506
-
#64 mivan a meccsen?
htx. -
#63 kösz,kicsit lassú vagyok. most keltem. -
R9 #62 #53 -
#61 mondgyátok már mi van a meccseken!
melyik megy most? -
#60 majd mingyá jön csereként -
#59 Hat ugy tunik tevedtem, mert a Gera nem kezdo. -
#58 Meg a WBA-ban a Gera Zolit. :P -
R9 #57 hehe... -
#56 igazad van! -
#55 ehh, Inter senkit sem érdekel, mi Torghelle Sanyit akarjuk látni -
R9 #54 és nem adják a Chievo-Intert,18:00-kor kezdődik!SZEZONNYITO MECCS,ehelyett szaros Portsmouth-Crystal Palace meccset adnak -
#53 hehe, mai műsor:
Labdarúgás. Aston Villa-Chelsea, angol bajnokság, 5. forduló (élő) Élő!
15:45 Labdarúgás. Liverpool-West Bromwich Albion, angol bajnokság, 5. forduló (élő) Élő!
18:00 Labdarúgás. Portsmouth-Crystal Palace, angol bajnokság, 5. forduló (élő) Élő!
20:00 Labdarúgás. Real Madrid-Numancia, spanyol bajnokság, 2. forduló (élő) Élő!
22:00 Labdarúgás. Barcelona-Sevilla, spanyol bajnokság, 2. forduló (élő) Élő!
-
#52 jo lenne még NASCAR és IRL is (de 1enlöre ennek is örülok) -
#51 végre nem csak foci lesz -
forzajuve #50 szept. 12-től NFL a Sport1-en!
-
#49 bazzeg, most irigylem a upc-seket (én is az voltam tavalyig) -
forzajuve #48 A SPORT2 technikai okok miatt szeptember 22-én indul egyelőre a UPC Direct rendszeren. (A többi szolgáltatóval folyamatban vannak a tárgyalások.) -
ToMMo #47 utálom a Horváth "hajráRealMadrid" Ferit:) -
#46 hát sajna nem tudtam kideríteni. de szvsz nem fizetős lesz -
#45 találtam még egy ilyen hírt is -
#44 jaja, én is jobban örülnék a holland bajnokságnak -
#43 köszi -
#42 hát egészségedre :) -
R9 #41 azért idén meg tavaly nagyon feljavult a foci,én már kedvelem is őket. -
#40 gondolom ezért lesz 2, hogy a többi sport is elférjen. de ahogy olvastam fociból nemhogy kevesebb, hanem több lesz -
#39 jah... mikor lenyomnak egy-két fa, vagy ligakupa meccset, nagyon jó nézni az alacsonyabb osztályú csapatokat is. angol foci a best. -
#38 Hmm.valakiknek még nemelég ez a focimennyiség?
Szerintem adni kellene a J.ligát is,meg a óceániai bajnokságot,meg a Kistarcsakettő meccseit is:-))
Inkább motorsport,meg több NBA,NHL,egy kis NFL-persze élőben ha lehet,egy kis Nascar,hozzá esetleg még krosszversenyek,atlétika,profibox,különböző extrémsportok,freestyle,x-games,és még sorolhatnám,mindent ami a világ sportja,és nem foci.
-
#37 pffff, francia foci fényévekkel jobb, mint a német. 1 db bundesliga meccset nem tudok végignézni. ha nem lenne Bayern München, vége lenne a német focinak. -
Grenzjager #36 szerintem ugy lesz mint a Sport1. zömében a UPC terjesztheti majd -
forzajuve #35 meg nyomathatnának angol alsóbb ligás meccseket is...:) -
Grenzjager #34 bár kit érdekel a francia I. osztály, mert szerintem a spanyol-angol-olasz-német vezető 4es mellé, inkább a hollandok valók.
tök jó lenne brazil,argentin liga!!! -
#33 megpróbálok utána nézni -
#32 s arról nem tudsz véletlenül, hogy ez is fizetős lesz e vagy sem? remélem nem -
forzajuve #31 -
R9 #30 oks :D -
#29 majd szólok Punker barátunknak, hogy nevezze át a topicot Sport1&2-re -
#28 Bill,akkor nyithatsz egy Sport 2 topicot! -
OPM #27 -
erre inni kell -
#25 tényleg lesz sport2