rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
F1RFT 2010
F1 CTDP 2006
FSONE 2009
Endurance Series
Suzuki Swift
F1-S-R 1991
A részvétel ingyenes.
Simracing.hu fórumán lehet szavazni és jelentkezni.
Majd rF2-ben...vagy GT5-ben. Az utóbbiban biztos.:D
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Hát annyit lehet esetleg próbálni hogy az elmozduló szárnyat berakni féklámpának. És animált textúrákkal megcsinálni a fokozatos mozgást. Szerintem lehet ilyet beállítani simedbe hogy egyszer menjen le a szekvent és utána ott is maradjon az objektum.
Ezzel csak 1 probléma van. Hogy ugyebár ha lenyomod a féket megjelenik ez az objektum(ami animált textúrákkal fokozatosan kinyílik), viszont közbe el kellene tüntetni az eredeti szárnyat.
(RBRbe pl ez megoldható lenne mert ott a fék nyomására váltogat égõ illetve nem égõ objektumot, itt viszont csak felrak vagy nem rak fel egy objektumot a fék nyomására)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Persze fizikában nem hiszem, legalábbis most így nem látok rá megoldást.
Ennyit tudtak, vagy ugy gondoltak, amit csinaltak boven jo;) De mindenki tudja, hogy 4-6 eve mar a "regi" DX9-re olyan dolgok jelentek meg grafikailag es efektileg, ami extrabrutal volt. Ami nem is zabalt aranytalanul tobbet az eroforasokbol, mert a nagyresze shader-es, hardware-es.
Nem kell ide DX10-11, meg a DX9 sincs kihasznalva rendesen. Sot az rF2-ben sem lesz DX10. De ott az F1 2010 (Codies), latvanyban eleg jo, foleg eso, idojaras, az is DX9.
Az rF1, mint egyszeruen, szabadon modolhato engine jo volt, eppen annyira komplex, amennyire kell. Szimes temakorben meg boven magasra pozicionalt (az akkori LFS/nK/Racer/VGP3 stb. mellett). Es meg bovitheto is volt, a SimBin eleg sok pluszt kihozott belole.
Az rF2-vel majd sikerul majdnem beerniuk az 5-10 eves stilust, kiaknaznak nehany regi DX9 effektet;) Bar amit eddig lattam belole, az sem lesz telejsen 100-as;)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Légyszi ha valaki tud segíteni PTRKennyVette féle Hot Laps progi behangolásával kapcsolatban nagyon megköszönném.
Thx
Mindenki a megadott feltetelek alapjan, kesz/kapott/modellezett kasztnira, szabalyokhoz kotott beallitasok alapjan, sajat autot epithetne maganak, csinalhatna kulonfele szarnyakat, felfuggesztest mittudomenmit (amit normalisan szamolna a program), azzal tesztelhetne s indulhatna a bajnoksagban:DDDDDDDDD
Lehetne csapatokat alapitani: lenne aki modellez (otletek/kasztni/aero), aki fizikat csinal (beallitasok, setup, telemetria stb.) es persze aki vezeti az autot;D
Majd 10-20 ev mulva...;)
Ez is ingyenes SimBin probalkozas, az RTR/iOpener utan/kozben;)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
www.smart-bus.hu
Ellenõrnek meg nem mentél :D
Ha egyszer majd egy szimulátorban ilyen hangok lesznek, akkor 100-s csomag papírzsebkendõvel ülök majd a gép elé... asszem... :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
www.smart-bus.hu
Tegnap a kamionos reszt neztem... az egyik ugy elhagyta a rakomanyat, h eszre se vette, a masik ego rakomannyal erkezett meg, szarra rohogtem magam<#taps>#taps>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
The Power of Dreams