rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panther
Írtam az RSDG-s Stu Griffiths-nek, hogy az általa készített pályát, Hidden valley-t áttettem rFactor alá. remélem ad engedélyta a publikálásra, GTR alá is megjelent, igaz, a textúrák miatt nagya gépigénye, sajnos ennek a pályának is. Most az egyszer megcsináloma dinamikus fényeket, az éjszakai fényeket, mindent, de akkor 5-10 fps-t fog adni még nappal is a pálya. De szép lesz. <#idiota><#alien>

Szóval sok munka van még vele, bár már most is full mûködõképes (start és pit fények, felvezetõ kocsi, stb.). Képek:

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

avcom
akkor most kezdjünk el menni sorban, hogy a T szárny meg a lekerekített oldalszekrény melyik autón volt elõször?

Istencsászár
köze sincs hozzá szerintem😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Új BMW-nek az orrának a vonalvazetése kicsit McLarenes,csak úgy mint az új ferrarinak 😊 Tudnak ám koppintani 😊
lac coo
<#banplz><#banplz><#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Panther
Új SCN fájl Infineonra. Korrigálja a masszív fps esést az 1.070-es patch után. A 43.-ik hozzászólásomból letölthetõ innen:

Infineon.scn

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Ingy
a körömlakk te hüje <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Hááát...
Vagy a lámpa vagy a nadrág-zseb fehér szegélye .<#fejvakaras>

Ingy

vajon mi ihlette meg az új kocsi formavilágát <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
És O2 -Minardi 😄DDD

Istencsászár
az INTEL kocsi😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
<#banplz>

lac coo

Panther
Nem. Csak a Toca Race Driver 1-et, de az túltesz az általad említetten, legalábbis csalásban.....<#alien><#idiota><#bee1>

Istencsászár
nem tükrözõdik e?😄 próbáld ki az nfs mw-t<#banplz>

Panther
Ami az aszfalttükrözõdést illeti, emlékszem egy dologra: amikor kijöt a TRD2, mindenki azt mondta, hogy szépek-szépek a pályák, de ilyen irreális aszfalttükrözõdés (ti. mindenütt tükrözõdött az aszfalt, ragyogott, nem csak akkor, ha napfény érte) nincs. Most, az rFactorban mindenki ilyen aszfaltot akar, még ha az szemcsés is és csak photoshoppolt képként mutat jól és egyáltalán nem valóságos. Az aszfalt ugyanis nem tükrözõdik és ragyog állandóan. Pláne, hogy leszívja a gép teljesítményét is.....

lac coo
Dehogy vannak 😄DD
Azok a kinti cseppek amint éppen esnek lefele az égbül 😄DDD

JuanG
pedig ott vannak 😊

...de azt az M3-as bömöst már nagyon kipróbálnám nordban 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
nem röhögök 😊)
Én már nem emléxem rá. De azért az Olasz GT-n nagyon jókat mentek szakadó esõben is, HunRing elsõ kanyarjánál álltunk Sebiékkel és nagyon jól vették...igaz volt egy 360-as ami megbontotta a rendet elõzési szituban, de ez elõfordul õgye szárazon is 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Hát én egy fia vízcseppet nem látok a szélvédõn ! 😄DD

De nem GTR2 miatt raktam be a képeket , hanem mert ez amolyan rFactor prewiev 😄DD

JuanG
most röhögni fogsz, de nekem a GTR-ben az esõviszonyok tetszettek, reálisabbnak tûnt a fizika mint száraz idõben <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
sztem meg igen...sajnos...mindegy, a fizika legyen rendben (pláne a gumi), a grafot úgyis lejjebb kell majd vennem...

b-type
azé' tükröz ennyire me' ez jég 😄
majd csak nézd meg hogyan fog csúszkálni..<#eplus2>
na jó, majd ha kijön meglátjuk 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Amse
hidd el, hogy közel sem így fog kinézni.

JuanG
az esõcsepp a szélvédõn klassz...de ez az aszfalttükrözõdés elég gagyi, vagy nekem legalábbis nem jön be...olyan mintha egy üveglapon (vagy tükörsíma jégen) menne az autó...

láttam régebben képeket a hungaroringi GT versenyrõl, szintén esõben, hát ott mintha nem tükrözödött volna az aszfalt...

na meg ilyen tükrözõdés a SportsCar GT-ben is volt (98-ban?) 😊))

lac coo
Hát nem tom...Jelenleg nem tud az rF valósidejû tükrözõdést , a menûben is 2 db. modellel oldották meg hogy legyen tükörképe a "tányéron"...
Na most ezt megoldani a játékban elég gáz , fõleg hogy a képeken nem csak az autó tükrözõdik hanem a pálya minden eleme is....
Mindezt annak ellenére , hogy ma még az árnyékokat se bírja a motor ( szvsz nem is fogja soha)...

De nem baj , úgyis utálok esõben menni 😄DD

lac coo
rF motor ez is az is 😄DDDDD

b-type
bitang jól néz ki, de több már nem teljesen ide tartozik. 😊

lac coo
Mondjuk nem csúnya ....

Istencsászár
hidd csak el😄

lac coo
Esõ , GTR2 ....Ezt a tükrözõdést meg vagy elhiszem vagy nem 😄DDDD
Vagy hasonló cseles dolog mint az autók alatt a menüben a "tányér" 😄DD
Ablak víz cseppek felejtõsek asszem.

b-type
Jó lenne Nordschleife-re az elkerülõ út ami F1C alá is megvolt..
Így sajnos keményen elkopott gumikkal kezdem meg a mért kört, mentem most 8:39-et (replay), de a legtöbb hiba azért volt mert nem tudtam bent tartani szûken. 😞
Meg a levágáshoz még, van egy replay-m Imola-ról, ahol sztem oké a menet: Imola 1:56,8

A replay-hez a festés: PhCivic oldal, bajnokság indulói/T&B Team.

lac coo

Alexease
Boldog szülinapot!
JuanG
BSZ!!! 😄DD

lac coo
Kösze mindenkinek ! <#worship>

avcom
boldog szülinapot :-)

arcod érjen bokáig öregem!!!! 😄D

Ingy
heppiszörzdéj 😄

lac coo
THX ! 😄DD

Istencsászár

Danecay
Várjuk! Remélem a Bahrain-i nagydíjra tényleg készen lesz 😊

lac coo
<#hehe>

( Küldj neki egy üveg Tokajit😊)))

Ingy
azzal még nem farasztottam le majd szép lassan adagolom 😄

lac coo
BHMS Sim-Racing Awards Winners:

lac coo
És ez mit jelent ? 😄DD Kaptok valami segítséget ?

Ingy
Sikerült elérni BJ-t az RSDG-bõl és zöld utat kapott a Zonda Fun Cup <#idiota>

u.i: megint van netem váháháhhh<#idiota>

avcom
na ezt már vártam
kicsit personal, de ez az egyetlen modgroup, akiket utálok <#violent>

lac coo
Nem tom , sose használtam, azt se tudom hol van 😄DDDDDDDDDd

ZolEE F1
thx <#vigyor5>

már csak azt nem értem miért nem müxik ez a mappa másolgatós baromság

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.