne van. vagyis most ez: StartingVehicle = Bfg_38.veh

- A ZondaDamage.ini file a Zonda konyvtarba kell tenni.

- A Zonda_Upgrades.gen teljesen ures! Az az auto alap file-ja!

- A Zonda_Spinner.gen lehet ugyanaz mint az Upgrades.

- ZondaSpinner.gen
- Rossz a SearchPath=Zonda\All_Teams hivatkozas. Kell ez is: SearchPath=<VEHDIR>, SearchPath=<TEAMDIR>
- Hianyzik a teljes auto-kaszni leiro resz!
avcom
belenéznék szívesen, de jelenleg azon gondolkodom, hogy most rúgjam-e szét a gépemet vagy csak holnap

jó kis stuttering para van és kifagyok fél percenként D3D-ben (ha jól számolom kb 4 hónapja nem tudok játszani...)

lac coo
Hát nem tom....
Ha csak modell szinten lehet a tükör látószögét változtatni akkor az komoly baj F1-nél....
Ha van valami trükk akkor F3-ban megtalálták 😄DDD

Alexease
FFB: a Controller.ini-ben lehet allitani, itt: FFB steer force input max="5000.00000". Minnel kissebb, annal erosebb. MOMO-soknak negativba! De sok fugg az autobeallitastol is, foleg Caster es Camber.

ZONDA: megtekintem😛

Visszapillanto: Paralel-tukor render van, igy ugyanazt a FOV-ot szamolja mint elore (csak a sikjat lehet mozgatni). Bar lehet hogy van valami trukk😊) Az igazi tukorbeallitast csak model szinten lehetne valtoztatni...
JuanG
naná 😊))

lac coo
A visszapillantó FOV-ját hol lehet állítani ? Melyik file-ban ?
A cockpitinfo-ban csak a tükör helyzete állítható ...

K.András
LOL, a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen az rFActor crackje 😛

http://druglord.buzz.hu/ ;)

JuanG
nem kell, megtaláltam 😊)

JuanG
Tudom hogy Warez, de nem tud valaki linket a crack-hez (1.020), mert szeretném próbálgatni amit csinálok, itt a munkahelyi gépemen...ha lehet privátban!!!

JuanG
nem rossz 😊))...de tényleg kicsit gyors a verda 😊))

JuanG
Alex, Misu, meg aki még vágja az autó modelleket, meg GEN file-okat:

ha van idõtök kukkantsatok bele ebbe a Zonda packba, nem bírok vele:

Zonda

b-type
Arról nem beszélve hogy én a Hummer Cup autóját gyúrom, igaz már jó sok mindent átírtam benne, de egyenlõre mások munkájára támaszkodom (bár lehet hogy sokan ezt csinálják)
Azért ehez, mert ezt használtam a legkevesebbet.
Az elképzelés egy olyasmi fizika lenne mint a régi Trans-Am-ek visekedése lehetett (pl: kép)Tehát a mainál kevésbé feszes futómû.
A váltási idõket is kicsit ki szeretném majd tolni, ez is lassít majd..meg ami még jön menet közben. 😊

b-type
köszi 😊
Nem tudom...sztem az messze van még, egyenlõre ez sem egy versnyautó, inkább egy olyan sufnitunningos erõgép aminek a futómûve alul van fejlesztve a teljesítményhez képest. Jól lehet vele megállni, és élvezhetõen vezethetõ, de a rugózás részéhez még nem nyúltam.
Illetve annyit hogy nekem tetszõen nagy terpesztést állítottam az autón most elõl -8 -ig, hátul -5 -ig állítható,..ezért majd részletesen át kell írni a gumikat, hogy milyen ütemben melegedjen a külsõ-középsõ-belsõ.
Szal egyenlõre én csak szöszölök. 😊

ez az öregem!!!!! ez az!!!! nagyszerûen megy a gép!
ha kész lesz a fizika, remélem csinálsz belõle egy modot, és felrakod az RSC fórumába, mert ez tutti népszerû lesz!
még pár festés kellene, és ok!!!!

Nézd meg a lengéscsillapítókat is. IRL ez is számít 'elpattogás' esetén.
ja, néztem az .ini-t is meg fórumokat is, van benne csomó szám, <#idiota> többek közt olyan is, hogy az FFB alapjául szolgáló adatokat milyen arányban vegye az elsõ/hátsó kerekektõl <#merges2> , de gondoltam már vki végignézte <#nevetes1>
ezexerint nem... <#hehe>
b-type
Vzz..mit össze szöszölök ezzel a járgánnyal. 😊
Arra kezdek rájönni, hogy nekem egy minden részletében állítható járgány kell, amit beállítok és aztán letiltom a setup-ban amit le akarok..
Egyenlõre túl gyors a járgányom..nem könnyû vezetni, de elég jól autózható, viszont gyors, szal vissza kell venni egységesen, akkor még jobb lesz sztem.
Azon kûzdök már jó ideje, hogy amikor elugratok Knutstorp-on pl. akkor földet érésnél ne huppanjon odébb..hanem gyors, apró, max két elemelkedése legyen és inkább riszáljon. De gõzöm sincs hogy ezt hogyan érhetném el...a rugó és autótest beálloknál fogok majd szöszölni hátha.
Ha meglenne a jó autó viselkedési alap, akkor azt már könnyû lenne kitalálni hogy ettõl mennyiben lehessen eltérni egy egyénileg állítható értékekkel a setup-ban.

Itt van egy videó ahol mozog a járgány, már tetszik, de még vanrajta mit piszkálni, és fõleg, ahogy mondtam, vissza kell venni a köridõbõl, mert pl. ez a kör 57-es lett.

fizika video

én Microsoftot használok, igaz sose próbáltam más kormányt életemben, de elég gyér az FFB érzés számomra 😞(

JuanG
az ini-ben nem állítottam, minden alapon, 100-on van a játékban...nekem se tépi le a kezem, nem olyan erõs, mint a teszt-ben, de nekem ez elég...Alex tudja, hogyan lehet erõsebbé tenni valamelyik INI-ben gondolom...

rF alatt neked nem túl gyengék az FFB-hatások? Megnéztem a Játékvezérlõk-Test Forces-nél, (FFB 100%) ott majd' letépi a kezemet, a programban meg minden tiszta light-os (itt is 100%).
A controller.ini-ben állítottál vmit, vagy minden default?
igen, jól tudod. de én ennél többet szeretnék tudni, azért kérdeztem <#zavart1>
JuanG
nekem is van

keresõ, mert volt szó róla itt!

egyébként ksgy meg Alex is ilyet használ, ha jól tudom!

Thrustmaster GT FFB kormánnyal vezet itt vki?
Ch_Slater
mfx Silverstone2002
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=232985

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.