rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem indul a 3dmax8,ezzel a hiba üzivel kilép.
Többször újra raktam és semmi.Egyébként ez a "dlu" ott van a helyén ahol keresi.
köszi elõre is.
Let the good times roll.
Leszedtem a FSONE 2008 módot megint, mert legutóbb butáskodott csúnyán a mod. Most leszedtem egy 2009-es szingapúri pályát (egy packba volt benne), és csak egy sima Race Weekendet mentem. Kijelöltem az ellenfeleket, race, majd vártam a betöltõdésre. Megtörtént. De már a quali-nál egy elég csúnya hibát vettem észre az ellenfeleknél: túl gyorsan váltanak fel 7-es fokozatba, és a csúcssebességük nem éri el a 200-at (wtf?), és így nem sok értelme van a sima gamelésnek. Hiába állítom a maxra az erõsségüket, ugyanez van jelen. Multizni már szerintem nem is tudok kivel, de nem is akarok.
Szóval van ehhez valami debuggoló stuff, vagy vmi fájlba turkálós-kijavítós megoldás? Mert ez így nem állapot...
F1 2010 meg baszik menni a gépemen... <#idiota>#idiota>
http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject
Porsche Cayman S javított gen fájl. Értelemszerûen a Porsche_Cayman mappába kell kicsomagolni.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem tudjátok, hogy melyik filet kell átírni (és abban melyik sort :D ) hogyha a kormányzár értékét szeretném megváltoztatni? Lehet hülyén fogalmaztam, szóval van egy mod amiben a minimum kormányzár amit lehet állítani az a 12-es, de én általában 5-6-7 es kormányzár közül szoktam választani, és szeretném ha le lehetne vinni 5-ösig az állíthatóságát.
Üdv,
Gerrard
All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De ez jellemzi pl a public szerveres megane trophys versenyeket :D
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Olyan meg nem vagyok, hogy 500al átmenjek lassítón.
Rajt után szép biztonságos féktávon elfordulok, úgyis kilöki egymást a fél mezõny :D
Én sem értek hozzá, meg tudom tankolni, meg tudok tarhálni másoktól esetleg beállítást.
Lényeg, hogy stabilan menj, ne krasserkodj, és akkor mindenki heppi lesz. <#taps>#taps>
The Power of Dreams
Amcsiautósokkal is beszéltél már errõl? :D
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
De nekem 8, ti dolgotok, de ilyen "csúszósan" nem lehet normálisan kaparni se vele elinduláskor, pedig azt is kéne neki, ha már sportos kocsi.
1 éve nyomatom rfactor, de se fun race-re se ingyenes futamokra még nem mertem jelentkezni, mert setupolás terén vannak hiányosságaim hiába olvasgattam gtr mérnöki könyvet és társait. :)
Neten max renault trophyval megyek, mert az van, ott meg ugye nem sok magyar van.
Amúgy a 0,4-hez képest csak a kuplung inerciája változott az s2000-esnél.:) Ami viszont abban hülyeség volt.:D
Viszont a rángatózás inkább a túl rövid fel és leváltási idõknek tudható be. Meglepõen alacsonyak számomra azok az értékek.
Azért "nyavajgok", mert a 0.4-ben emlékeim szerint nem ilyen volt, hanem kifejezetten tetszetõs.
H váltóval mindez másabb, mert ott gyorsításnál rádobod a kuplungot, visszaváltásnál meg ráengeded lassabban (viszonylag lassan, ugye itt századokról beszélgetünk), plusz mehet a gázfröccs is. Namost ha H váltóra csinálom a dolgokat akkor nemhogy sokan nem tudnak majd játszani vele, de mondjuk én sem.:))
Csak így tovább, ha találok valamit amibe beleköthetek akkor szolók.
Ja 1 dolog az R8 összkereke lehetne farosabb :)
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Pl a középmotoros Ferrarikat még most is megdobja ha túl hamar váltasz vissza, pedig sokat szórakoztam vele.
Jött ma valami rally factor world 2010 mod, jopár kocsival, de igy a rallyworld után nagyon nem tetszõ fizikával. Szerintem ez az általam említett rallyfactor1.0 folytatása lehet.....
és ne automatán válts...
.
..
...
.... error found in \s2000\.hdv
.... csúszik a kuplung, de nem kicsit
.... scan forward
.....
...... error found in \mazda mx-5\.hdv
...... csúszik a kuplung, de nem kicsit
....
...
..
.
eddig ennyi.
Remélem javítjátok.
Illetve ha szabad megjegyeznem, a hideg kiráz, amikor ilyen átbuherált menüvel találkozom, ráadásul mindig race weekend-re akar menni alapban. Szép, meg jó, hogy ennyit melóztok vele, de (hangsúlyozom) nekem ez már sok. ;)
THX!
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Shift Street mod 0.5b
Rídmí:
Verziószám: 0.5b
Kiadás dátuma: 2010.11.14.
Új autók/javítások:
- minden autó fekete hiba javítva, ezzel együtt javított tükrözõdésbeállítások
- Audi S3 FWD Cup (javított szélvédõ, fényszóró)
- Ferrari 599 GTB (Manettino az upgrades menüpont alatt)
- Ferrari California (Manettino az upgrades menüpont alatt)
- Ferrari F430 Challenge
- Ferrari F430 GTC
- Ferrari F430 Spider (Manettino az upgrades menüpont alatt)
- Ferrari F430 Scuderia (Manettino az upgrades menüpont alatt)
- Ferrari F430 Scuderia Spider 16M (Manettino az upgrades menüpont alatt)
- Ferrari F50GT
- Ferrari FXX
- Ferrari Superamerica
- Ford Focus ST FWD Cup (javított szélvédõ, fényszóró)
- *Porsche 997 GT2 (javított szélvédõ, fényszóró)
- Renault Megane Sport FWD Cup (javított szélvédõ, fényszóró)
- Seat Leon Cupra FWD Cup (javított szélvédõ, fényszóró)
- Volkswagen Golf GTI (+FWD Cup, javított szélvédõ)
- Volkswagen Scirocco (+FWD Cup, javított szélvédõ)
* - csak javítás
** - az új autók már a javított fényszórókkal készültek
A Manettino helyes használata:
- válaszd ki a neked tetszõ beállítást
- a pályán kapcsold be az ABS-t(F9), kipörgésgátlót(F8) és menetstabilizátort(F4)
- ha a CT vagy CST off beállítást választottad, kapcsold ki az összes segítséget
Fizikát érintõ változások:
- FWD autók aerodinamikai beállítása
- 4WD beállítás
- Sebességváltó és kuplung beállítások
- Pilóta súlya
A telepítõ törli az elõzõ verziót.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A lényeg Te jól szórakozz.
Gördülõ kövön nem nõ moha
Gondolom olyan megoldás kellene a fórumtársnak ami megbízható, oda lehet tolni az illetékes orra alá, hogy itt meg itt, így meg így csaltál, viszlát.
Ha jól tudom vannak LOG ellenõrzõ dolgok, vagyis elvileg futam után meg lehet nézni, hogy volt-e valakinél valami okosság vagy sem.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
kiszûrni csak úgy tudod, hogy írsz egy startert a modhoz, ami a fizika elemeit egy szerverrõl hívja meg, így a csalás kizárva.
az hogy valaki csalt-e, jelenlegi tudomásom szerint nem bizonyítható 100% így csak a fenti modszer van a kiküszöbölésre.
vagy egy kulturált liga.