rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ezenkívül a Brno-hoz nem volt valami javítás? engem kirak a desktopra...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Javasoltam Brnot, ezzel a MODdal az nagyon jó😊
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
részemrõl Essington is jóvolna😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Jalantkezõket várunk, a mod amivel mennénk HondaCivicZR!
Pályára nincs még konkrétum (javaslatokat kérnénk)!
A mod ás a pályák közül nagyon sok megtalálható itt:
Van itt minden
(megkérnék mindenkit, hogy az oldalon szereplõ autófestést töltse le, és tegye be a játék megfelelõ könyvtárába!
Köszi: <#wave>#wave>
http://www.megaupload.com/?d=DQ7QIVNO
Nekem nem sikerül....
De vegyetek figyelembe, hogy 5 eves progi es DX7-tel megy! Nalam a kormanyt nem szereti ha Separately-ben van! Erdemes atbongeszni minden beallitast. Minden segitseg kikapcs, kontroller es minden FFB jol beallit😊 A CINFIG kezdetu DAT file-ok szerkeszthetok, erdemes megnezni azt is. Van hozza patch, azt is erdemes felrakni.
Ha esetleg nem jo a letoltes, felteszem majd megegyszer, mert kozben joparszor megszakadt😊
- Kart Rain
- Super F1 Karting (27Mbyte)
- SF1K Patch (520kbyte)
Nascar hangot is bepróbálhatsz alá szerintem..😊
Remélem majd még igazítanak ezen a pályán, mert egyelõre a TV-replayben alig van néhol FPS. De kegyetlen fílingje van, gyanús hogy kedvencem lesz😊
ALEX, nem tudnál csinálni egy száraz belsõ és külsõ hangot hozzá? Kérlek szépen😄
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=210495&start=
LOW video: Kart (AVI, DivX 6, 3,4Mbyte)
thx
Valszeg csak nekem "uj", mert lemaradtam rola valamiert, de most talaltam a REAL kidasaban, a MILES altal gyartott gokart "szimulatort", SUPER F1 KARTING neven, ami mar 5 eves😉)))) Az egesz jatek komplett 30 mega tomoritve😊
Bar nem egy hardcore szim, de nekem meglepoen tetszik, en altalaban a gokartos dolgokban valami teljesen buta arkad dolgokat gondoltam😊)
Nehany tulajdonsag:
DX7 grafika, 3D hang, arkad es szim kategoria, tobb nehezsegi szint, 3 kart kategoria, tores, motor melegedes, gumikopas, idojaras, 8 fajta elore beepitett FFB kormany, 7 fajta FFB allitas potmeterekkel (kerekveto-, fu-, ut-, motor remeges, felfuggesztes stb.), ki-be kapcsolhato segitsegek (fek, gaz, versenyvonal, muszerek), osztott kepernyon 1-4 jatekos, gyakorlas, teszt, verseny, bajnoksag, 10 eleg jo palya, efektek, pilota anim, objektum dontogetes, AI, gokart setup (felfuggesztes, kerekek, gumik, valto, pilota helyzet stb.).
Es azert a legerosebb gokarttal mar eleg jokat lehet csuszkalni, ellenkormanyozni😊) Valszeg laza kikapcsolodasnak, osztott kepernyon, biztos jo buli lehet😊)
Szeretem tudni mi van benne, mennyi a felesleges, meg lehet-e sporolni az installt es akkor csak masolom (registry tisztan tartas😄), es ha az inditas elott mar belenezek, kiszurhatom a hibat, es igy megsporolok egy lefagyast, kilepest, forumba irogatast😊))
Te elõbb a file-kat nézed meg , utána töltöd be a játékba hogy milyen is valójában ?
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC