17
-
#17 nagy szar
-
#16 Simán: ha előszőr játszod le (legálisan), akkor közben felveszed vmivel (akár másik formátumba) zenénél tuti működik, videonál macerás ilyen lassú gépeken, de két géppel.. -
Robko #15 kár hogy nincs benne kamera -
Flashy #14 összecsukva egész jól néz ki. ez a nyitott mód érdekes. nem lennék meglepődve ha Rubik Ernő ötlete lett volna a design :D de asszem nekem nem kéne. nem vagyok eléggé rohangálós típus ahhoz hogy ne bírjam ki addig amig számítógépközelbe jutok (e-mail, www). mondjuk sosem megyek biztonságos távolságnál messzebb géptől :) -
#13 Nekem bejön. Szarok a DRM-re, nem MP3 lejátszót akarok venni, hanem király mobiltelefont. Nekem jók a beépített csengőhangok is.
Szal király a teli :-) -
#12 Sajnos a Nokia már régebben beépítette az a kis okosságot a telóiba (ld. 6800).
Morva nagy suxx...
Engem legalábbis agyon basz az ideg, amikor nem tudok egy csengőhangot feltölteni, mert jogvédett...
Kikerülése: Sony-Ericsson telóról MMS-ben küldeni csengőhangot. Akkor átjön :)) -
WiLDoR #11 hát legjobb tudomásom szerint a DRM-et jelenleg nem lehet kijátszani, nemrég akartam megnézni egy WMV videofile-t, ami drm-mel volt kódolva és se égen, se földön nem található hozzá semmiféle crack vagy remover sem. szopás, de úgy néz ki, hogy nem törhető fel - jelenleg. (régebben volt egy FreeMe nevű progi, meg WMA-khoz az UnfuckWMA, ami kiszedte az ilyen védelmeket, de a Microfos megirta rá a patch-et sajna).
az egyetlen megoldás, hogy nagy ivben el kell kerülni minden olyan eszközt, amiben ez a szar benne van... -
tajfun #10 DRM suxx, azzal teszunk jot a vilagnak ha az ilyennel rendelkezo cuccokat nem vesszuk, es jol belebukik aki gyartja. Akkor szepen elfelejtik. -
Cat #9 a beépített médialejátszó szoftverje amikor le akarsz játszani rajta egy zenét/videót akkor figyeli, hogy a jogosultság megvan e rá, persze csak ha maga a formátumban van ilyen (mp3ban nincs) -
#8 Az a DRM hogy szűr, mit figyel?? Tuti ki lehet játszani.. -
#7 Kihegyezve dobócsillagként is funkcionál. Kezdő nindzsáknak ideális telefon. -
#6 erdekes egy darab -
#5 Én inkább a CX65-öt várom... -
#4 Siemens RulZ
|
|
\/
-
#3 Dizájnosabb, mint a 6800 ez tény. De nem egy nagy telefon, bár nem rossz, szóval jöhet! :) -
izb #2 cooool -
#1 Tök kira kis szerkenytyű nekem is kéne egy ilyen :D