rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Áááá...Nincs nekem ilyenre idõm 😞((((

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
És nem tudsz valami video-linket ?

(Lehet Palik is 😄DD)

Hát ha kilátogatsz a Hringre vagy Parádra a hegyi versenyre vagy bármelyik futamra ott általában találkozhatsz a BOVI féle kocsikkal.
Mondjuk a Hungaroring azért is jobb, mert ott nem ritkán külföldi csapatok is rajthoz állnak.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

avcom
Porsche verseny nincs, a gyorsasági OB H-F csoportjában megy változó mennyiségû
meg a PSC futamon van 1-2 magyar VIP "versenyzõ" (szerencsés esetben nem Palik)

lac coo
Nem is azért , csak kiváncsiságból 😄DD
Még sose láttam magyar Porsche versenyt , vagy amiben P is megy...😄DD

lac coo
Próbáld ki Magix Movie Edit Pro-t😄DDDD

avcom
elenyészõ, általában képek alapján dolgozunk

Alexease
Hivhatjuk melyseg-ellessegnek is😉De az rF valoban nem tudja. De a PC-s jatekok nagyresze sem hasznalja. Nehany "lazabb" autos jatekban mar benne van, de ott is visszajatszasban (talan CMR5, SCAR).
Alexease
- Azert durvan tudnak egyesek "sufni tunningolni"😊 Az rF ala az rFx mod-ot 2 (ketto) ember csinalja - mondjuk a nagyresze konverzio - es azert van benne boven auto, csapat😊 rFx_cars.txt
Lent van nehany kep😉
mohus
bocs csak én hívom így...elõl a verda éles a táj meg élethûen párás homály hátul...rFactorban ilyen nincs alapból...legalábbis a karim akkor nem tudja

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Persze hogy az😊 Meg is allna az engine ha ratolnanak meg egy DOF efektet😉)
mohus
off1:

"ugyanis én gt -s játékot keresek pc-re"

sajna ahhoz sok lóvé kellene...700 eredeti autó ráadásul utcaiak tömkelege...

marad a sufnituning pl rFactor most a legjobb sztem...itt olyanokat látok hogy csak lesek

más off: CodeRed merre jár??:
kiprószáltam a Vegas videót...stabil gyors és piszkos sokat tud, ha az ember babrálni kezdi...asszem a Pinnacle megy a levesbe😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
Nem hallottam olyant még hogy "mélyfókusz", de a ps az tuti .😄DDD

mohus
de a mélyfókuszos effekt már photoshop...

Tomievo
Ha felhívod õket írd be légyszi mit mondtak, mert engem is érdekelne. Depo.hu-n láttam a partner-computernél 23.200-ér de eddig az aqua a legolcsóbb. Viszont a futárszolgálat elég drága, ha volumetrikusan mérnek. Juan neked házhozszállítással ment? Ha igen akkor mennyi volt.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Válasz blokkolás és kipörgésgátló, ezek nélkül oan 1.34.9 körül vagyok de kurva nehéz gamepaddal azok nélkül. Talán lesz kormányom hamarosan aztán meglátjuk azzal hogy megy.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Nincs véletlenül valami magyar Prsche videótok? Ob vagy valami....

avcom
követik az eredetieket, tehát az oldalukon a zászlót vagy a magyar OB-s egyenrajtszámokat, ahogy az autón voltak anno

valszeg lesz 1-2 fiktív is, mert fel kell tölteni a mezõnyt, bár örülnék, ha nem kellene lenniük

Melyik linkrõl szedted ezeket a képeket?
b-type
Ez nagyon tetszik nekem, tetszett a GTR-ben is...vhogy olyan férfias..vagy mitisakarokmondani <#idiota>
De tényleg tetszik.<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
NAGT-rõl nem tudtok valamit? 😄DDDD

(..ez nem is igaz , hogy megéltem azt, hogy formula autónál nem egyforma a hátsó és az elsõ kerék...)<#banplz><#lama>

Alexease
Akkor legyen egy kep az rFx-bol is😉

lac coo
Új GP2 mod képek.

...és nem egyformák a kerekek....<#idiota><#nyes><#zavart1>

lac coo
Hát bakker már hányszor kérdezzem ??? <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Van-e valami szabály hová kerülnek pl. a rajtszámok nevek, esetleg valami egységes embléma .stb....,
Mint PCC-ben a nevek , rajtszámok ......

Így konkrétan ezt akarom tudni ! 😄DDD

JuanG
miért? festeni akarsz nekik? van porschéd? 😄DD

...amúgy ha jól emlékszem akkor az F1CH-es HPCC-ben nem voltak ilyesmik kötöttek, max a szélvédõn/üvegen lévõ nevek-feliratok...de egyértelmûbb lenne ha konkrétan rákérdeznél mit akarsz 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
finomság:
- McLarenF1
több kép: ITT

2CV (<#zavart1>):
- pedig itt

Na meg egy fankó pálya:
-
AlfaDelta

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
En sem tudok nemetul, de a Google Translate German to English resszel mar ugy ahogy😊)))
lac coo
Van-e szabvány rajtszám , annak meghatározott helye az autón, a név betütipusa , mérete mindegyiken ugyan az-e stb.....
Csak igazi Porsche-k lesznek benne vagy lesz kitalált is ? 😄DD

JuanG
lehet, nem tudok németül 😞...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
A forumon mintha ugy olvastam volna, hogy meg eleg messze van a megjelenese...😞
JuanG
naja...remélem nem csak ügyes képek (kivéve az elsõt), hanem lassan kész lesz 😊))...

Ingy
aztacsipa<#merges2>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

ilyen szerelõket szeretnék a boxban látni <#nyes><#law>
aesirbaba
Ez nagyon vad 😄

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

JuanG

avcom
nem igazán értem a kérdést
az autók amennyire csak lehet olyanok lesznek, ahogy kinéztek az életben, a rajtszám szokott változni, az hasraütésre dõl el

JuanG
21300 körül van most az AQUA-nál, de nincs készleten...esetleg hívd fel õket lesz-e a közeljövõben:

driving force pro

JuanG
én is csodáloztam, hogy miért ilyen olcsó ott...de lekopogom, mert eddig semmi baja...

Köszi JuanG! Tudom,hogy az EX az butitott,csak azt hittem hogy esetleg Force Pro-ból esetleg léteznek más verziószámuak,ezért más a logo meg az ár(ennek még azért utána nézek). De ahogy néztem,garanciális külömbségek vannak.30 körül 2 év garit adnak.De 22500 ér nagyon jól jártál,hihetetlen,hogy ekkora külömbségek vannak..
JuanG
van a driving force pro, ami a drágább és jobb is, és van a butított a driving force EX (vagy valami), ennek ilyen kékes színe van asszem, és ez olcsóbb...

amúgy a driving force pro tényleg kb. 30 rugó, de érdemes körülnézni, én az AQUA-nál 22500-ért vettem

...az hogy GT vagy Logitech felírat van rajta, az szerencse kérdése 😊))

lac coo
Lehet rosszul kérdeztem 😄DD
A ti készülõ modotoknál van-e valami szabvány a skineknél ?
Esetleg tudnál valami képet berakni ?

Logitech Driving Force Pro-s kormányból kétféle verzió van!? Egyiken középen Logitech emléma van(Logitech version) és olyan 25-be kerül.Van a másik Gt emblémával és 30 ba kerül...Tudja valaki pontosan milyen külömbség van a kettõ között????? Nem vágom h miért kerül 5 rugóval drágábba 😞 De ha jobb az,akkor persze megvenném...aki vágja légyszi világosítson fel,köszönöm!
Ingy

bocs az offért de marhára teccik <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

avcom
tavaly a 997-esen nem volt már, de elõtte jellemzõ volt a privát autókon (a VIP-kon nem mindig), hogy a versenyzõ (vagy az autót nevezõ, ebben nem vagyok biztos) nemzetisége fel van tüntetve egy zászló formájában az autó oldalán, a rajtszám pedig megszakítja a zászlót

lac coo
HPCC-nél van valami "szabvány" a skineknél ?
Tehátpl.: rajtszámok , zászlók stb....

Ingy
vázz nem ittam és igy se vettelek észre<#idiota>

Ingy
Juan ha végeztél told fel az arcod MSN-re muszaj beszelnunk.

JuanG
megy a szerver

WWW.HSW.HU

jelszó: huncivic

pálya donington: phcivic.tvn.hu -n elérhetõ

Ingy
duwwa😄