Sátánista zene mire jó ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem flame-l senki csak beszélgetünk... Én legalábbis...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Nem. Mivel van "ilyen" zenét hallgató haverom, és velem töltet le, ezért tudom hogy milyenek...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
ritka kivétel 😊
Van egy jó szám és tönkreteszik. wáááhááá. kaki :|
Ott a második link a köv hozzászólásban.
látszik mennyire fogalmad sincs a dologról. nem a dj "csinállja" a zenét a gombtekergetéssel. ááhh, de unalmas már ez a szöveg...
Sajna, nem érdekel, hogy hogy készül mer nem szeretem :o)
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Mindent szeretek ami jó.A rockot is szeretem csak ugye a rock élõ hangszerekkel van csinálna csak azt nem értem minek élõ hangszer ahhoz hogy zajt csinálj?BEinditom a fûnyírót és ordibálok😊Persze ahol azt a rockot amibe a gitárt arra használjhák amire való az nagyon jó😊
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Azért ritmusa van ha más nincs.
http://endroow.uw.hu/sQuad_55_-_eNdrooW_szolo_
Najó ahhoz kell zenei tudás, bár nem feltétlenül...
Inkább ajánlom:
A haverom demója. Nekem tetszik. Mi a véleményed?
Akkor õ már komolyan veszi és nem csak a zene miatt... :o)
De rühellem az ilyen hörgös visitozos zenét😄
Megint ide lyukadunk ki😊. Az zene ami tuc-tuc-tuc?? Itt legalább pengetik a gitárt, meg megpróbálják szinkronba hozni a dobbal (bár nem mindig sikerül 😄). Jobb mint egy dj aki tekergeti a gombokat aztán õ a nagy zenész...
Soldier: olvass a sorok között: (pl. a harmadik és az ötödik sor között olvasd el a negyediket) :-)
"Az embernek mindig kell valami, amit ki nem állhat."
Nem mondtam, hogy nincs semmi bajom vele...
:-)
Én ismertem egy aranyos lányt,kedves volt meg egyebek,és közben : fordított kereszt meg koponya.Azt is tudom hogy kemény élete volt.(emellett volt egy barátnõje is akibõl meg áradt a sötétség)
Szóval ez lehet egyfajta védekezés a külvilággal szemben.
ezzel a zenével meg semmi bajod?
rajtad aztán ki lehet igazodni😄
Ha zsoltárok vannak, ilyennek is kell lennie, különben felborulna a világ egyensúlya.
Az embernek mindig kell valami, amit ki nem állhat.
"A világ egy folyosó, ahol az alulról jött emberek találkoznak a fölülrõl jöttekkel, aztán továbbmennek, ki-ki a maga helyére."
amikor utoljára láttam még ilyen limp bizkitet hallgatott,
aztán most odamegyek hozzá a buszon és kezet akarok fogni vele
és mit látok: kb 3 centis kihegyezett, feketére lakkozott a körme 😄 és csak utána bettem észre, hogy a nyakában is ilyen sátánista nyaklánc figyel.... és persze az igénytelen ruházat
beleüvölt a torzítóba és akkor JEEE!😊
pl Slipknot...😊
asszem...de nem vagyok nagy rokker...sõt...ellenkezõleg!😊
De rühellem az ilyen hörgös visitozos zenét😄
Muvelodj kicsit 😊
Ami meg a gothosokat illeti ugyanolyan divat mint reppesek pl. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
És aszongyák h ez a életstílusuk része ami a zenével jár amit szeretnek.
Hogy az 1üttesek így bohóckodnak a színpadon (röhejes jelmezek, assetuggyamitjelentõ szimbólumok, üres odamondások..) azt megértem, hiszen az 1 show, 1 mûsor; de hogy a kiscsaj nem vesz fel rendes ruhát, meg asziszi sátánista azt nem!
Hogy lehet ezzel azonosulni, vagy nem gondolják komolyan?
/Nekem van konkrét ismerõsõm, az szeánszokat szokott otthon tartani haverjaival.. LOL
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8