363
Az újoncok fognak kapni egy privát üzit regisztráció után. Mire figyelmeztessük őket?
-
#363 verjük el a seggüket -
#362 így legfeljebb a nagymamáddal beszélgethetnél délutánonként :D -
junior117 #361 ja meg élöben felkeresni és eltöni a kezét.... félelmetes vagy. -
#360 Nevelési módszerként én azt csinálnám, (ez egy kis munka a fejlesztőknek) hogy minden topiknak csinálni kellene (pl a fejlécben) egy feketelistát, amit a házigazda tölt fel. Ennek a linkjét felhelyezni a topikfejlécbe, és a benne szereplő embereket a nép valamilyest módon tudná kezelni.
Hatékonyabb módszer fejlesztői szinten:
- a feketelistában szereplő juzerek hozzászólásai nem jelennek meg az aktuális topikban
Humán szinten:
- nem reagál a hozzászólásukra
- funkcionális topikokban (szoftver, hardver, játékok) nem segítenek nekik
- esetleg az adminok onne tudnak kényelmesen büntetőpontozni:)
Szvsz ez jól müködne, amennyiben a házigazdaságot, azt a szerepet betöltő egyén minőségét tudjuk kontrollálni. -
blackgamer #359 Szerintem rossz nevelési módszer, hogy 1 hónapig nincs topicnyitás (ahogy hallom)
Elriasztja a potenciális új usereket, inkább más fórumot választanak.
Legyen inkább moderátori engedély melletti topicnyitás, szóval ha érdemes a témát megtartani akkor elbírálás után bekerül az új 10 közé
Szóval ott hibás a rendszer, hogy egyből kikerül a főoldalra -
#358 "Ki ha én nem?!
Fogom a mikrofont és adok neked, egy kibaszott nagy pofont"
-
#357 hát kit ha nem mást mint Klint ísztvúdot -
#356 "brotva" ?! -
cyrus #355 nemengem mer a klintisztvudot !!!! -
#354 [ÜT, VER, CSÍP, HARAP] -
cyrus #353 előbb mindenki magát, htx :D -
#352 Kit neveljünk??? -
#351 a kis porba fingók megérdemelnek egy NAGy BAN-t -
#350 :DDDDDDDDD -
#349 Neked már úgyis mindegy -
#348 -
cyrus #347 ja, várj ez itt nem a gumi :( -
cyrus #346 oks :P -
#345 gyerünk csak dulvan
mondodaneki!!!! -
cyrus #344 téged nem nevelünk hanem szájbabaszunk ha valamit rosszul csinálsz -
#343 és annyira rosszul fogok írni hogy jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 -
#342 Engem ne neveljetek mert megtiltom -
#341 most mi van, kap valaki bant ha felesleges topicot nyit? -
#340 hát kábé :-D -
#339 LOL
jol olvasd at ezt a topicot:) -
#338 csá -
Vlala #337 Szerintem egy netikettes linket kellene beszúrni nekik, hogy legalább az tudja, mit illik, aki akarja. Ugye senki nem születik "kocka"-fejjel, ezért újregeknél előfordul az off, a spam és a modortalan hozzászólás. Vannak reménytelen esetek, de nem mindenki, van, aki tényleg tanulni, kikapcsolódni, szórakozni akar itt. -
#336 lol.
akkor IMYKE 2000 -et kizárjátok ? :DDDDDDDDDD -
cyrus #335 akkor huá ? :P -
#334 86-ban lettem elsős gimis -
cyrus #333 huéá ! :D
cyrus86 jöhet ide ??? _D -
#332 tomy92 :D 92-ben született... atom még írni se tudott mikor mi már portált csináltunk -
#331 A logoműhelyben, tomy92 személyében láthatjátok mi lesz akkor, ha a hozzászólások számához kötünk bármit is (pl.: a topiknyitás leehetőségét) -
#330 általánosban se kéne ennyire erőltetni a gumi szlenget..... -
Borg #329 Senki nem mondta, hogy ezzel van probléma. -
cyrus #328 sztemis tök jó hogy a komoly témáknál is néha fel lehet röhögni egykét baromságon ... -
#327 Nem lehetne ugy felfogni mint vmi local specialityt?:D
Engem pölö ez fogott meg az sgben...
A komolyabb forumokban, pl hardware, ugy tudom, hogy nem gumi szinvonal megy. -
#326 igaza van Borg-nak, nem csak az újreg-ekkel van a baj hanem azzal is hogy már lassan mindenhol gumiszinten mennek az üzik lásd #316-318, és ha az újreg-ek minden hol ezt látják akkor nem lehet tőlük elvárni hog yértelmesen próbáljanak kommunikálni. -
cyrus #325 nembaj...nekem én szimpatikusabb vagyok mint borg -
#324 Hát nemtom, Borgtól több épelméjű hozzászólást láttam mint tőled.