rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

építem a VERDÁT 😄DD

Zonda

csak úgy, jobban tetszik külalakra, megépítésre, stb...a mclaren F1 egyáltalán nem tetszik, plána a középsõ ülésével 😊))

Nekünk volt egy kombi Volgánk, elég nagy volt. 2,5 literes motor volt benne.
lac coo
....vagy egy 35 éves fekete Volga, vörös zászlóval...
Az is brutális 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ha egy McLaren F1 ment volna elõttetek a Balatonon egy dugóban, az is valószínûleg brutális lett volna.
Tomo15
OFF:nekem egyik se kéne mert kinyirnám bennük magam😄Kül nagyon durva a zonda a balatonon egy dugoban 2-3 km keresztül pont elöttünk ment egy😊ON.Különben lesz ma server?
b-type
Ennek az is lehet az oka hogy ha jól tudom a merga akkoriban nem volt az F1-ben (végül is a McLaren F1 majd 15 éves autó már).

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Na JA, McLaren über alles.
Ja, amúgy tudtam, hogy BMW motor van benne, de hamár egyszer McLaren, igazán lehetne benne Mercedes motor is, nem?😊
b-type
igen, asszem 620-630LE, ahogy a legenda szól, nem is vállalkozott más cég ilyen erõs motort 'utcai' autóba építeni.
A Zonda is nagyon bitang (ebben a kategóriában már mind az), de a McLaren F1 az über.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

És szerintem erõsebb is, mint a Zonda, mert az mintha "csak" 400 KW-os (540 LE)lenne, a McLaren F1 meg 600 LE felett van bõven.
b-type
Szvsz McLaren F1.
F1-es tapaasztalat, középüllés, (és beamer motor 😊 (ez már tényleg egyéni izlés kérdése, én jobban szeretem a bömösöket))

Miért? Tényeket, érveket!
JuanG
ezeket azért köszi 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ez szubjektív 😊))...sokan a mclaren-t tartják a "legjobb" utcai sportautónak, nekem mégis inkább egy Zonda kéne 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
félreértettél, ez az RSDG féle F1Ch-es Zonda fizikája, nem a H6C-ét alakítottam át 😊))...csak ahhoz csináltam meg...

Azt tudom, hogy a McLaren F1 brutális, és a menettulajdonságai is jók.
Melyik a jobb? A Zonda vagy a McLaren F1?
b-type

b-type

b-type
Sztem formula autó fizikáját próbáld inkább finomítani, rugózásilag is közelebb van mint egy H6 kategóriájú autó versenyváltozata.
Ahogy a legtöbb szuperautó pl. ferka F sorozata, vagy McLaren F1 is inkább kasztnis formula autó, úgy a Zonda is szvsz inkább ehez van közelebb.

lac coo
Lehet...
De a fékek ugyanolyan gagyik 😄DDDDAlig lehet megállni vele 😄DDD
Persze biztos igazából is ilyen , nem volt még Zondám sajnos, sokat kellett várni a sárga színre inkább nem vettem....

JuanG
pedig van gondolom, Spaban 300km/h felett megy 😊)

lac coo

lac coo
Csak mert különösebb változást nem látok, bár a H6C-vel nem is igen mentem , talán két kört....

JuanG
csak a HDV file-t írja felül, de az eredetit is beleraktam ha valaki netán elfelejtené lementeni...

lac coo

lac coo
Valamit nevezzek át , vagy egy az egyben mehet a h6c könyvtárba ?
(Mivel náhány file zonda néven van , de gondolom elérésnek is ez van megadva...)

lac coo
<#nyes><#eljen>

Ok, erre már én is csak azt tudom írni, hogy össze kéne állítanom egy videót errõl, és megtudnád, mirõl beszélek, csak sajnos ehhez egy kicsit lusta vagyok.
JuanG

lac coo
Valami bikább hátsókerekes járgány fizikát nem tudtok esetleg átkonvertálni ( Ferrari , Lambo stb...)
Az mehetne a Howstonra 😄DDD

b-type
aham, értem.
Akkor viszont ha ez egy törvényszerûsége az ai-nak, tehát minden pályán állandó, akkor azt kell hogy mondjam én ilyet nem tapasztaltam.
Most visszanéztem a Nordschleife videómat, ahol az egész pályán tömegben mentem a 147-es moddal, sok autóval és 100-as ai-n utcsó helyrõl indultam, és alapvetõen a pálya bemutatása volt a célom.
Ott semmi ilyesmit nem láttam, ha törvényszerûség, tehát így van programozva, akkor kellett volna, de nem.
Szal én nem tudok ilyen hibáról.
Ez nem ellentmondás vagy ilyesmi, ha gondolod éjjel felrakom tárhelyre..egyszerûen nincs ilyenrõl szó a videón.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

restartál, ha nem lépsz ki közben, akkor sajnos rámenti az elõzõre 😞

Igen, sajnos a többi futamot nem mentette el.

JuanG
összeszedem magam és meglesz a héten 😊

aesirbaba
Juan Drága, elkészítenéd nekem a csapatot a ZRCivic MODhoz? A kocsit elküldtem (asszem), csak szeretném használni😊

Num: 69

Kell még valami?

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Indítottam egy szervert 81.182.10.153 jelszó nincs!
HondaZR; Bahia , aki akar jöjjön!
brands hatch pályát honnan lehet leszedni?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

storno...megtaláltam..sorry😊

nemtudom megy-e még a szerver, de ilyen néven nem találom a listában..😞
IP-t nem tudnál mondani?

köszi, meglestem, állat volt a rajt, ez volt a harmadik, egyben utolsó futam.

Most már jó, csak az atw szarakodott egy kicsit.

Sorry.
Én amikor az ordító AI hibáról beszéltem, az F1C-nél volt, ha alaposabban megnézed a hsz-eimet, a példákban F1C van (pl. F1 (2004RH), Monaco, Sepang, de mindegy bármely pályán). Mellesleg ezek a hibák (hogy a kocsi több méterrel letér a pályáról, ha egy másik mögött halad) 100, ismétlem 100 %-os AI strentgh esetén volt. Viszont, ha a kocsi csak szólóban megy tisztes távolságban a többihez képest, akkor nincs probléma. Ezért mondtam, hogy ez a hiba független az AIW-tõl, mert az AIW (ahogy Alexease mondta: "az idealis iven vegig vezetett "vonal", 5 meterenkent egy-egy kontrol ponttal, pontonkent nehany adattal") az csak az ideális ívet jelöli ki a kocsi számára, hol haladjon, milyen sebességgel.

Azt is írtam, hogy rFactorban ez az AI viselkedési probléma már kevésbé áll fenn. Azaz, hogy teljesen meggyõzõdjek errõl, kellene egy normális F1 mod F1-es pályákkal rFactor alá, hogy korrekt összehasonlítást lehessen végezni, hogy a játék AI-je mennyivel javult F1C-hez képest.

rFactor esetén az inkább a problémám az AI-val, hogy egyszerûen érthetetlen és életszerûtlen bizonyos szituációkban. Könyörgöm, mi értelme van annak, hogy pl. egy emelkedõ után (ami egyébként full egyenes, tehát nincs kanyar - Test Track) ugyanaz a menettulajdonsággal és motorral megáldott autó (H6C mod) jobban lelassít, mint a mögötte haladó? És nem szélárnyékról, hanem 80-100 m-es követési távolságról van szó, ami kb. 200 km/h-s tempónál 1,5-2 mp. Ezt meg tudod magyarázni, miért jó, és mi benne a realitás?!

És itt jön egyszerre a képbe az F1C és az rFactor, hogy alapvetõen az AI viselkedésével van a baj, nem az AIW-vel, ezért írtam, hogy végülis mindkét program az ISI szüleménye.
Szóval ez az algoritmusból eredhet, mivel valószínûleg az tartalmazza azt, hogy bizonyos szituációkban hogyan viselkedjen az AI, pl. elõzés, kikerülés, taktikázás.
Az AIW meg csak egy puszta adathalmaz az ideális ívrõl és az ott használt sebességértékekrõl.
Tehát összefoglalva nekem inkább az AI viselkedésével van a bajom, nem az AIW-vel.
Érted már?

(Sorry a kimerítõ irományért.)
Ninja
Inditottam egy szervert, probáljátok ki!
(OPC)Team néven, Passw: HUN
Amennyiben megfelel keressetek s késöbbiekbe beállítom igény szerint😊

Jó játékot!

Hello!

En is jonnek.
Atipapa
Hát én mennék...
de mikor szoktatok és hol játszani?

HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett

jó ez a link? nekem nem jön be😞(

JuanG
ezaz, jó lesz ez <#taps><#alien><#eljen>

JuanG
ma remélem sikerül megcsinálni a gázpedált, aztán majd jövök én és a héten valamikor...