456
penge cuccok
  • KoPf04
    Tessék
    USA-ból tudod a legolcsóbban beszerezni a nagyobb márkákat.
    A Columbia egy kínai szar,nem egyenlő a Columbia River Knife and Tools-al.
    Csak tudatosan választott olyan nevet ami népszerű,hamisítvány,másolat,ócska.
    Ázsia center vagy józsefváros ahol "beszerzési" áron megkaphatod ezeket a kínai cuccokat.
    A smith&wesson is kínai csoda,hiába amerikai fegyvergyártó,USA beli ára tükrözi az értékét,kuka.
    Szinte az összes fegyvergyártó névvel feltüntetett kés ócska,csak a nagy névvel próbálják eladni.
    Razorback is hasonló.
    Bocs de ez a véleményem ezekről.Az eredeti CRKT kivételével mind hulladék,kár ilyenre költeni.Eladni pedig bűn......
  • gabojo
    Sziasztok,
    Egy kérdéssel, kéréssel fordulok hozzátok, hogy nem ismertek-e vagy ti nem tudtok beszerezni nekem különböző bicskákat, késeket (pl: Columbia, CRTK, Smith & Wession, Razorback) beszerzési áron. Ha privát akkor kérlek irjatok a [email protected] címemre. Akár meg is tudunk vmi jutalékban eggyezni. Válaszotokat előre is köszönöm.
  • KoPf04
    A persian szép darab,ennyiért ajándék a kettő.
  • takacskr
    Eladó Spyderco Persian zsebkés (VG-10 japán acél sima éllel 75mm-es pengehossz, Micarta markolattal.)

Eladó továbbá Spyderco Delica 4 SS (VG-10 japán acél sima éllel, rozsdamentes fém markolattal.)

Mindkét kés új, vágva egyikkel sem volt, élezve, fenve sem voltak. Pár alkalommal volt csak felcsíptetve a nadrágzsebemhez. Mindkét kés borotvaéles! A késekhez adom a gyári dobozukat is természetesen.

A két kés ára 35e Ft. Csere nem érdekel, köszönöm. A két kés csak együtt eladó.

Kérésre nagy felbontású képeket küldök.

takacs.kr [kukac] gmail.com
    Tel.: 20/213-2365
  • cuccos19
    Hoppá! Megfeledkeztem az elérhetőségről: [email protected] vagy küldj PM-et!
  • cuccos19
    Alábbi Spyderco-k valamelyikét keresem megvételere:
    A kések lehetnek használtak, a műanyag nyelűeknél a penge karcos is, de funkcionálisan tökéletesen működőképesek legyenek. A 2 Dragonfly azért legyen szép állapotú is. Egy kicsi és barátságos kinézetű késre lenne szükségem, amit luxushajón való munka során le a kikötőbe és vissza is vihetek magammal a hajóra.

1, Spyderco Salt I Yellow FRN ~ C88YL: sárga nyelű, fogazott vagy sima penge
    2, Spyderco Saver Salt Yellow FRN ~ C118YL: sárga nyelű fogazott penge (sima nem létezik)
    3, Spyderco Rescue 79 mm Orange FRN ~ C45OR: Rescue 79mm pengehossz, narancssárga penge
    4, Spydrco Dragonfly Etched ~ C28ET: fotómaratott rozsdaálló acél nyél, sima pengével
    5, Spyderco Dragonfly Stainless Steel ~ C28: sima rozsdaálló acél nyél, sima pengével Salt 1 yellowSaver SaltRescue 79mm OrangeDragonfly EtchedDragonfly SS
  • SJoker08
    Gyűjtemény felszámolása miatt ladó egy csongrádi mestertől / Tarjányi József / származó Közép Náder bicska. A penge rozsdamentes, agancs markolattal készült. Kevés alkalommal használt, ár: 5000 FT. Ugyanitt eladó egy erdélyi úton, Korondon vásárolt zsebkés, ár: 1500 FT. Illetve egy Smith&Wesson CKG104B zsebkés, ár: 5000 FT + pköltségek. kérésre küldök képet. [email protected]
  • KoPf04
    Annyit kell csak tenned,hogy rákeresel gugliban és már dobja is.
  • kokojsze
    Hali.

Már nagyon régóta keresek három darab kést ami a rambo 1,2,3 ban látható de sehol sem találom. Ezért kéne nekem egy kis segítség hogy hol tudnám ezeket beszerezni, előre is köszi a segítséget.
    [email protected]
  • benfer
    igen
  • CheAteR88 #406
    érdekel?#392
  • benfer
    Keresek CRKT M16-14(13) SF(SFG)
    Esetleg 14D,14ZSF is jó
    [email protected]
  • KoPf04
    Elkelt
  • Matt007
    Jahh,és kérésre rakok fel képeket is:)...
  • Matt007
    Hali!

Van egy eladó cold steel finn bearem,kb. fél éves ,csak fenve volt.
    Fix ára:3000Ft

• KoPf04
    Volna mégegy vasam eladó:)
    Spyderco Delica G10

Minimálisan használt,inkább csak hordott darab.
    Szinte gyári állapotú.

http://spyderco.com/catalog/details.php?product=303
    http://www.knifeworks.com/spydercodelica4foliagegreeng-10handleplainedge.aspx
    http://www.kesedenyollo.com/index.php?page=products&id=35968
    http://www.kesplaza.hu/valasztekunk/spyderco

Ára:25000
    Érd:privát vagy 0630/2177509
    Átvehető Székesfehérváron és körzetében vagy postai utánvéttel
  • CheAteR88 #400
    nemtudotsz még1 vevőt?:)
  • KoPf04
    Elkelt
  • KoPf04
    Nálam is volna egy eladó CRKT M16-14
    Sajnos nem ilyen jó vételként mint alábbi,de azért ez sem rossz.Anyagában teljesen ugyanaz mint az sf verzió,csak egy flip-el kevesebb van és színe szürke.
    Ez egy párszor hordott darab,ennek minimális nyomai láthatóak rajta.

Alku után 10000 Forintért tudnám adni ha valakit érdekel

Üdv
  • Broafka
    jah, értem, bocsi, azt nem néztem :)
  • Bandew
    Khm...
  • Broafka
    új...
    ujj a kezeden van! :D
  • Bandew
    vadonat ujj?
  • CheAteR88 #393
    vadonat ujj fekete*
  • CheAteR88 #392
    Eladó egy crkt m16-14sf

11000FT
    Bolti ára 27700FT
    Ha vkit érdekel írjon!
  • Broafka
    nem valami aktív fórum, saját? :)
    de ha beindul lehet hogy még jó lesz
  • digitalgroup
    Hellósztok!
    Sztem érdekelne titeket ez a fórum: http://harcos.forumh.net/index.htm !
  • grimm13
    Mármint nem anyi hanem annyi :)
  • grimm13
    Hello van valakinek tapasztalata erről a késről: Kershaw 1900st ?Mert anyi biztos hogy kegyetlenül jól néz ki és nem olcsó!!
  • Mirk
    naná
  • Broafka
    tapasztalat? :D
  • Mirk
    szörnyen szarul dobni a legegyszerűbb, lehet a hátad mögé, fel, le a lábadba, apád szemébe, nyéllel a célba úgy hogy visszapattanik rád, a lehetőségek tárháza végtelen és az ilyen dobásokra van nagyobb esély nem a jókra
  • Nuki
    Nem szeretnék vitatkozni, az a lényeg hogy mindkettőnknek igaza volt és kész. :P
  • Broafka
    rám célzol szemét? :DD

különben is, amit én mondtam az nem akkora hülyeség, Mirk csak kiegészített :P
    én is mondtam, hogy pörög a kés, csak nem hiszem hogy egy olyan késsel ami tipikus késdobálásra van megcsinálva, azt lehetne olyan szörnyen szarul dobni, hogy a nyele állna bele a táblába...
  • Nuki
    Akkor mégsem mondtam hülyeséget, csak könnyen elcsábítottak a gonoszak >:D
  • Mirk
    egyszer találtam egy marha jó késdobálós videót a youtubeon majd megkeresem
  • Broafka
    van időm! :D
  • Mirk
    egy kés sem fog úgy repülni hogy az egyik fele áll a cél felé aztán mozdulatlanul úszik a levegőben. minde tárgy amit eldobsz pörög, kivéve a darts meg a nyílvessző, ha ezt akarod elérni egy késnél akkor rakj rá karton markolatot meg tollakat a végére(esetleg legyél profi késdobáló).

hogy melyik végénél fogod meg a kést az mindig a távolságon múlik, ezt meg tapasztalatból megtudod, hogy pl ha 2 méterre van a cél akkor a pengét fogod mert 2 méter alatt mondjuk pont egy fél fordulatot tesz meg.
    szóval ez a mezei késdobálás alapfokon.

de mint mondtam vannak profik akik tényleg eldobnak bármit úgy( igen konyhakést meg ollót is) hogy az nem pörög a levegőben. csak ehhez gyakorolni kéne néhány évet.
  • Broafka
    vagy másba! :D
  • bens
    dobásnál mindig pörög, egy kés soha nem fog úgy repülni mint egy darts. egyébként aki tud kést dobni, annak teljesen mind1 h dobókés vagy sem, mert mindenfajta kést el tud úgy dobni hogy beleálljon a céltáblába.