17
  • Barny
    nagy szar
  • Tetsuo
    Simán: ha előszőr játszod le (legálisan), akkor közben felveszed vmivel (akár másik formátumba) zenénél tuti működik, videonál macerás ilyen lassú gépeken, de két géppel..
  • Robko
    kár hogy nincs benne kamera
  • Flashy
    összecsukva egész jól néz ki. ez a nyitott mód érdekes. nem lennék meglepődve ha Rubik Ernő ötlete lett volna a design :D de asszem nekem nem kéne. nem vagyok eléggé rohangálós típus ahhoz hogy ne bírjam ki addig amig számítógépközelbe jutok (e-mail, www). mondjuk sosem megyek biztonságos távolságnál messzebb géptől :)
  • Rosco
    Nekem bejön. Szarok a DRM-re, nem MP3 lejátszót akarok venni, hanem király mobiltelefont. Nekem jók a beépített csengőhangok is.
    Szal király a teli :-)
  • Manoi
    Sajnos a Nokia már régebben beépítette az a kis okosságot a telóiba (ld. 6800).
    Morva nagy suxx...
    Engem legalábbis agyon basz az ideg, amikor nem tudok egy csengőhangot feltölteni, mert jogvédett...
    Kikerülése: Sony-Ericsson telóról MMS-ben küldeni csengőhangot. Akkor átjön :))
  • WiLDoR
    hát legjobb tudomásom szerint a DRM-et jelenleg nem lehet kijátszani, nemrég akartam megnézni egy WMV videofile-t, ami drm-mel volt kódolva és se égen, se földön nem található hozzá semmiféle crack vagy remover sem. szopás, de úgy néz ki, hogy nem törhető fel - jelenleg. (régebben volt egy FreeMe nevű progi, meg WMA-khoz az UnfuckWMA, ami kiszedte az ilyen védelmeket, de a Microfos megirta rá a patch-et sajna).
    az egyetlen megoldás, hogy nagy ivben el kell kerülni minden olyan eszközt, amiben ez a szar benne van...
  • tajfun
    DRM suxx, azzal teszunk jot a vilagnak ha az ilyennel rendelkezo cuccokat nem vesszuk, es jol belebukik aki gyartja. Akkor szepen elfelejtik.
  • Cat #9
    a beépített médialejátszó szoftverje amikor le akarsz játszani rajta egy zenét/videót akkor figyeli, hogy a jogosultság megvan e rá, persze csak ha maga a formátumban van ilyen (mp3ban nincs)
  • Tetsuo
    Az a DRM hogy szűr, mit figyel?? Tuti ki lehet játszani..
  • papabear
    Kihegyezve dobócsillagként is funkcionál. Kezdő nindzsáknak ideális telefon.
  • Mike at home
    erdekes egy darab
  • BubaMester
    Én inkább a CX65-öt várom...
  • BubaMester
    Siemens RulZ
    |
    |
    \/
  • OptimusPrime
    Dizájnosabb, mint a 6800 ez tény. De nem egy nagy telefon, bár nem rossz, szóval jöhet! :)
  • izb
    cooool
  • ScOrpY
    Tök kira kis szerkenytyű nekem is kéne egy ilyen :D