rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazabol, ami itt nagyon fogja a CPU/GPU-t, az a dinamikus arnyekok. Azert a legtobb jatek, meg mindig shadowmap-os, ami eleg sokat szamit.
Ennyi erõvel játszhatunk 640 x 480-ban, ahol a pálya csak egy szürke sáv, és nincs semmi objektum, kivéve a pitet.
Egyébként az FPS-problémáról még annyit, hogy 40-50 FPS közötti sebesség teljesen jó versenyzéshez, mert autós játékoknál tapasztalat szerint nem kell a minimum 60 FPS, hogy élvezhetõ legyen, mint az rpg (role play game) játékokban.
Mielott vitatargya lenne, ez NEM a LATVANYHOZ szukseges FPS-rol (25-30) szol!!
Az ezzzel kapcsolatos vitat, ertekezest torlom😊))
Ugyanugy, a PS2/GT4 60FPS-es kiralysagat is torlom😄DD
Csak hát rF olyan amilyen.😞
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem fontos , hogy szép legyen...elég ronda pályát láttam C64 és Amiga koromban 😄D
Már TANTRA is azt mondta, hogy egy pálya versenyzésre való és ennek megfelelõ fps kell legyen rajta megfelelõ számú kocsi mellett is. Ekkora poligonszám mellett, amit a képeken látok, egy esti versenynél 18-25 fps-t fog kapni, aki maxra közeli értékekre húzza a grafikát és persze a gépe nem fogja bírni.
A kevés fps-tõl is lehet rossz köridõt futni, mert a szaggatás miatt, még ha az szemmel nem is észrevehetõ (ha észrevehetõ, akkor már régen gond van) a játékvezérlõ reakcióideje lassul, persze az emberé is, aki kezeli.
Ha a GTR2-rõl is igaz, amit a Simbin írt (felszáradó víztócsák, stb a pályán), azt semmilyen gép nem lesz képes futtatni. De aki szeretné tegye csak fel Mr. Kerr textúráit....
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
2006-os McLaren-Mercedes:

Letöltés.....
(De lefogadom , hogy valaki hamarosan feltölti valahová az egész cuccot😊)))
De a fák , az ég , a különbözõ tárgyak azok elég durvák 😄DDD
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Mission Impossible 2010: PRO Class
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
viszont az ég az durva
másik dolog hogy ez mocskos nagy k*csögség ha azt nézzük hogy a komplett játék 39 dollár és 1 pályához a textura 5 dollár nála, remélem nem lesz divat a modderek körében a pénzért való rohanás mert megöli a játékot
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Remélem valaki felnyomja netre, mert azért nagyon állatok azok a texturák 😛
Majd meglesem a setupot.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Bar nekem is ASUS van, valami 9999 markajelzessel, 6800GT256. Meg tavaly elott vettem, de a hozzaadott drivereket, programokat, egyebeket ki sem csomagoltam😊))))) Nem szeretem teleszorni "hulladekkal" a gepem😊 Altalaban csak a kartyat kiveszem, beteszem es megy is😊 Mivel nVidia, igy minden kompatibilis mindennel, se install se semmi nem kell😊)
van benne "játékfelvevõ" ( alapbõl...az ASUS-ban legalábbis tuti "gamereplay néven )
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
egyébként senki nincs a szerveren, még te se 😊)
szóval inkább ezt ma hagyjuk 😊
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
miért nem a 2.01-es verziót használod?
neve:magyarok Civic mod pálya: brazil
ip:80.99.201.232
nekem csak egy jó VGA kéne, amivel még 1,5-2 évig kihúzom az AGP-vel, aztán váltás...mer együtt a 2 tuti nem megy😊 proc/mobo+pci-e-s vga..
/OFF