rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na menjen, most az elõbb jöttem rá, hogy milyen szenzációs vonalvezetése van ennek a brazil pályának😊

OFF:
Én is mostanában tervezek váltani PCI Express-re, 3 év után már megérett egy videokártya-csere.
ON.
Akartam kérdezni, hogy most nem lesz olyan próbafutam, mint múlt héten?
ZolEE F1
na ha akartok jönni most indíthatok szervert 😄D

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

b-type
off:
én is istenítem...bár ez kicsit túlzás, de a mostani elõtt sokáíg az volt abit-ban, és 4600-os értéken ment, a memo volt 10egységgel lejjebb, így ment 1évig, és egy jó ismerõsömnek adtam át,..ott is megy azóta is.
De már azért túlhaladott, egy jó ár/érték vga volt, ahogy annak tartottam az elõzõ 2800@3200 procót is.
Sajnos beleszaladtam egy rossz alaplapba, én ezért szívok most...kb. uez probléma amit itt említettek, én még nem akarok 64/proco-pciVGA-ra váltani, ezért veszek egy stabil alaplapot a mostani konfigba, és ketyegjen csak nyáríg, majd akkor váltok.
on:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Én írtam az FPS-eket. De nincs vele problémám, ha 38 FPS-sel low-low-low-... beállítással jól fut, akkor minden OK. Ennyit tud a király GF4 Ti4200, amit mindenki istenített.
ctrl+F

Hali

Hogy lehet az FPS értéket kiiratni?

kösz
nem kell ahhoz szerver, elég azt offline kipróbálni

csak a porsche moddal volt fps gondom, de csak azért, mert ahhoz át kellett állítani a biosban az aperture size méretét 128-ról 256-ra, utána minden ok volt,
tehát nem VGA gyengeség gond volt, gondoltam, hogy nem az, mert minden más jól ment 😊

de a kérdésed alapján, szerintem keversz valakivel 😊 nem????

Akkor hogy is van az FPS problémád???
nem voltunk még sztem egyik szerveren sem 16-20-an, mégis többször ítrad, hogy problémád van a kép minõségével.
Akkor most mi változott???
ZolEE F1
csak fél 8 körült tudok indítani😄

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

akkor rajta, civic mod+patch+interlagos 2.01 kombináció remek lesz

ZolEE F1
ha más nem én indíthatok...

ha valaki csinálna jó lenne

ZolEE F1
lesz ma szerver?

a procival nem érdemes foglalkozni, ha jó a VGA. ugyanis nekem 2500+ XP, de melette 9800XT, és minden high-on, 1280x1024-ben 2x élsimítással, 4x anizorópikus szûréssel 20 ellenfél mellett is 35-40 fps.
mennyi lehet egy 7800GT-vel? 😊)

S754 A64 2800+@3200+, a ram meg 417Mhz-n megy

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Egyébként most néztem meg fraps-szel, low-low mellett 38 FPS, néha felugrált 45-ig... 😞
Pedig nekem szép futásúnak tûnt, nahát akkor ennyit az FPS-ekrõl...
M az az erõsebb gép konkrétan? P4 3 GHz felett vagy A64?
No problem, köszönöm nektek.

Azért kíváncsi lennék mi volt amit elszúrtam? Legközelebb meg tudnám csinálni talán egyedül is.

OFF
hm..nekem csak 1GB a ram, de erõsebb alatta a gép..
automatikusan lõtte be magát erre a szintre, nem is variáltam rajta..

az FPS kérdésben meg igazad vagyon teljesen😊
/OFF

lac coo
Nem baj, gondolom van elég munkád a HPCC-vel 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sorry, melózni voltam, de látom megcsinálták neked 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Talán éppen ezért. 😊 Ez tutira nem lesz foglalt.
Nekem régóta ez a szerencseszámom.

Köszönöm szépen!

Mondjuk az elfogadhatóan kifejezés elég relatív. Valakinek már 35 FPS is elfogadható, más meg 50 FPS felett mondja ezt.
OFF:
Asus A7N8X Deluxe, Athlon XP 2400+ (15*133 MHz), 1.5 GB DDR400 RAM (de csak 166-on járatva), GF4 Ti4200. Lehet, hogy menne nekem is med-med-...-en, de nem próbáltam még. Viszont így low-low-val szép folyamatos.
ON.
lac coo
Bár a 13-as elég szerencsétlen szám ,F1-ben sincs 13-as autó 😊))

lac coo
Itt a két dds...

Toya!

Egy 13-as Marco és egy 14-es Mike kellene.
Elõre is köszönjük.

Alexease, találtál tutorialt?

OFF
milyen gép van alatta, hogy csak low-low-low beállításokkal megy rendesen nálad?
nekem is Ti4200 van és med körüli beállításokkal elfogadhatóan megy..
/OFF

ZolEE F1:

"The racing is in my blod" Ayrton Senna

Javítsd az aláírásod, helyesen:
"The racing is in my blood" Ayrton Senna

😊

Amúgy király a poén😊
Azért a PCI Express már egy jó ideje kint van, nem számít újdonságnak, ha valaki átáll rá. Az biztos, hogy AGP-s rendszerre már nem célszerû költeni. Én is mostanában fogok váltani. Jelenleg több mint 3 éve "nyomom" egy GF4 Ti4200-zal, és így csak low-low-low-.... beállítással fut szépen az rFactor. Szóval eljött az ideje a vérfrissítésnek.
lac coo
Image Space Incorporated is proud to announce the addition of a new challenge to the rFactor driving experience. The rF3, developed from the ground up by Laurent Evenisse, offers a unique and exciting ride that should not be missed by fans of motorsports.

petesilver
Ez a rozsdás Porsche nagyon ott van a szeren!!! 😊)))

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Most akkor van valahonnan Zonda objected?

Mission Impossible 2010: PRO Class

SitatiS
Én is azt mondom hallgass csak Tottira,nem mond hülyeséget,én már át álltam a PCI témára,és nem bántam+ sõt...<#wink>

Let the good times roll.

Istencsászár
szerintem várj még 1 picit nyár végéig és akkor vegyél egy pci alaplap + vga proci stb szal uj konfogit... muszály mer generációváltás van, én nagyot szivtam ezzel mer 2004 dec. megvettem x800-at 100ért és szinte 1 év alatt lement a teljes generációváltás... szvsz agpsbe nemérdemes már befektetni mer bukta...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ZolEE F1
OFF:

ON

ZolEE F1
Én szivesen mennék!!<#wave>

Srácok, vasárnap este (azaz ma😄) nem pótoljuk be az Interlagos tesztelést a Civic moddal, mert az a múltkor érdeklõdés hiányában elmaradt???

CodeRed
Én DX7-ben használom a játékot mert a VGA túl gyengus a többihez /9600xt/.Éppen most nézegetem az újabb keletû videókarikat /X800 ill. GF6800/ de sajnos már szinte mindenhol PCIE kártyákat találok.Ahol meg van ugyanolyan AGP-s azt méregdrágán adják.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Sajnos még ilyen mélységik nem ástam magam bele a programba.Nem tudom sajna <#nemtudom>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
THX. Ha ezt nem tudom szívtam volna vele egy darabig 😄DD

Alexease
A 128,128,128 szurke az alap. Az attol vilagosabb a melyebb a sotetebb a magasabb "domborzat".
lac coo
LOL 😊))))))))) Sár dagonya powwa...

Szürkébbre kellene , valóban 😄DDDDDD
Apropó: a 100,100,100 színû szürke az a 0 ? Ha attól eltér akkor emelkedik ki illetve süllyes be ?

Alexease
Tessek, megforditva ez mar "puklisabb"😊) De inkabb mar olyan, igy max erosseggel, mint ha epp le akarna rohadni rola a festek😊))))) De ezen nincs kosz map, csak a bump...

JuanG
a Zonda-val van még munka az tuti, cockpitet nehéz lesz nekem megcsinálni, mert még láma vagyok a témában, de majd igyekszem...sajna nem egyértelmû hogy melyik materialhoz melyik textúra kapcsolódik...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Jól emlékszem , hogy a GT3 kasznija aluminiumból van ?

A pukli meg a hupli nem ugyanazt jelenti ? 😉
Az a baj hogy ha fényességet is változtatni akarom az már a MASS-ban van , az meg ugye problémás,,,
Ja ..A bump is ott van...<#idiota>

Alexease
Igen😊 Mert tulsagosan elsiettem a dolgot, es a kosz mappot forditva tettem a PSD-be (nem pukli hanem hupli;D). Vagyis, forditsd meg ha hasznalod!
"Én egy két horpadást szeretnék varázsolni rá ha sikerül "

Menj két kört Tobanon. :p