rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
A játék verziószáma sem mindegy, sõt hát a mod verziószáma sem. Mid Ohio-n fél mp-vel alatta mentem én is F3-l. Sajnos elég nagy volt a kavarás akkor,...és még most is.
Azonos feltételek közt egy hotlap-on kb. fél mp-vel lemaradva már hátradölõs idõ.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

aesirbaba
Most hullázva kipróbáltam Millst, és így elsõre 1.20.xxx, de nem setupoltam a pályához. Nekem pont nem fekszik a váltó Millsre, de azért ezt majd át lehet hidalni.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Alexease
Milyen kamera?! A visszajatszasban "odamozgattam" a kamerat😊
a hátul kicsi toe-in elég tulkormányzottá teszi a már így is tulkormányzott Porschét szerintem, inkább a hátsót kéne növelned, az elsõt meg csökkenteni, nálam -0,1 és 0,3. persze mint tudjuk a stilusok különböznek 😊)

hát amikor benéztem szerverekre tegnap, akkor az 1:19 átlagos idõ volt, volt ott nem egy olyan aki 1:17-eket ment, de sajnos én nem tudtam menni, mert ATI kártyákkal játszhatatlan online a MOD, akármit csinálok 5-10 fps-em van, pedig 9800 pro-m van 😞

lac coo
Kamera ...? 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
1:19:XX ido Mills Long-on szerintem eleg jo. Ha mar 1:18:XX akkor meg nagyon jo😊 Az alatt mar tok mindegy hogy hivjuk, de nem "normalis" az biztos ;D
Én 1:19.405-öt mentem, átlagban 1:20.0-kat tudok azért menni bõven. 54 kört mentem rajta összesen. Nálam az elsõ Toe-in -0.20, a hátsó pedig 0.0. Bár lehet, játszanom kellene vele még egy kicsit. A fékerõ-eloszlás pedig 69:31, nekem az jött be.
Én nem tudom, ki az a Duhan, de pl. Mid Ohio-n 1:24.993-at mentem F3 1.2-vel, õ meg 1:24.9-et.
lac coo
Hát egyenlõre elég a 2 perc is nekem 😄DDDDDD
Fõleg ha a kocsit sem rakom taccsra 😄DDD

Õ a Redline egyik tagja, amelynek tagjai pl. Greger Huttu, vagy Voelker Hackman is, lehet õk ismerõsebbek kicsit 😊) Ha 1:18 alá mész, már akkor elmondhatod, hogy nincs szégyelnivalód 😄D

lac coo
Ki az a Duhan ? 😄DDD
Nem nagyon mentem még Mills-en mert nem szeretem, de akkor ráállok , és beletaposom a sárba ezt a Duhant 😄<#whatever><#whatever><#whatever>

a setupod be tudnád linkelni?

én 1:19.466-ot mentem egy ritka jó pillanatomban Mills Longon, de általában meg sem közelítem ezt 😊
Dom Duhan mente ezt a kört, és róla nem tudom elképzelni, hogy csalt, de azt hogy nagyon tud azt annál inkább😊)

lac coo
Itt van setup és replay is ....
Nézve a replayt vagy nagyon tud a gyerek, vagy akkora csíter mint a ház 😄DDD
Bár lehet ezek nem emberek , hanem valami gépek....A Nasa szuperszámítógépe álnéven....

( De lehet nem is Red Line setup , csak rosszul emlékszem...)

Egyébként az 1:15.8 az elképesztõ. Ezek emberek egyáltalán? Red Line az ember neve? Akkor 3,6 mp-re vagyok tõle.
Link?
lac coo
Red Line hotlap Mills Long 1:158...

WinRAR
Szokj hozzá, mert sokan ezt használják majd a jövõben szerintem 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Toya!
Látom fennt van HSW-n a layer 😄DD De mivel lehet ezt kicsomagolni ? 😛

THX

lac coo
Az jó 😄
Én 3 és 5 perc között megyek végig némi felesleges alkatrésztõl megszabadítva az autót 😄DD

Most mentem PCC moddal Mills Longon, és 1:19.405-ig jutottam. A fara annyira nem vészes, nemnagyon forogtam meg, csak amikor nagyobbat húztam a kormányon. Igazából egyetlen baja van az autónak: nehéz vezetni😊
Freecee
.

Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)

lac coo
Akkor azt a HPCC modot messzire elkerülöm 😄D

lac coo
Vagy csak szúrd be ide text-ben , majd átmásolom .

avcom
nem szõrszálat akarok hasogatni, csak gondoltam megemlítem, hogy a Gmotor annak idején a grafikus motor neve volt csak, a fizikát mintha p-vel jelölték volna ha jól emlékszem, a többi összetevõt nem tudom

aesirbaba
Hazaértem. Hulla vagyok.

PCC MODhoz meg csak annyit, hogy jóval, de jóval könnyebben kezelhetõ a segge mint a HPCC MODban. Nem sokat setupoltam, de az máris rengeteget segített rajta, hogy elsõ kerekek legnagyobb dõlésszög, autó elöl-hátul legalacsonyabbra, elsõ Toe in -0.10, hátsó pedig +0.40 Így Magny_Coursban mindkét sikán gyors és pontos, visszafordítóra fékezés pedig stabil, kigyorson óvatosan de lehet padlózni. 2. körben már jó a gumihõ.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
<#eljen>
Felrakod valahová a kamera file-odat ? 😛P Tök jó .

Alexease
Nah, akkor meg egy kis teszt😉 Ez is egy Seyffarth video osszevagva, de most az rFactor-os PCC MOD-dal, Oschersleben-ben😊 Azert itt is kaptam egy keveset, bar ez is csak nehany kor visszajatszasabol van kivalasztva😉

Seyffarth vs. rFactor (Alexease😄), Oschersleben (WMV, 2,9Mbyte)

Alexease
<#idiota><#eljen><#zavart1>
lac coo
Javítva 😄DDD
Bár a rossz verzió jobb lenne: aki kint mekózik csoró mi meg GT3-al járunk moziba 😄DD

lac coo
Nöket hajt, narkó-díler, maffia : tehát politikus 😄DDD

Alexease
Gondolom O nem idehaza dolgozik sokeve?!😊
Alexease
Persze, lehet meg becsuletes, jomunkas ember is, mint foorvos vagy ugyved, akik napi 2-400000-et szednek ossze zsebbe😊)))
lac coo
Nem.
Csak jól döntött akkor mikor én rosszul 😄DD
Nem idehaza dolgozik már sok éve......

Alexease
Persze, Gmotor 2.0 van alatta😉 Ami igazabol egy erosen tuningolt Gmotor 1.0 (F1C, GTR)😉
Alexease
Menny ma'😊 Haverodnak Porsche GT-je van?!?! Mit csinal?! Noket hajt, narko diler, maffia vagy politikus?! <#idiota><#zavart1><#ravasz1><#zavart2><#wilting>
"- A #8619-es video teljesen jellemzo (sajnos) a Gmotor "fizikara" ... 😞"

Az rFactor Gmotor fizikával van megáldva?
lac coo

lac coo
Nincs semmi , csak ez elég LOL 😄DDDDDD<#nyes><#vigyor>

lac coo
Jó idõket biztos nem megyek😄DD
Egyenlõre örülök hogy nagyjából ráéreztem hogy lehet viszonylag biztonságosan menni vele 😄DDD

Egy haveromnak van PGT-je , a héten jön hozzám , kipróbáljuk megpörög -e 50-nél 😄DDDDDD
Majd felveszem videora 😄DDD

b-type
😞((
reméltem hogy nem hosszú volt amikor láttam hogy kilöktem vkit 😞
sry

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Bakker ....
Írtam egy jó hosszú hsz-t , erre a tied van helyette 😄DDD
Még kint forum nyitólapon is engem ír utolsó hozzászolónak 😄DDDD

b-type
-Ez a nem gyenge
V8-as Micra és egy V6 Clio 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom
V8-as Clioról nem hallottam...
V6-ost egyedül a Proex használ a H/F-ben a Clio kupás autó egy Clio Ragnotti 2 literes 4 hengeressel, ha minden igaz

de nem ez a lényeg, hanem az, hogy a V6-oson van bodykit a Ragnottin meg nincs

b-type
S4 😊
Bár kiváncsi lennék vmi infóra, hogy jövõre is Clio-ban megy, vagy osztályt vált (ami biztos nem egyszerû, fõleg pénzben)
Ha jólt tom Norbi kipróbálta a méregzsák rwd-s V6-ost a Proex-nél.
huh nekem szivem csücske az a járgány,..valami brutál milyen jól néz ki.

Mondj köridõket, hol mit mész.
Tomo15
Azok ha jól tudom 4 hengeressek...
Wéber Gabiék melyikben mennek? V6-os vagy V8-as?
avcom
k**** életbe, hogy ez is a V6-os <#rinya>