rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
érdemes...de ahogy mondtad, imádkozz, hogy a pedálja ne legyen hibás, mert azt még mindíg nem javították gyártásilag úgy tudom...persze garanciában kicserélik ha rossz, de ennek mindíg utána járni/várakozni fárasztó lehet...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
pont akartam javasolni...vagy egy re calibrate-et 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Logitech Momot érdemes venni? Elég korrekt ára van,27 körül. Újjakba van még serial hibás,pedálra gondolok...!? Köszi!
lac coo
Na...
Újra raktam a kormány driver-ét és most tökéletes, Halálosan pontos egy dekát nem késik 😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Mátol 😄DDD

Tomo15
Az tényleg gáz<#pardon1>És ez ma óta van?
lac coo
Hát ez az: annnyira késik hogy zavaró 😄DD
Fordítom a kormányt erre nem megy az autó semerre , ösztönösen fordítok még, akkor meg alávágja azt szevasz 😄DDD

Tomo15
Izigi lehetett😄Jó de nem annyira késik, hogy zavaró legyen gondolom... csakhát nem egyszerre mozog a játékbéli kormánnyal.
lac coo
Hát már hogy volna normális..De ha picit késne nem érdekelne , de ez most nagyon....És nem értem: bárhol nézem másban ott tökéletes...
Mikor vidéken a TSZ-ben MTZ-50 es traktort vezettem egyszer az volt ilyesmi😄DDD

lac coo
Nem...
Eddig egy picit minuszban volt mert úgy szeretem de most direkt 50%-ra tettem.
De nem jó így se....

Tomo15
Kicsit nekem is késik, de szerintem ez valamilyen szinten normális<#nemtudom>
lehet hülyeséget kérdezek, nem állítgattad az érzékenységet a controller options-ban az X tengelyen?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Az mitõl lehet egyszerre , hogy szemlátomást "késik" a kormányom rFactorban ?
Tehát ha rántok rajta egyet valamerre , akkor látszik hogy kicsit késõbb indul el és áll meg a játékban a kormány...MS Sidewinder...
Megnéztem a driverban ill. DXTweak-ben és ott tökéletesen mûködik....
<#nemtudom><#fejvakaras><#falbav>
Eddig nem volt semmi baj vele így viszont tökéletesen alkalmatlan a játékra ...

Ninja
Rögtön ki is probálhatjátok, felraktam a serverre😊 Sachsenring

JuanG
1. ?
2. ja...

Alexease
Ninja
Bocsika, de valamiért a Pálya nem üzemel!
Ezért Valencia lesz.

mohus
te jó ég😊

homályporsche...leeresztett gumikkal eladó

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ninja
Akit érdekel szerver megy Misano pálya van!

Iszonyatosan jó látni, hogy mostanában (utóbbi 2-3 hét) mennyire hihetetlenül él ez a topic. Mondjuk a játék jelenlegi állapotában nem is érdemel többet.
A GTL-t a SimBim fejleszti?
Ezt a részt keresd az e-mailbe
Your coupon discount information appears below
----------------------------------------------------------------------------
Order No: IMAxxxxxx
az IMAxxxxxx kell elküldeni az újra aktiváláshoz.

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Trymedia\ ez a mappa tartalmazza a licenszet , ha sikerült újra aktiválnod akkor csinálj 1 biztonsági másolatot errõl a mappáról , újratelepitésnél visszamásolod ide a Trymedia mappát és akkor nem kell aktiválni a játékot , ha nem találod az Application data mappát akkor a mappa beállitásoknál jelöld ki a rejtett fájlok és mappáknál a megjelenitést . Remélem érthetõ volt amit leirtam .

Elvileg, vételnél kellett kapjál egy mailt, amiben leírják a címet hova kell fordulni.

ACTIVATION CODE: számokésbetûk halmaza

You have the right to acquire 3 RENEWALS without charge.

To renew your license, simply you must reinstall the original program you were using. You can always get a free download here: http://d.trymedia.com/d/imagespace/bnd_pkg531/imagespace/rFactorSetup.exe

CUSTOMER SUPPORT:
For questions and help, visit our online Customer Support Center: http://csc.trymedia.com/csc/start/index.html?ref=mail_receipt_tbyb&lang=en

Na gyertek akkor, próbáljuk ki Glent! OPC szerver!!!

Alexease
<#eljen><#worship>
ZolEE F1
Hi all!

3szor aktiváltam az rf-et és most kérni kéne vmi uj kódot pls help aki tudja hogy kell irjon lécci

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Ninja
Ma a serveren "Watkins Glen" pályát probálhatja ki, akinek kedve van😊
Elérhetõ (OPC)Team néven illetve IP: 193.138.125.43
Jó játékot!

lac coo

mjkjm
lac coo

lac coo

JuanG
jobbulást!!! (és kis vörösbort <#alien>)...

JuanG
nem sokkal gyorsabb, de stabilabb is, P4 2.6 Ghz...a többi maradt...

Csiaki
Az az új gép mit jelent?Mekkora?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Panther
Kösz. megvan, mindent lementettem.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
<#eljen><#worship> THX es gratula!

Meg van a palya 3D-s modelje is (3DS, MAX)? Elvileg az ejszakai palyakhoz "csak" omnikat kell bepakolni, a megfelelo elnevezessel, es mar kukodnek is.
Bar online nem mintha olyan nepszeruek lennenek az ejszakai es/vagy a "24 oras" - termeszetesen idoszorzoval😄 - versenyek😞
Panther
Elkészültem Watkins Glennel. letölthetõ a Hungarian GTR Racers honlapról, vagyis innen:

Watkins Glen

Aki nem olvassa el a readme-t, elmondom, hogy nem vagyok AIW szakértõ, de megtettem, ami tõlem telik, az AI végigmegy a pályán, a boxba is beáll, talán nem mindenhol szabályosan. A start is olyan, amilyen, majd késõbb még javítgatom, ha lesz idõm. Nightlight, vagyis éjszakai fények még nincsenek, mert a megfelelõ GMT-ket be kell építeni a pályába, majd pár hét múlva az 1.1-es verzióban.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
most hoztam haza egy új gépet, telepítgetek...

indíts egyet, gyakoroljunk😊

aesirbaba
Megnézem majd, most kicsit lázam van😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Nem nyomulunk valahol???
JuanG
van: _pirelli...tegnap írtam a PH-ra 😊...töröld ki a vehiclesbõl a Zonda könyvtárat, és a zip-bõl meg másold be a cuccokat a Vehiclesbe...

aesirbaba
Megint van újabb?
az x_el jelöltet már próbáltam, írtam is hogy egyre jobb lesz😊

JuanG
kipróbáltad a Zonda-t?? 😊)

aesirbaba
Hát ez meg mi? Terepmatchbox szárnnyal? 😄

lac coo
Így van :
a legsikeresebb V8 gyártó...

CodeRed
Viszont a világ legjobb V8-as motorjait a Cosworth gyártja....és ha jól tudom V8-as motorok építésében a legnagyobb tapasztalattal rendelkezõ vállalat.Szinte tuti, hogy jövõre a Williams ott lesz a top-on.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo

Atipapa
Megy még a funrace?

Mert én is szivesen beszállnék

HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett

Atipapa
Arról már korábban szó volt-asszem a F1racingben írták, hogy a V8-as motorok "alapból" tudni fogják a 20.000-es fordulatszámot, viszont ez nem feltétlenül jó, mert a kasznira alapból nagyobb vibrációk, rázkódások nehezednek, ami a többi rendszert teheti tönkre...szal nem feltétlenül fogják kihasználni. Szrtem.

HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett

lac coo
Jó hír a Williams-nek:

A Northamptonban székelõ motorgyártó cégóriás, a Cosworth, egy igen irigylésre méltó rekordot könyvelhet el magának a V8-as motorok terén, hiszen állításuk szerint õk az elsõk, akiknek sikerült átlépniük a 20.000-es fordulatszámot éles körülmények között.<#wilting><#wilting><#wilting>

Bõvebben....