506
-
#465 és letölthetőt nem tuttok??
nem kell feltétlen ujj
csak min 05-ös -
#464 itt -
#463 megnézőseket?hol?:O -
#462 császtok
arról szeretnék érdeklődni hogy nemtudtok e letölthető sufix horgászmagazinokat??
mert iyolen megnézősöket találtam de letölthetőt nem
valaki heeelp -
#461 ki ez az új kommentátor sport tv-n?ma adta az aston villa-sheffield meccset. -
#460 én már úgy vagyok vele, hogy nekem 8. -
#459 de azért mégicsak jobb a TV-ből, magyar kommentárral meccset nézni:) -
#458 hát úgy fogalmaznék, hogy van rá esély. De hát vannak és lesznek streamek is :) -
#457 csillagpontos van, akkor egy idő után befog jönni az eurosport2? -
#456 csillagpontos vagy soros a kábeltv mert ha az utóbbi akkor te is streamen fogsz nézni egy jó ideig PL meccseket. -
#455 nekem UPC van, de itt sajnos nincs eurosport2, van remény, hogy lesz? -
#454 A következő idényben nem a Sport TV fogja közvetíteni a Premier League mérkőzéseit élőben ugyanis az Eurosport szerezte meg a PL kizárólagos (!) közvetítési jogait.
Idézet az Eurosport által a kábeleseknek küldött levélből:
"Örömmel adunk hírt arról, hogy az Eurosport SA megszerezte az angol Premier League labdarúgó mérkőzések magyarországi kizárólagos közvetítésének jogát három szezonra, a 2007-2008-as szezontól kezdődően.
Az Eurosport a jogokat az Eurosport 2 csatornán történő adás keretében kívánja felhasználni, ahol a teljes közvetítés magyar nyelven fog szólni, 2007 nyarától...."
UPC Directen (a műholdas) jelenleg is van Eurosport2, az AntennaDigitalnál már jó ideje tervezik, a Diginél is valszeg lesz. A kábeleken ahol legalább 45 csatorna van ott van esély de ahol még Sport2 meg SportKlub sincs az ne is álmodjon Eurosport2-ről. -
#453 aha és most ő már Sport TV-s kommentátor?mindig fog NHL-t közvetíteni? -
#452 m1-es volt ha jól tudom. -
#451 ki ez az Engyel István aki tegnap NHL-t közvetített?
-
#450 hónapok óta szar az oldaluk és e-mailekre se válaszolnak.valahogy sikerült a tárolt változatot bevarázsolni pl. a szakértők menüpontból de már nem tudom hogy.nem terveznek valami javítást?
csak a hoki közvetítőnek akartam volna megnézni a leírását -
#449 de végülis láttad
mondjuk jobbb lett volna ennél a Porto-amadoránál(0-1:OOO egy mákgóllal a hosszabbításba) -
#448 adhatták volna csúsztatva:) -
#447 19:30-kor még angol bajnoki volt. -
#446 Ahelyett, hogy a PSV-AZ-t adták volna, rég láttam ilyen jó meccset. -
#445 \o/
öröm az ürömben. -
#444 na érdekes most az elmaradó olasz forduló miatt adnak francia meg portugál meccset:D -
#443 valami lista nincs arról hogy milyen közvetítések/élő közvetításek voltak a Sport TV-ben? -
#442 hát ez jó kérdés, szerintem kéne küldeni egy mélt nekik, hátha megmondják :) -
#441 jaja.a stábunk menüpont se működik
amúgy az hogy dől el hogy ki melyik meccset adja? -
#440 [center]
-
ironroy #439 vb -
#438 szerintem tuti, hogy nem... -
#437 valahonnan le lehet tölteni az Arany Pillanatok részeit? -
#436 a következő két hétvégén de főleg a következő utánin(a port.hu szerint)valami nagyonistenkirály program jön a Sport2-n
ja amúgy nem tudjátok annak a számnak a címét amit mostanában nyomnak a reakció-ban a menetrend mutatásánál.sztem gitárral játsszák.az ami ment Van Nistelrooy legszebb Manchesteri góljai alatt az 1.szám ha vki még emékszik arra -
#435 na ez nem jó.azért kellett a Sport2 mert ott adták anagy meccseket de most pakolják a Sport1-reis.
és a szombati angol meccs meg a vasárnapi spanyol?
ja meg most jött egy új h vasárnap 17-től spanyol bajnoki a Sport1-en.
tavaly lehetett jó 3 spanyol bajnoki egymás után a Sport2-n:D -
#434 össze-vissza pakolgatnak ezek mindent, figyeld az oldalukat :D
Mondjuk a Milan-Palermo csak a Real miatt került át a Sport2-re, mert a vasárnap esti olasz meccs egyébként mindig Sport1. -
#433 lenne 1-2 kérdésem a Sport1-el kapcsolatban:
a szombaz 18.15-ös angol meccset végleg áttették a Sport1-re?mert 2 hét múlva szombaton lesz vmi kézilabda és akkor a 2-esen lesz.
a vasárnap esti 19.00-es spanyol bajnoki meg mindig felvételről lesz?mert volt még a szezon elején élőben.
az mitől dől el h melyik rangadót hova rakják?mert mosz pl.azért h a Sport1 adja a Real-Barcát a Milan-Palermo-t áttették a Sport2-re és az 1.félidőt csúsztatva adták.
de a Manchester-Liverpool az Sport2-n volt.
ha jól emlékszem vmi Feyenord-PSV volt a Sport2-n kicsit régebben de most meg a Sport11-en volt a Feyenord-Ajax. -
#432 gratulálok a Celta-Valenciához.a Barcelona-Sevilla semmi ehhez képest:////// -
#431 ja az is az 1-esen.a 2-esre rakhatnának -
#430 meg kár, hogy a Feyenoord-Ajaxot adják, az AZ-PSV meccs érdekesebb lesz szvsz, mondjuk még így is jobb, mintha nem lenne holland meccs. -
#429 na kiváncsi leszek mi lesz itt.jövő vasárnap 21.00-ra a Sport1-re tették a Barca-Real-t de akkor mi lesz az olasz meccsel?nem könnyebb lett volna a sport2-re rakni ott amúgy is spanyol meccs van -
#428 hurrá... -
#427 van Sport2-m:DDDDD -
#426 13:30 Labdarúgás
Angol bajnokság, 8. forduló, Wigan-Manchester United (élő)
15:45 Labdarúgás
Angol bajnokság, 8. forduló, Arsenal-Watford (élő)
18:15 Labdarúgás
Angol bajnokság, 8. forduló, Reading-Chelsea (élő)
21:45 Labdarúgás
Spanyol bajnokság, 6. forduló (élő)
JEEEEEEE!!!!!!!!!FORZA Sport1!!!!!!!!!!