506
  • Serpa
    elég fordulatos meccs volt.
  • Hentes Bill #143
    hát ez lol, nem tudom ki a f*szt érdekli ez a két középcsapat. no comment
  • R9
    Köcsög sport1 behírdette a fio-Inter meccset,és most mit látok?

14:45 Labdarúgás. Lecce-Udinese, olasz bajnokság, 10. forduló (élő)

hát ezt nekik:
  • EOX
    én a holland bajnokságnak örülnék
  • Hentes Bill #140
    te, ez nem is rossz 5let
  • forzajuve
    én meg argentín, brazil, mexikói bajnokásgból szeretnék mecceket látni. Ja meg jöhet egy kis angol alsóbb liga is. Előre is köszi!
  • forzajuve
    ezt a topicot nem hinném, h figyelik :Dezt viszont igen.
  • Laffite
    Olvassák ezt a helyet a Sport1 szerkesztői? Mindegy. Ha véletlenül igen, akkor csak egy tipp jövőre (kívánság, ha így tetszik):

Adhatnának valami normális sorozatot a motorsportok közül, amire igény is van, pl túraautó vb, nascar, le mans, akármi... Eddig csak hülyeségek voltak, a raliösszefoglaló meg más tészta, az nem pályaverseny. Felvételről is mehetne, akár éjszaka is, csak legyen már valami, ha már egyszer mondjuk a nézők is fontosak lesznek, nemcsak a szerkesztők saját ízlése... Bár mondjuk most lehet, hogy a Hajdúnánás és az Ecser (post #132) szurkolói ellen beszélek...
  • OPM
    jaj nehogymá állandóan realt kelljen adniuk, van az elég az egész évben

már nagyon unom hogy állandóan a nagycsapatok meccseit adják, az embernek lehetőséget sem adva hogy a kisebekknek szurkoljon igazán...

német bajnokságot meg 1x a héten kibírod, ha meg nem, ne nézd! eddig szombaton és vasárnap is volt
  • Hentes Bill #135
    elmegy a faszomba az egész csatorna, leveszik a műsorról az NBA-t
  • Hentes Bill #134
    na jah, vicces
  • forzajuve
    vasárnap olasz este a Sport1en! meg amúgy is ha a Real-Utolsósenki meccset nyomatnák az 1esen akkor lemaradánának az NFL meccsről és csak csúsztatva tudnák nyomatni.

engem inkább a Kaiserslautern-Biefeld (Sport1 17:15-ÉLŐ) kontra Bolton-Newcastle (Sport2 17:00-ÉLŐ) baszott fel. Büdös ***va bundesliga ugy utálom!!!!!!
  • [Jakuza]
    hat ez vicc.
    Most egy szemet Udinese-Palermo meccset nezhetek a Sport1-en a Real meccs helyett.
    Hat bravo erre aztan szugsege van egy ilyen kicsi orszagnak.
    Talan kene meg vagy 50 sportcsatorna mert mi aztan igy elvagyunk eresztve. Jovore talan jon a Sport3 es akkor a Sport1 majd adhatja a Hajdunanas-Ecser labdarugomerkozest fomusoridoben.
  • R9
    ja és a sport 2 adja,ami persze nicns még kábel tv-n!
  • R9
    ez a köcsög sport 1 a valencia-atleticot adja az Inter-Lazio helyett
    röhely amit csinálnak!
  • Hentes Bill #129
    felőlem a fejükre is áll6nak, csak tudjuk má mi is fogni a sport2-t
  • Serpa
    műholdra állnak, azzé nincs txt.
  • Hentes Bill #127
  • forzajuve
    azt hittem csak a sportcsatorna nyomja

a #122es postolásakor még én is azt hittem
  • Hentes Bill #125
    ja, hogy megy a retekklubbon is. az más, azt hittem csak a sportcsatorna nyomja. kösz
  • forzajuve
    nyugi! nincs nagy gáz ugyanis nyomatja a rtl klub élőben. (bár ott meg a szinvonal a béka segge, de legalább látjuk élőben)
  • Hentes Bill #123
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, na mennyenek a faszomba, komolyan mondom
  • forzajuve
    a jóóóó k***a anyátokat!!!!

sport2 - szombat 19:30 svéd-magyar (élő)
    sport1 - vasárnap 22:30 svéd-magyar (ismétlés)

• Hentes Bill #121
    ház ez az, jó kis hétfő esti angol meccsek azok pedig... francia bajnoksággal ne mtom van, pedig csípom, sokkal szórakoztatóbb, mint az űbergagyi német
  • R9
    párperc és roma-INTER!!!!!FORZA NERAZZURI!!!!!!!!!!!
  • forzajuve
    meg a hétfői angol bajnokit is a sport2ön nyomatják :(.
    1ébként mi van a nagy francia bajnokságukkal?! agyba-főbe dícsérték, h ilyen überfasza, meg szinvonal, meg blabla aztán lenyomtak 3 meccset azóta semmi (nem mintha hiányozna :D)
  • Serpa
    ez télleg röhej.

nálam nem jön be a txt, remélem ez "azt" jelenti ...
  • OPM
    engem igen
    de most én is szívesebben nézném a chelsea-pool meccset
  • Hentes Bill #116
    engem személy szerint egyáltalán nem érdekel a bundesliga
  • OPM
    ja, jó lenne
    szombatonként nincs nálunk élő bundesliga :(
  • Hentes Bill #114
    hihetetlen, most megy a cselzi-liverpúl a sport2n, ehelyett a bielefeld-stuttgartot nyomják a sport1en. pfff, faszom megáll.
    remélem qrva gyorsan intézkednek, hogy mindenhol fogható legyen a sport2, mert ez így nevetséges
  • forzajuve
    vagy nem kell odaengedni HFet a mikrofonhoz a real meccsei alatt.

Marha vicces tud lenni, h Ferike fejlődésről beszél a real esetében, aztán 2 perc múlva Tornyi erre szépen rácáfol. Ennél az egymás mellett való elbeszélésnél, már csak azok a tök faszán mozgó hírdetőtáblák teccettek amik figyelgetésével próbáltam átvészelni a tegnapi meccs unalmasabb részeit (unalmasabb több volt, mint izgalmas [tudom nem kell nézni])
  • Hentes Bill #112
    akkor nem kell nézni (flém kezdődik :D), vagy le kell venni a hangot :P
  • forzajuve
    Horváth Feri annyira elfogultan közvetíti a reál meccseit, mint mondjuk én közvetíteném:) a Juvéét. Nevetséges, menjen el egy pubba a haverjaival, vagy üljön otthon a kedvenc fotelébe, ott felőlem úgy szurkol a madridkájának ahogy akar, de hogy kommentátoroskodás cimszó alatt teszi ezt az már kicsit vicces. Amúgy sem szimpi a csávó, hát még így...
  • Hentes Bill #110
    az igen
  • Serpa
    NFL -t nézném.
    magyar embernek való időpontban adják ott.
  • FrezeR
    egyenlőre semmi érdekes nincs a sport2-n ma pl 6 órányi golf lesz este
  • Serpa
    aha.

kiváncsi vagyok mikor szánják rá magukat.
  • Hentes Bill #106
    az

te?
  • Serpa
    matávos vagy ?