61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Game Hunter #56495 Helló!
Tudja valaki, hogy ez melyik mod-ból van? -
és tényleg... bár eddig fel sem tűnt. :) -
mindenki azt figyeli :). -
Hmm.. a bannerban a Panozos résznél a legutolsó, sárga autó hirtelen egyszercsak eltűnik. Elég illúzióromboló.
-
szatocs #56491 A force elég suta benne. -
Vedd meg(25 ejró) :D
Amúgy nekem a gokartos progi nem indul el. -
Ezzel lehetne valami fun tesztet csinalni! -
Igen, ráadásul módolható, csakúgy mint a GPBikes. Érdekes hogy a WRS-t nem folytatták, nagyon biztató kezdés volt. Videók alapján ez is ígéretes. Megkerestek, hogy megcsinálom-e nekik a magyar gokart pályákat :) -
Nem, ez nem netKar engine;) Ez PiBoSo, ez a sajat cuccuk. Ok csinaltak (jak?!) a GPBikes-t es a WRS-t. Mindketto megveheto es alpha alapotnal tart;) Ugy nez ki, mindenbe belekezdenek, de semmit sem fejeznek be;)
Amugy a WRS teljesen jo lenne, indulasnak jo volt, rendes, nyers fizika, beletettek ami kell - de aztan lealltak vele. Ugy nez ki, mindenbol csinalnak egy alphat, betat, eladjak, ha jol fogy folytatjak, ha nem, akkor csinalnak egy masikat:) -
Már lestem, a holnap nagyon NetKaros, talán az engine is ? :D -
Megjelent a Kart Racing Pro (nem MOD, kulon program, csak nem csinalok neki kulon topicot, akit erdekel, az ugy is itt van:P), Beta1 verzioja.
Allitolag, elvileg nagyon pro (:P) igazi versenyzoknek;) Van hozza telemetria, kulso plugin lehetoseg, festegetes es modolasi segitseg.
http://www.kartracing-pro.com/ -
En is keveseltem hirtelen, de belegondolva, megis realisnak es jonak tartom. Nincs kivel hasonlitani, aki hasonlo feltetelekkel menne igy teszt kort ("tul koros", nulla kondi, nulla eloelet).
Te irtad, hogy lattal ennel brutalisabb bemutatkozast, de akkor az meg sem ilyen volt;)
-
bakker. ne forgassatok ki. nem akartam Gabihoz hasonlítani.
Sem Suzukihoz, sem máshoz.
NEKEM ez kevéske. Na.
Písz. -
Azert egy kavedaralo Suzukit es esetleg a gagyi Hungaroringet ne hasonlitsuk mar a Mazda/Atlantahoz;) Foleg, hogy elotte mar gokartozott.
Es az sem masodlagos, hogy olyan megelg volt neki ott az autoban, mint eddig soha ott eszakon:D
Amugy az a 3 masodperc valoban nem rossz. Elete elso versenyautos tesztje, eros, gyors formulaval, nehez, trukkos palyan (nem Europai uj gagyi tepsin, hanem veszelyes Amcsi hullamvasuton). Es a palyacsucshoz merten 3 masodperc, vagyis versenyen, idomeron, valszeg ezzel az elete elso nehany korevel tuti kozepemezony vagy valahol az eleje lenne. -
nekem se, előbb törtem volna össze mint mielőtt belehányhattam volna.. D::D -
Amíg bent ülsz :D
Én pl be se fértem volna :D Nekem tuti nem lett volna bajom :D -
Legalább azt nem látják :P:P:D:D:D:D -
jaja, kicsit ciki, mert sok ember láthatja, és nem mindenkinek fog tetszenie, de elismerem, mert jól szimezik, meg hát "bevállalta"
Amúgy szerintem a vibráció eshetett neki rosszul, mert kamerán látszik mekkorát ránt mikor fel meg levált. -
Te még össze is fostad volna magad :D -
Szerintem nincs mit szégyelnie, mert gyors és mással is előfordult már. Webbernek is jött a vuk Japánba 3 évvel ezelőtt. -
Solt #56475 Nem hiszem, hogy ez vicces... -
HMMM akkor szerintem te nem láttad a videót.... Szeritnem nézd meg, nagyon durva, felszerelhettek volna valami szembeni kamerát is, hogy láthassuk amikor menet közbe... Az a sisak már tuti kuka.. :D -
Solt #56473 Van egy olyan érzésem, hogy ezzel itt nem leszel népszerű... -
HAHAHA HOGY BELEOKÁDTT MÁR A SISAKBA
én szégyelem magam helyette úristen :D:D:DD:D:D: -
csak odaát szétvolt esve ez a dolog már (Atlantic bajnokság is megszűnt)..ezt most gatyába rázták.
Már csak az indylights autókat kellene lecserélnie a Dallarának mert azok már eléggé régiek. -
ez európában is így van :)
csak az árak így is a csillagokban vannak :) -
amerikában kialakítottak egy nevelő szériákból álló "piramist" hogy az amcsi ow-nek újra legyenek tehetségei és ne legyen a versenyeztetés a csillagokban ami az összeget érinti.
ennek az alján van a Barber majd jön az új bajnokság 14-15 éveseknek USF 2000 ezt követi a Star Mazda, végül az Indylights a 420 lovas motorral. És ennek így is kellene lenni.
De amikor az Indylights legjobbjait csábítják az ALMS-be pl. akkor megette a fene az egészet. -
Igen, ez a tipikus kb ebben a kategóriában, sőt ez még elég erősnek számít.
A Formula 3 szintje körül van.
-
Steering
* Manual
Azt hittem autómata
-
260 lőerős ez a mazda -
hát igen. Bika második fél órás etapján pályacsúcsot ment a Suzukival, majd a Lotus-al első tesztnapján 2mp-el javítottam meg a pályacsúcsot.
De Ő más tészta, mert gokartozott előtte.
Nem ezért mondom. De itt a világ legjobb szimulátorosáról beszélünk. Ezért én valami nagyobb csodára számítottam. 3 mp-el lassabb kör az elég sok. Ráadásul ez nem is egy hosszú pálya, 1.20 ezekkel ha jól emlékszem.
De mondom, lehet hogy csak én vagyok telhetetlen :) -
Na de Bika nem egy többszáz lóerős formula autóval kezdte hanem gokartal majd Suzukival :)
Huttu meg egyből kapta ezeket. Elsőre sztem nagyon jól teljesített :) -
Szegény Bika, szoríthatod te a tökét rendesen :D -
Úgy, hogy előtte semmilyen versenyautóban nem ült, és rögtön egy ilyenbe belepakolták? -
jó, lehet én vagyok telhetetlen, de én ennél többet vártam -
szatocs #56460 Ha igaz, amit mondtak, hogy gyakorlatilag még semmilyen versenyautóval nem ment, tehát teljesen idegen neki bármilyen erő, ami rá hat a pályán vezetés közben, akkor szerintem ez is igen nagy teljesítmény, én ennek tekintetében mondtam. Se egy gokart, se egy nem tudom én, első kerekes autót nem próbált előtte a pályán, a valóságban, a szervezetnek szerintem erre kicsit rá kell azért állni. Aki már tapasztalt hasonló erőket autóban, szerintem hamarabb tud azonosulni ezekkel a formula autókkal is, többet mer. De ki tudja... -
közben megtaláltam. köszi!! -
Pedig mar ket topik is van mert a konvertalok kozben osszevesztek.:) -
félreértetek. brutális ez is. teljesen egyértelmű. de a srác úgy van beharangozva, hogy a világ leggyorsabb szimulátorosa, emiatt én sokkal jobbat vártam. -
persze. csak én a forumban semmi ilyet nem találtam.