rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
És milyen kira a piros tárcsa a jobb ajtón !!!<#taps><#taps><#taps>
A kezét vágnám le annak aki azt úgy odarakta...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

aesirbaba
Varrott kék bõr a mûszerfal, hát kész vagyok teljesen😄😄😄

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo

lac coo
PCC-ben nektek meddig bírja a gumi ?
Nekem kb 20-23 kö körül már szép citromsárga , tehát nem a legjobb 😄DDD

lac coo
Ezt még nem láttam, de aranyos:

lac coo

JuanG
nice <#alien><#taps>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
lac coo
Lassan én is haladok......

Ez valami bug, hogy versenyen más rim-grafikát használ ???>>>>>>#8989

lac coo
Kicsit nyálkás az egész 😄DDDDDD
Belül meg kiborult a szilikon ???<#taps><#taps><#taps>

De nem baj csinálsz te abból valami jót......

Alexease
Ultra LOL tukrozodes teszt, kivul-belul!😊)) elotte archivalni az eredetit!!!!

http://alexease.uw.hu/files/Pcccockpitbeta.rar
köszi

JuanG
ja, így lesz...kb. 19-tõl qualify ami kb. 45 perc gondolom, aztán kb. 15 perc warmup, és olyan 20-20:15-tõl rajt, mégpedig 2 versennyel, mint a WTCC-ben, 12 kör (nincs pitkiállás), aztán a 2. futamon az elsõ 8 helyet cserél és úgy rajtolnak...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
klassz 😊)) <#taps>

aesirbaba
A szokásos szép Transz-Metál😊

Itt meg az én támogatóm:

Alexease
Megoldottam...;P
Alexease
<#wow1><#eljen><#worship>
Alexease
Es van meg egy kis technikai problemam is😊
A reflect mappok 1x1-es map-nak latszanak, de kibontva es visszairva oket 6x1-eskent mukodnek, ami hiat jelez a programban?!😞
vagyis, lehet hogy megoldhato lenne a szelvedo gond is, csak egyelore DXT gondok vannak😊
JuanG

Alexease
Csak tuningoltam egy kicsit a Porsche belselyen, de sokat nem lehet. kicsit "durvabb" a belso textura es van mar egy minimalis alap szelvedo kosz😊

Nagy kep
Ingy
minek felöltözni <#idiota>

egyébként fura ez az r:f mert mintha a zr nel meg a howstonnal visszabb veve marmint a nozi sulyt stabilabb lett kigyorsitasnal marmint f:r nek feltetelezve
hol a borom<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
<#zavart1>
nekem mar elfogyott a borom, le kellene menni potolni a hianyt, de nincs erom feloltozni<#idiota>
Ingy
ne add fel lehet en rugtam be nagyon de valami bûzlik<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

egy orrnehéz kocsi alját elöl feljebb kell venni, mint hátul, vagy hátul mindig magasabb a kocsi alja függetlenül a súlyelosztástól???

Alexease
<#idiota><#zavart1><#zavart2><#wow3>
Akkor feladom...😊)
lac coo
Na most akkor mennyi eltérés van ? :

3% vagy 10% ???

Aki ért hozzá nem tudja megnézni fizikában hogy most mennyi valójában ?

Bár mivel teletankolva jobb a kocsi valszeg hátul van a súlypont....

Ingy
az az r:f elirás <#idiota>

Ingy
elol 57 van hatul meg 43, ezt Fonsy is elismerte mint hibat
az igazi porschéknál elöl 46 hatul 54
kajak nem akarok segget csinalni a számból (pedig azt teszem <#idiota>)
az igazi porsche kanyar bemenetkor alulkormanyozottabb nics az a "turn-in" mint az orrmotoros autoknal, kanyarbol kijövet meg sokkal jobban viselkedik mint a jatekban, fenékmotor sulya adja a tapadast, az a bajom hogy itt ugy viselkedik mint egy orrmotoros verda

Aha akkor az a baj mert csak Electronos VISA-m van.Köszi a tájékot.
Alexease
VISA Hitelkartyad van, vagy pl. VISA Electron folyoszamla bankkartyad? Csak hitelkartyaval mukodik az atutalas.
Alexease
Jelenleg 43:57-es (ELOL:HATUL).
Ingy szerint az igazi 46:54-es (ELOL:HATUL).
Vagyis 3% az elteres, ami nem hiszem hogy annyira erezheto lenne😊)

A felreertes abban lehet itt a hozzaszolasoknal (#9000 es #9011) hogy az rF-ben forditva van feltuntetve a sulyelosztas (a garazs menuben HATUL:ELOL sorrend van).
Skacok lenne egy problémám,az RFactor oldalán le akartam tölteni a játékot de nem fogatta el a bankkártyámat,pedig VISA-s.De szeretném letölteni hoy oldható meg???
THX!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Te Ingy ha 46:54 lenne, akkor még rakoncátlanabb lenne a kocsi, nem?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ingy
46:54 a GT3 asoknak

lac coo
Én tegnap mentem egy 40 körös versenyt , és egyszer sem dobtam el 😄DDDD
Jó autó ez: igazi vadló amit be kell törni!<#idiota>
Bár el nem tom képzelni multiban , ember ellenfelek ellen hogyan lehet ezzel elõzni 😄DDD
Mondjuk a kivárás itt jó taktikának tûnik, mert a mezõny fele tuti odavágja magát😄DD

Alex keress már majd meg ICQ-n.

Hát ha én eltudok menni 20-25 kört vele eldobás nélkül, akkor azért annyira nem lehet vezethetetlen - pedig én aztán nem szeretem azt az autót amiben négynél több sebesség van és az olyan pályákat sem ahol négynél több a kanyar 😊

Alexease
Nem tudom, nekem nincs kulonosebb problemam vele😉 Nekem a gyari H6 vagy a Hammer "nehezebbnek" tunik. Persze, setupolni kell, mert alapban valoban elmaszik konnyen a segge, de kilagyitva a hatuljat, meg driftelni is lehet vele😊)))
hát igazad van, de valahogy rohadt nehéz lett ez a MOD, nem igazán lehet biztonsággal vezetni. eddig ilyet rövid pályafutásom alatt nem tapasztaltam még<#wink>

practice, qual, warmup, race lesz a sorrend? vagy a warmup kimarad? hány körös lesz a futam, vagy mennyi az idõlimit?

Alexease
Mihez kepest furcsa?! Ugy sem tudod milyen az igazi, vagyis jo ez ahogy van😊))
Ha a teszt pilotaknak nem tunt fel, akkor jo lesz ez boven a mezei embereknek😊)) Bar nem tudom mennyi az eredeti sulyelosztas, de 4-5%-nal nem lehet tobb a kulonbseg😉
ez jó!! <#falbav>

akkor a PCC azért ilyen furcsa

JuanG
<#idiota>

Ingy
Na sikerült Fonsyval összevesznem, aszondja 2 hete vette eszre hogy rossz a sulyeloszlás és az egesz fizika ehhez van igazitva igazi Porsche tesztpilotak segitsege alapjan.5 honap lenne megint kijavitani.

Ingy
PCC hez van valami patch?
Fonsy megint elcseszte a fizikajat 57:43 as sulyeloszlása akkor van egy porschénak amikor bebizonyosodik hogy a részfaszú bagoly nem mítosz <#idiota>

lac coo
Sokat nem látsz rajta , a lényeg a nagyobb látószög....
Toban , célvonal:

Kaszi46
tegyél be egy képet pls a pcc-s átkonfigolt nézetedrõl!

köszi

*Posse*T.W.D*

aesirbaba
Váááá, végre😊

JuanG
ja vasárnap tesztfutamot tartunk, Civic mod - Toban long...kb 17:30-tól indul a szerver, ha lehet lobbyból...jelszó majd itt lesz...