Sport TV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe...

Láma!
igazad van!

Hentes Bill
ehh, Inter senkit sem érdekel, mi Torghelle Sanyit akarjuk látni

Boldog Karácsonyt!

és nem adják a Chievo-Intert,18:00-kor kezdõdik!SZEZONNYITO MECCS,ehelyett szaros Portsmouth-Crystal Palace meccset adnak

Hentes Bill
hehe, mai mûsor:

Labdarúgás. Aston Villa-Chelsea, angol bajnokság, 5. forduló (élõ) Élõ!
15:45 Labdarúgás. Liverpool-West Bromwich Albion, angol bajnokság, 5. forduló (élõ) Élõ!
18:00 Labdarúgás. Portsmouth-Crystal Palace, angol bajnokság, 5. forduló (élõ) Élõ!
20:00 Labdarúgás. Real Madrid-Numancia, spanyol bajnokság, 2. forduló (élõ) Élõ!
22:00 Labdarúgás. Barcelona-Sevilla, spanyol bajnokság, 2. forduló (élõ) Élõ!

Boldog Karácsonyt!

ChevyG
jo lenne még NASCAR és IRL is (de 1enlöre ennek is örülok)
ChevyG
végre nem csak foci lesz
szept. 12-tõl NFL a Sport1-en!

Hentes Bill
bazzeg, most irigylem a upc-seket (én is az voltam tavalyig)

Boldog Karácsonyt!

A SPORT2 technikai okok miatt szeptember 22-én indul egyelõre a UPC Direct rendszeren. (A többi szolgáltatóval folyamatban vannak a tárgyalások.)

utálom a Horváth "hajráRealMadrid" Ferit😊

Hentes Bill
hát sajna nem tudtam kideríteni. de szvsz nem fizetõs lesz

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
találtam még egy ilyen hírt is

Boldog Karácsonyt!

EOX
jaja, én is jobban örülnék a holland bajnokságnak

Retteketet

FrezeR
köszi

Hentes Bill
hát egészségedre 😊

Boldog Karácsonyt!

azért idén meg tavaly nagyon feljavult a foci,én már kedvelem is õket.

Hentes Bill
gondolom ezért lesz 2, hogy a többi sport is elférjen. de ahogy olvastam fociból nemhogy kevesebb, hanem több lesz

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
jah... mikor lenyomnak egy-két fa, vagy ligakupa meccset, nagyon jó nézni az alacsonyabb osztályú csapatokat is. angol foci a best.

Boldog Karácsonyt!

MrSpock
Hmm.valakiknek még nemelég ez a focimennyiség?
Szerintem adni kellene a J.ligát is,meg a óceániai bajnokságot,meg a Kistarcsakettõ meccseit is:-))
Inkább motorsport,meg több NBA,NHL,egy kis NFL-persze élõben ha lehet,egy kis Nascar,hozzá esetleg még krosszversenyek,atlétika,profibox,különbözõ extrémsportok,freestyle,x-games,és még sorolhatnám,mindent ami a világ sportja,és nem foci.

Go Jeff Go!!!!

Hentes Bill
pffff, francia foci fényévekkel jobb, mint a német. 1 db bundesliga meccset nem tudok végignézni. ha nem lenne Bayern München, vége lenne a német focinak.

Boldog Karácsonyt!

szerintem ugy lesz mint a Sport1. zömében a UPC terjesztheti majd

meg nyomathatnának angol alsóbb ligás meccseket is...😊

bár kit érdekel a francia I. osztály, mert szerintem a spanyol-angol-olasz-német vezetõ 4es mellé, inkább a hollandok valók.

tök jó lenne brazil,argentin liga!!!

Hentes Bill
megpróbálok utána nézni

Boldog Karácsonyt!

FrezeR
s arról nem tudsz véletlenül, hogy ez is fizetõs lesz e vagy sem? remélem nem

oks 😄

Hentes Bill
majd szólok Punker barátunknak, hogy nevezze át a topicot Sport1&2-re

Boldog Karácsonyt!

Matthewpamer
Bill,akkor nyithatsz egy Sport 2 topicot!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer

erre inni kell

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
nyugodjon békében.

nem, nem hiszem, hogy mûsorvezetõ volt, én nem láttam egyszer sem

Boldog Karácsonyt!

Matthewpamer
nemtudom.de így nézett ki:

nyugodjon békében, részvétem

õ mûsorvezetõ volt?

Matthewpamer
Sport1 honlapján találtam egy megemlékezést egy kollégáról,aki 24 éves volt,rákerestem és ezt találtam:
PINTÉR VERONIKA EMLÉKÉRE
Még ebben a pillanatban sem hiszem el... Egyszerûen nem tudom elhinni, hogy nincs már közöttünk. Szinte percre pontosan 1 napja hagyta el azt a helyet, amit annyira szeretett. 1999. november 24.-én találkoztam Vele elõszõr és mióta ismertem, mindig csak arra tudtam gondolni, hogy nincs Nála kedvesebb lény a világon. Mindenkihez volt kedves szava, hihetetlen és csodálatos lány volt, aki egyszerûen pótolhatatlan. Olyan emberként fog élni bennem, aki megtestesíti az igazi jóságot és tisztaságot. Nem volt olyan ember a könyezetében, aki ne szerette volna Õt, a mindig vidám, mosolygós lányt. PINTÉR VERONIKA, a Sport1 Televízó csupaszív munkatársa, 24 éves korában, 2004. július 30-án éjjel negyed 12 környékén tragikus hirtelenséggel, autóbalesetben elhunyt. Emléke szívünkben örökké élni fog. Nyugodj békében KEDVES VERONIKA…

hát igen
inkább mint golf, meg horgászás meg ilyen buziságok máhát
a nagy nyári uborkaszezonban semmi jó nem volt 😊

football without ultras is nothing

Matthewpamer
én úgy hallottam hogy a sport2-ön még több foci lenne 😄,ami nem lenne rosz

FrezeR
azoknak akiknek nem lehet kábeltv mivel ugye nincs mindenhol hálózat kiépitve (nálunk sem), igy nekünk is marad a mûholdas megoldás. de igy még mindig ki kell pengetni havi 2700ft-ot a sport 1-ért és akkor még ott van plussz a upc-s havidij ami majdnem 5000ft na akkor ha bejönne a sport2 akkor az is plussz ~3000ft?? hát remélem nem!! mert az csúnya lenne😞

Hentes Bill
ja, hogy ezt te sem tudod pontosan.... hát, remélem nem lesz fizetõs, ha egyáltalán lesz ilyen csatorna. de akkor úgy kéne megoldani, hogy a sport1en csak focit, a másik adón meg nyomják a többi sportágat. (csak ne ilyen darts, meg salakmotor, és egyéb kalberû sportokat nyomassanak, sztem az senkit sem érdekel)

Boldog Karácsonyt!

robotnyk
a sport1 is az volt egy ideig, lehet ez is az lesz
Hentes Bill
mé, fizetõs lesz?

Boldog Karácsonyt!

Bandee1987
Én olasz focit nézek néha, sztem az a legjobb.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

jah végre francia foci, de azért szombaton a salakmotoros csapatvb döntõ jobban érdekelne...

robotnyk
na az fasza lenne... csak az a kérdés, mennyibe fog kerülni.
EOX
Úgy tudom, a Sport2-n lesz élõ nfl-közvetítés

Retteketet

robotnyk
francia bajnokság jó lesz, sokkal jobban érdekel, mint a német.
most, hogy jön a szezon, megint lesz mit nézni rajta, de nekem sok minden hiányzik a sport1rõl. NFL, MLB is mehetne, és valami normális autóverseny, IRL vagy NASCAR.
ricsi1
talán még jobb is mint a "nagy"meccsek fõleg ha van bunyó is😊

Hentes Bill
sport2? nebassz

Boldog Karácsonyt!