61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
öö
te egy "vérszimulátort" nem szórakozásra használsz? -
Jah meg ha valaki át tudja konvertálni a pályákat arra még jó.:D -
Magyarul ökörködni jó a játék, másra nem nagyon.:D -
Mintha nem lenne igaz :)
Pedig ő ment F1 autóval, szóval biztos igaz :) -
Na a nagy F1 2010 fanoknak nem tetszik a Michelisz Norbi az biztos. Arcade - szimuláció 90:10. Ezt mondta a GS Live-on. A látvány gyönyörű. -
Ez előnevezés volt. Sajnos nem lesz belőle semmi.
A Lotus Trophy meg jövőre indul, kelet európai bajnokság lesz, nem csak Exige-el lehet indulni, hanem lesz több is. Főleg csehek, osztrákok, szlovákok, szlovénok lesznek. De elvileg lesz kb 4 magyar is. -
Szabi1991 #55728 Entry-List 12h Hungary
GFS Repsol Team 2, 29-es rajtszám, 32-es box, pilóták: Egon Burkus, Gábor Tim, autó: Lotus Exige 260 Cup (1800 cc)
amúgy van egyáltalán másik verseny Lotus Magyarországon, vagy egyedül lesznek a bajnokságban ? :)
-
Valószínűleg semmit mert nincsenek pilóták. Aki menne, annak nincs pénze, akinek van, az meg fél tőle. -
Szabi1991 #55726 
kíváncsi vagyok mit megy a Lotus a 12óráson :) -
Egyszer talán. Jelenleg nem működik, így azt sem tudom hogy megy. Állítólag elég durva, de majd ha látom elhiszem :) -
Ezt az erőgépet nem akarod/játok megcsinálni rf-hez?
Jól néz ki,biztos élvezet lehet hajtani.
-
felesleges, arra ott a kupás, ugyanolyan jó. majd ha a csapat Corsája újra jó lesz akkor azzal megyünk. Az egy brutál járgány.
-
miért nem csináltok egy jó kis öreg suzukit sprintekre? Nem nagy költség és használható :) -
hát van egy sierránk amit egy borzalom :) a rally sprinteken suzukival megyünk, meg ha egyszer kész lesz egy másik GFS autó (Opel Astra) akkor azzal talán. -
Jah, ez pontosan így van ahogy leírtad, akkor nem néztem el semmit. Sok sikert az építkezéshez. Rally projeckt hogy áll? :) -
Nézőpont kérdése, az Osztrák elkezdte elengedni a magyarokat, Gabi optimistán bement, arra nem gondolt, hogy elüti a kocsi sarkát és megforog.
Az más kérdés hogy totál felesleges volt bemennie, mert az akkori első csukott szemmel is elkapja... No mindegy. Építünk új autót :) -
hátulról is belementek a gabiba vagy csak ő nézte el azt a sikánt? -
na szerinted ki? :D -
"Hát a végén nem kicsit elnézte, jó nagy balesetet okozott :P"
Ki? -
Hát a végén nem kicsit elnézte, jó nagy balesetet okozott :P, amúgy grat az eredményhez. -
Mi 1,3 alappal megyünk, Ők 1,6 sporttal.
Itt a második futam, a végén a TK-val.
-
Gratulálok Gabinak és a csapatnak is! Így tovább! 
-
Az osztrákoknál Swift Sporttal versenyeznek vagy csak lehet tuningolniuk? -
A mocsok :D Széépp :D Másodiknak mekkora volt a feje ? :D -
-
az előzetes névsor akik indulni fognak:
Andy Priaulx
Mark Skaife
Ryan Briscoe
Tiago Monteiro
David Brabham
Hélio Castroneves
Will Power
Jacques Villeneuve
Alex Tagliani
Scott Dixon
Alain Menu
Fabrizio Giovanardi
Mika Salo
Gianni Morbidelli
Dario Franchitti
Sébastien Bourdais
Scott Pruett
Yvan Muller
Bathurst és Surfersen..előbbi 1000 utóbbi 600km táv természetesen váltott vezetéssel..Surfers asszem 3x200 km-re lett osztva.
ki hol indul -
Hungaroringet beállitottam tiszta időjárásra..ennek ellenére nem süt a nap inkább borult volt az idő ;) -
Még ilyet! – Transit Trophy -
idt-k is szebbek, igazából az alapok nekem nem tetszenek -
Szinte az összes VirtuaLM pálya szebb, mint az alappályák :) -
Debilon #55704 jaja, idei endurance versenyeken is egy csomó európai/amerikai pilóta vendégszerepel a "B" autókban:D -
úgy gondoltam az életben kéne továbblépni :D
Nem kell ahhoz rFactor hogy V8-at nézz. Mára elég sok a hír róla F1-es pilóták próbálgatják magukat, indycarból, nascarból van érdeklődés és van aki indul is ott. Egy motorportot szerető embernek hallani kellett volna róla :) -
HSW, GP Hungary. -
Minden másra ott a Forza 3:), rfactor már csak F1 (liga) miatt van fent. -

Jó az a mod nagyon
emlékszem valamikor két éve azon teszteltem a kormányra rakott kameramozgatást :DDD
-
NFS kocsikat letölthetem még vhonnan? -
hát kicsit túl kéne látni F1-en és ismernéd :) -
Gondolom a VirtuLM-es LaMans-ra gondolsz.
Most körözgetek a GP79-el, jó kis turbos Renaultval. Basszus, utóbbi időben semmivel nem forogtam annyit, mint ezzel. Nem is tudom régen, amikor még ennél is jóval bénább voltam, hogyan tudtam vezetni:D Igaz akkor csak a Wolf Racinggal mentem, abban meg közel sincs ennyi erő.(azzal talán 284-et mentem buenos airesben, renaultval meg álló helyből gyorsítva többet érek el az egyenesben) -
Vannak nagyon jó pályák rFactor-ra...ez benne az egyik utolérhetetlen, a rengetegben vannak bitang jó pályák, szép is jó is...és ennek a kettőnek köszönhetően még hangulatos is.
Old Ring-t pl. kifejezetten szeretem...de rémlik egy szép Le Mans is...de most rákeresve nem találtam, pedig úgy emlékeztem HoF pálya volt.
Vannak olyan pályák amik nem igazán szépek, de bitang jók, mint Rockingham SBK pl, vagy szép is jó is mint Livet Glen jó variációban.
...szal vannak jó pályák, és szép pályák is....még hangulatos pályák is.
és a rengeteg autó közt van olyan amivel jó is végigdöngetni rajtuk.
Egyszerűen akkora kínálat van, hogy vannak jók na.
Remélem az Rf2-ben hangsúlyt fektetnek a hangulatra, a körítésre is. -
Salzburgring 2009?!