Új fórumozók nevelése

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
verjük el a seggüket

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

revizor
így legfeljebb a nagymamáddal beszélgethetnél délutánonként 😄

ja meg élöben felkeresni és eltöni a kezét.... félelmetes vagy.

MerlinW
Nevelési módszerként én azt csinálnám, (ez egy kis munka a fejlesztõknek) hogy minden topiknak csinálni kellene (pl a fejlécben) egy feketelistát, amit a házigazda tölt fel. Ennek a linkjét felhelyezni a topikfejlécbe, és a benne szereplõ embereket a nép valamilyest módon tudná kezelni.

Hatékonyabb módszer fejlesztõi szinten:
- a feketelistában szereplõ juzerek hozzászólásai nem jelennek meg az aktuális topikban

Humán szinten:
- nem reagál a hozzászólásukra
- funkcionális topikokban (szoftver, hardver, játékok) nem segítenek nekik
- esetleg az adminok onne tudnak kényelmesen büntetõpontozni😊

Szvsz ez jól müködne, amennyiben a házigazdaságot, azt a szerepet betöltõ egyén minõségét tudjuk kontrollálni.

[merlinw.org]

Szerintem rossz nevelési módszer, hogy 1 hónapig nincs topicnyitás (ahogy hallom)
Elriasztja a potenciális új usereket, inkább más fórumot választanak.

Legyen inkább moderátori engedély melletti topicnyitás, szóval ha érdemes a témát megtartani akkor elbírálás után bekerül az új 10 közé
Szóval ott hibás a rendszer, hogy egybõl kikerül a fõoldalra

Ottto
"Ki ha én nem?!
Fogom a mikrofont és adok neked, egy kibaszott nagy pofont"

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

SLICK
hát kit ha nem mást mint Klint ísztvúdot

PResident Evil
"brotva" ?!

nemengem mer a klintisztvudot !!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ottto
<ÜT, VER, CSÍP, HARAP>

elõbb mindenki magát, htx 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CLINT EASTWOOD9
Kit neveljünk???

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

SLICK
a kis porba fingók megérdemelnek egy NAGy BAN-t

Alien
😄DDDDDDDD

Alien
Neked már úgyis mindegy<#idiota>

Bandee1987
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ja, várj ez itt nem a gumi 😞 <#idiota>

oks 😛

DarkHorSe
gyerünk csak dulvan

mondodaneki!!!!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

téged nem nevelünk hanem szájbabaszunk ha valamit rosszul csinálsz

CLINT EASTWOOD9
és annyira rosszul fogok írni hogy jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
Engem ne neveljetek mert megtiltom

Met
most mi van, kap valaki bant ha felesleges topicot nyit?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PResident Evil
hát kábé :-D

ThePartyFace
LOL
jol olvasd at ezt a topicot😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

joe04
Szerintem egy netikettes linket kellene beszúrni nekik, hogy legalább az tudja, mit illik, aki akarja. Ugye senki nem születik "kocka"-fejjel, ezért újregeknél elõfordul az off, a spam és a modortalan hozzászólás. Vannak reménytelen esetek, de nem mindenki, van, aki tényleg tanulni, kikapcsolódni, szórakozni akar itt.

nemcsakfeel
lol.
akkor IMYKE 2000 -et kizárjátok ? 😄DDDDDDDDD

*hihi ** *

akkor huá ? 😛

Mike
86-ban lettem elsõs gimis

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

huéá ! 😄

cyrus86 jöhet ide ??? _D

St
tomy92 😄 92-ben született... atom még írni se tudott mikor mi már portált csináltunk
Ottto
A logomûhelyben, tomy92 személyében láthatjátok mi lesz akkor, ha a hozzászólások számához kötünk bármit is (pl.: a topiknyitás leehetõségét)

Punker
általánosban se kéne ennyire erõltetni a gumi szlenget.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Senki nem mondta, hogy ezzel van probléma.
sztemis tök jó hogy a komoly témáknál is néha fel lehet röhögni egykét baromságon ...

ThePartyFace
Nem lehetne ugy felfogni mint vmi local specialityt?😄
Engem pölö ez fogott meg az sgben...
A komolyabb forumokban, pl hardware, ugy tudom, hogy nem gumi szinvonal megy.

Punker
igaza van Borg-nak, nem csak az újreg-ekkel van a baj hanem azzal is hogy már lassan mindenhol gumiszinten mennek az üzik lásd #316-318, és ha az újreg-ek minden hol ezt látják akkor nem lehet tõlük elvárni hog yértelmesen próbáljanak kommunikálni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nembaj...nekem én szimpatikusabb vagyok mint borg

Met
Hát nemtom, Borgtól több épelméjû hozzászólást láttam mint tõled.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mike
(Biorg egy igazi csendõr. Ha rajta múlna, visszahozná a pofozást is) - ezt csak zárójelben jegyeztem meg

PResident Evil
már privátba megy, tuti 😉

ThePartyFace
Borg NAGY arc
Meg jo, h nem jarok a hardware forumba😉
Amugy miert is szemelyeskedunk?

nem mondok inkább semmit rólad borg, mert ha most leállnék téged jellemezni az minimum egy ban lenne....

Alábbi 3 hozzászólás azt hiszem jól össze is foglalta az egésznek az értelmét.
áz !!

ThePartyFace
rohatt!

nemcsakfeel
rohatt újregesek!

*hihi ** *

The Garrett
3-4 éve gondolom nemvoltak naponta ujabb fórumozók, és nem hatalmasodtak el olyan " problémák" amik ilyen lépések megtételére késztetik/késztették az SG-teamet?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mike
tökigaz

Oldal 1 / 8Következő →