rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Újra raktam a kormány driver-ét és most tökéletes, Halálosan pontos egy dekát nem késik 😄DDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Fordítom a kormányt erre nem megy az autó semerre , ösztönösen fordítok még, akkor meg alávágja azt szevasz 😄DDD
Mikor vidéken a TSZ-ben MTZ-50 es traktort vezettem egyszer az volt ilyesmi😄DDD
Eddig egy picit minuszban volt mert úgy szeretem de most direkt 50%-ra tettem.
De nem jó így se....
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Tehát ha rántok rajta egyet valamerre , akkor látszik hogy kicsit késõbb indul el és áll meg a játékban a kormány...MS Sidewinder...
Megnéztem a driverban ill. DXTweak-ben és ott tökéletesen mûködik....
<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Eddig nem volt semmi baj vele így viszont tökéletesen alkalmatlan a játékra ...
2. ja...
homályporsche...leeresztett gumikkal eladó
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A GTL-t a SimBim fejleszti?
Your coupon discount information appears below
----------------------------------------------------------------------------
Order No: IMAxxxxxx
az IMAxxxxxx kell elküldeni az újra aktiváláshoz.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Trymedia\ ez a mappa tartalmazza a licenszet , ha sikerült újra aktiválnod akkor csinálj 1 biztonsági másolatot errõl a mappáról , újratelepitésnél visszamásolod ide a Trymedia mappát és akkor nem kell aktiválni a játékot , ha nem találod az Application data mappát akkor a mappa beállitásoknál jelöld ki a rejtett fájlok és mappáknál a megjelenitést . Remélem érthetõ volt amit leirtam .
ACTIVATION CODE: számokésbetûk halmaza
You have the right to acquire 3 RENEWALS without charge.
To renew your license, simply you must reinstall the original program you were using. You can always get a free download here: http://d.trymedia.com/d/imagespace/bnd_pkg531/imagespace/rFactorSetup.exe
CUSTOMER SUPPORT:
For questions and help, visit our online Customer Support Center: http://csc.trymedia.com/csc/start/index.html?ref=mail_receipt_tbyb&lang=en
3szor aktiváltam az rf-et és most kérni kéne vmi uj kódot pls help aki tudja hogy kell irjon lécci
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Elérhetõ (OPC)Team néven illetve IP: 193.138.125.43
Jó játékot!
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Meg van a palya 3D-s modelje is (3DS, MAX)? Elvileg az ejszakai palyakhoz "csak" omnikat kell bepakolni, a megfelelo elnevezessel, es mar kukodnek is.
Bar online nem mintha olyan nepszeruek lennenek az ejszakai es/vagy a "24 oras" - termeszetesen idoszorzoval😄 - versenyek😞
Watkins Glen
Aki nem olvassa el a readme-t, elmondom, hogy nem vagyok AIW szakértõ, de megtettem, ami tõlem telik, az AI végigmegy a pályán, a boxba is beáll, talán nem mindenhol szabályosan. A start is olyan, amilyen, majd késõbb még javítgatom, ha lesz idõm. Nightlight, vagyis éjszakai fények még nincsenek, mert a megfelelõ GMT-ket be kell építeni a pályába, majd pár hét múlva az 1.1-es verzióban.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
az x_el jelöltet már próbáltam, írtam is hogy egyre jobb lesz😊
a legsikeresebb V8 gyártó...
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Mert én is szivesen beszállnék
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett
A Northamptonban székelõ motorgyártó cégóriás, a Cosworth, egy igen irigylésre méltó rekordot könyvelhet el magának a V8-as motorok terén, hiszen állításuk szerint õk az elsõk, akiknek sikerült átlépniük a 20.000-es fordulatszámot éles körülmények között.<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Bõvebben....