506
-
#104 jah. csak kár, hogy már nem upc-s vagyok -
#103 sport1 teletext -jén már látható a sport2 műsora. -
#102 én nem, mivel egyelőre asszem csak upc-sek tudják fogni -
#101 vki tudja már fogni a Sport 2 -őt ? -
R9 #100 jaaj,igaz,bocsánat hentes mester,te nagy köcsög vagy,veled nem lehet így beszélni. -
#99 te mondtam már, hogy nem a faszláma spanod vagyok, akivel így beszélhetsz -
R9 #98 nem érdekel.kicsit unom már hogy ő itt a jófiu.kis seggnyaló. -
forzajuve #97 ne röhögj már! nem látod, hogy begőzölt? :))) -
forzajuve #96 Pfff máshol topicok szólnak a real fikázásról, és nem kis hülyegyerekek írkálnak bele, hanem 25+ évesek, hozzájuk képest tényleg hülyegyerek vagyok (18 lesz dec.ben). 1ébként meg nemtom mit kell itt játszani az agyad, hogy el lehet ám menni meg gumiszoba. Leírtam a véleményem egy olyan csapatról akiket a sok buzerga divadrukker miatt még akkor is megmutatnak, ha mind a 11en gipszben futnak ki a pályára és az ellenfél Mucsajröcsög-Alsó. -
R9 #95 beckham és raul kispados(állítolag) -
#94 hány éves vagy? mert csak a kis hülyegyerekek vitatkoznak ilyenen. lehet nemszeretni egy csapatot, de nem kell ezen rejszolni egész nap. szánalmas vagy ember. én sem fikáztam a te csapatodat. el lehet innen húzni a pics@ba, nem kell a flém. de úgy látszik te, és egy-két társad ezt képtelenek felfogni. olyan vagy, mint egy kis hülyegyerek, akinek elvették a lapátját a homokozóból. na csákány, ha nem tetszik valami írsz egy privátot, nem b@szod szét a topicot, ez nem azért nyílt. vagy nyitsz egy topicot a gumiba, oda felőlem azt sz@rsz amit akarsz. na csákány, jön a real meccs -
R9 #93 -
forzajuve #92 igen! sajna a helyzet az, h minden igazi reklámmargit drukkerre jut kb 1000 divatbuzi. ki kell szolgálni az aljanépet -
#91 hát kisfiú arra várhatsz -
forzajuve #90 Dehogynem nézem, majd legfeljebb szurkolok az Espanyolnak jóól. Aztán még pár ilyen gyenge formában végigszenvedett meccs a részetekről és már kerültök is ki a programból.
megHala Madrid! -
#89 mondom, ha nem teccik a műsor amit adnak, akkor nem kell nézni -
forzajuve #88 ha mindenki elkapcsolná a tv-t aki unja a reált akkor asszem nem sokan maradnának a képernyő elött :DDDD -
#87 Mondjuk már a Viasat is elmehetne a picsába,hogy állandóan angol meccseket nyomnak élőben a Bl-ben.(Arsenal,Liverpool,Chelsea) -
#86 jesszusom -
#85 ha unod, nem kell nézni, ilyen egyszerű -
R9 #84 ja,már unom hogy egy formátlan realt adnak végig,még ha menne nekik...barcát nyugodtan adhatnák mert ő lesz a bajnok,olasz fociból többet!!! -
forzajuve #83 Úristen! Golfot nyomatnak élőben bazzeg :O.
Meg most nézem a mai kínálatot, hát ugye a fergeteges Reklám Margitot nem merik kihagyni a műsorból, biztos azzal a kimagaslóan szinvonalas (1-0,1-0,0-3[:D]) játékukkal nyerték el eme kitartó bizalmat. MIERDA!!! -
kritikuss #82 ...ha valakit érdekel....
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094876004 -
#81 "(de a Sport2, a Sport1-gyel ellentétben, nem lesz prémiumcsatorna)".....én amikor tegnap előtt felhivtam őket(nem pont ezért) de akkor és ott azt mondták, hogy ez is prémiumcsatorna lesz és a sport1-el együtt vagy valamilyen komplett csomagban lehet megrendelni, tehát nem ingyenes...bár mostmár nem tudom:) meglátjuk, most viszont jön ingyenesen nov 5.-ig ha jól tudom! -
#80 A Sport1 után itt a Sport2
NS, 2004-09-15
Négy éve ilyenkor a sportrajongók még csak álmodoztak tematikus csatornáról, most pedig ott tartunk, hogy a 2000-ben startoló Sport1 után 2004. szeptember 16-án elindul a Sport2 műsora is. "Rengeteg olyan joggal rendelkezünk, főleg a hétvégéken, amelyeket nem tudtunk optimálisan kihasználni - árulta el az új adó létrehozásának legfőbb okát Máté Pál főszerkesztő. - Azt gondolom, az új csatornával mindenki jobban jár, nekünk szerényebb ráfordítást jelentett az indítás, a nézőknek pedig megteremtettük a választás lehetőségét, így például akit hidegen hagy a foci, nyugodtan átkapcsolhat, és nézheti a másik csatornán a golfozók Ryder-kupáját." A főszerkesztő elmondta, a Sport2 a Sport1 technikai bázisán működik, igaz, a kiszolgáló rész kicsit kibővült. Az új adó műsorát egyelőre csak a UPC Directtal rendelkezők foghatják (de a Sport2, a Sport1-gyel ellentétben, nem lesz prémiumcsatorna), ám a cég törekszik arra, hogy az év végéig az összes kábelszolgáltató kínálatába bekerüljön. A csatornával együtt a kínálat is bővül, ennek legfontosabb eleme, hogy szombaton 18 órától a Sport2-n magyar bajnoki futballmérkőzések lesznek láthatóak. -
#79 nem kellett elmennie, lejárt a szerződése, és már köztudott volt, hogy nem akarja meghosszabbítani, mert el szeretett volna igazolni. abban biztos vagyok, hogy előbb-utóbb ő lesz az 1. számú kapus, de abban is sajnos, hgoy kiesik a premier ligából a Palace :( -
#78 Hertha -tól miért kellett elmennie ? -
#77 meg a Király is, csak a padon ül, mert vmi argentín fakezű csákó kezd (Speroni). a mi Gabink fényévekkel jobb kapus -
#76 kit érdekel az inter. mert itt rajtad kívül senkit nem -
R9 #75 nem torgelle
hanem torghelle -
#74 Crystal -ban a Torgelle játszik ? -
R9 #73 igen,de már 3:0-nál
más:3:1 a porszmáusznak. -
#72 Gera beállt ? -
#71 :( -
R9 #70 2:1 már -
#69 htx.
az elötte levő 2 mecss mi lett? -
R9 #68 hülye sport1 nem hogy az Inter meccset adta volna,már 4 gól van a meccsen. -
R9 #67 már régóta -
#66 már 1-1 -
R9 #65 1:0 a Portsmouth-nak