rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(Lehet Palik is 😄DD)
Mondjuk a Hungaroring azért is jobb, mert ott nem ritkán külföldi csapatok is rajthoz állnak.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
meg a PSC futamon van 1-2 magyar VIP "versenyzõ" (szerencsés esetben nem Palik)
Még sose láttam magyar Porsche versenyt , vagy amiben P is megy...😄DD
Lent van nehany kep😉
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"ugyanis én gt -s játékot keresek pc-re"
sajna ahhoz sok lóvé kellene...700 eredeti autó ráadásul utcaiak tömkelege...
marad a sufnituning pl rFactor most a legjobb sztem...itt olyanokat látok hogy csak lesek
más off: CodeRed merre jár??:
kiprószáltam a Vegas videót...stabil gyors és piszkos sokat tud, ha az ember babrálni kezdi...asszem a Pinnacle megy a levesbe😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
valszeg lesz 1-2 fiktív is, mert fel kell tölteni a mezõnyt, bár örülnék, ha nem kellene lenniük
De tényleg tetszik.<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(..ez nem is igaz , hogy megéltem azt, hogy formula autónál nem egyforma a hátsó és az elsõ kerék...)<#banplz>#banplz><#lama>#lama>
...és nem egyformák a kerekek....<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes><#zavart1>#zavart1>
Van-e valami szabály hová kerülnek pl. a rajtszámok nevek, esetleg valami egységes embléma .stb....,
Mint PCC-ben a nevek , rajtszámok ......
Így konkrétan ezt akarom tudni ! 😄DDD
...amúgy ha jól emlékszem akkor az F1CH-es HPCC-ben nem voltak ilyesmik kötöttek, max a szélvédõn/üvegen lévõ nevek-feliratok...de egyértelmûbb lenne ha konkrétan rákérdeznél mit akarsz 😊))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Csak igazi Porsche-k lesznek benne vagy lesz kitalált is ? 😄DD
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
az autók amennyire csak lehet olyanok lesznek, ahogy kinéztek az életben, a rajtszám szokott változni, az hasraütésre dõl el
driving force pro
amúgy a driving force pro tényleg kb. 30 rugó, de érdemes körülnézni, én az AQUA-nál 22500-ért vettem
...az hogy GT vagy Logitech felírat van rajta, az szerencse kérdése 😊))
A ti készülõ modotoknál van-e valami szabvány a skineknél ?
Esetleg tudnál valami képet berakni ?
bocs az offért de marhára teccik <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Tehátpl.: rajtszámok , zászlók stb....
WWW.HSW.HU
jelszó: huncivic
pálya donington: phcivic.tvn.hu -n elérhetõ