rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de õ meg azt nem tudja hogy kell uj kódot kérni <#alien2>#alien2><#idiota>#idiota>
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Az ingyen van már 😄DD
egyébként letölteni nem lehet valahogy ezt a progit?
De miért nem rakod rá újból a kódodat ?
Ezt láttátok már ? Valaki tudja ez mi alapján vagy hogy mûködik , és a pirossal jelölt dolgok mik ?
-- http://www.x-plane.hu
azon is akkorát nevettem
képet vagy videot nem csináltál?😊)
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Mission Impossible 2010: PRO Class
Kérdezném a nagyérdemût, hogy van valami racionális magyarázata, hogy felraktam az rF patch-et, és egy csomó konvertált custom pálya (Spa, Silverstone, Hring, Barcelona, Donington) betöltés után CTD-t okoz?
Ez valami titkos ISI-Simbin paktum eredménye, vagy csak így jártam?
A 'vágás' az érdekes dolog, ..gondolom a sikánokról van szó.
Ez mindig is problémás lesz..hidd el, Olyan sikánnál ahol nagy egyenes következik ott mindenki a lehetõ leggyorsabban akar átmenni, hisz rengeteget számít az egyenes szakaszon, ott van elrettentõ példának Enna Pergusa..ott odaraktak gumifalat, de ettõl még az van amit írok...röpülnek az autók.
Egyébként ahogy én néztem teljesen szabályosan ment mindenki,..ahogy a szabályzatban van, azaz csak kanyarból kivezetõ, külsõ íven lehet négy kerékkel elhagyni a pályát, besõ íven két keréknek mindig a pályán kell lennie.
Erre jó példa Monza az Ascari sikán kivezetõ része ahol minden versenysorozatban kijönnek a gumifalig, talán még az F1-ben is, de ott veszélyes a kerékvetõ és az autó hasmagassága miatt.
tehát sztem a sikánnál törekedni kell a sikánt követõ autómozgásra mindenképpen, hisz ezért ez a pálya rajzolata, és ha nem teljesen szabályos akkor óvni kell (minden esetben!) a versenybíroságnál, azért van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Valamikor sokat forumozgattam náluk, de nem ismerek senkit sem személyesen.
jobb: Steve
bal: Mabi
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én nem ismerem õket személyesen...Nem tom 😞
Az elsõ asszem Mabi.....
IndexF1 Liga...
Ráadásul a Stockcar modok is meglehetõsen érdekesek az rFactorhoz 😞
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Mint láthatod, nem elsõsorban ezért mondtam, hanem mert nekem ebben a formájában ez az imolai pálya nem szimpatikus, GP4-ben nagyon jó volt. De aztok az idõk már elmúltak.😊
A másik, hogy ezeket a pályákat a nulláról újból kellene csinálni, de sajnos szerintem erre nincs(enek) ember(ek), aki(k)nek lenne energiája.

Rendesen sajnáltam hogy behibáztál 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Be kéne rakni a kerékvetõ mellé a fûre egy jó magas "fekvõrendõrt" mint a nagy füves részeken van 😄DDD
Mostanában teljesen rabja lettem ezeknek a kasztis kocsiknak, nem tolom mással mint Porsche-val meg a kis RHez-el 😄DD
De a kicsikocsi sokkal gyorsabbnak tûnik bent ülve mint a P 😄DD
Pedig hát nem az.....
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
csak valamiért ha visszamásolom a trymedia mappát nem kar indulni
- Grafika: Annyira nem veszes, volt mar rosszabb is😉))
- Levagasok - gondolom koridok: Mindenki ott es ugy vag le amit a program es a lelkiismerete megenged😊 Plusz, ki mennyire meri raengedni az autot a kerekvetokre😊 Ha el tudsz rugaszkodni az "autovezetestol", jo a reflexed, es jol betanultad a palyat, akkor lehet hasonlo idoket menni mint a tobbiek😊 Bar nem tudom mennit mentel idoben, de tippem szerint hatrebb voltal valahol😊))
Vagyis en altalaban, 10-15 masodperceket szoktam kapni toluk koronkent, palyatol fuggoen😊))