Sport TV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Labdarúgás. Aston Villa-Chelsea, angol bajnokság, 5. forduló (élõ) Élõ!
15:45 Labdarúgás. Liverpool-West Bromwich Albion, angol bajnokság, 5. forduló (élõ) Élõ!
18:00 Labdarúgás. Portsmouth-Crystal Palace, angol bajnokság, 5. forduló (élõ) Élõ!
20:00 Labdarúgás. Real Madrid-Numancia, spanyol bajnokság, 2. forduló (élõ) Élõ!
22:00 Labdarúgás. Barcelona-Sevilla, spanyol bajnokság, 2. forduló (élõ) Élõ!

Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!
Szerintem adni kellene a J.ligát is,meg a óceániai bajnokságot,meg a Kistarcsakettõ meccseit is:-))
Inkább motorsport,meg több NBA,NHL,egy kis NFL-persze élõben ha lehet,egy kis Nascar,hozzá esetleg még krosszversenyek,atlétika,profibox,különbözõ extrémsportok,freestyle,x-games,és még sorolhatnám,mindent ami a világ sportja,és nem foci.
Go Jeff Go!!!!
Boldog Karácsonyt!
tök jó lenne brazil,argentin liga!!!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

erre inni kell

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Boldog Karácsonyt!
nem, nem hiszem, hogy mûsorvezetõ volt, én nem láttam egyszer sem
Boldog Karácsonyt!

õ mûsorvezetõ volt?
PINTÉR VERONIKA EMLÉKÉRE
Még ebben a pillanatban sem hiszem el... Egyszerûen nem tudom elhinni, hogy nincs már közöttünk. Szinte percre pontosan 1 napja hagyta el azt a helyet, amit annyira szeretett. 1999. november 24.-én találkoztam Vele elõszõr és mióta ismertem, mindig csak arra tudtam gondolni, hogy nincs Nála kedvesebb lény a világon. Mindenkihez volt kedves szava, hihetetlen és csodálatos lány volt, aki egyszerûen pótolhatatlan. Olyan emberként fog élni bennem, aki megtestesíti az igazi jóságot és tisztaságot. Nem volt olyan ember a könyezetében, aki ne szerette volna Õt, a mindig vidám, mosolygós lányt. PINTÉR VERONIKA, a Sport1 Televízó csupaszív munkatársa, 24 éves korában, 2004. július 30-án éjjel negyed 12 környékén tragikus hirtelenséggel, autóbalesetben elhunyt. Emléke szívünkben örökké élni fog. Nyugodj békében KEDVES VERONIKA…
inkább mint golf, meg horgászás meg ilyen buziságok máhát
a nagy nyári uborkaszezonban semmi jó nem volt 😊
football without ultras is nothing
Boldog Karácsonyt!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

most, hogy jön a szezon, megint lesz mit nézni rajta, de nekem sok minden hiányzik a sport1rõl. NFL, MLB is mehetne, és valami normális autóverseny, IRL vagy NASCAR.