Sport TV

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Az antenna mikró-s számla mellé kaptunk ma egy kérdõívet, hogy milyen csatornát látnánk szivesen a többi között. Ott volt a csatornák felsorolása között a sport 2 is.
Így írták le a csatornát:
Sport2: Jelenleg új csatorna a magyar tévénézõk számára, a sport szerelmeseinek ajánljuk. Még több foci, még több sport, még több szórakozás.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

😄 adhatnának tesiórákon lezajlott meccseket 😉 azokból tuti minden nap van!!! 😄
ricsi1
és csak ismétlés

az jó lenne, ha a sport1-en csak foci lenne 😄
azt hallottátok hogy akarnak csinálni egy sport2-t is?
mert hogy a sport1-en túl sok foci van, azoknak akik nem szeretnének egész nap azt nézni.

Akkor sztem az lenne jó, hogy a sport1-en csak foci a sport2-n meg nyomhatnák a többi sportot. Majd eldõl melyiknek lesz nagyobb a nézettsége 😊)

EOX
A Bréma-Schalke-t várom már

Retteketet

Hentes Bill
hi. tudom már van egy ilyen topic, de az a másik témában van, ezért nyitottam ide egy másikat. meg amúgy sem írt oda senki 4 éve alatt, mind1. nemrég tudtam meg, hogy francia bajnokságot is adnak majd, és német, ill. francia heti összefoglalókat is... holnap kezdõdik a német, és a francia bajnokság is, két (vagy 3? kinek hogy tetszik) rangadóval: péntek este 20:15-tõl bréma-schalke, szombaton 15:15-kor hamburg-bayern, és este 19:45-kor vééégre francia foci: marseille-bordeaux

Boldog Karácsonyt!

← ElőzőOldal 11 / 11