Gotcha! új paintball-os játék!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBird
Mié'? Mijaza gácsá? :-)
PiR8
Semeddig sem tart létrehozni egy szervert és akkor van magyar 😊

Istencsászár
MÉÉÉR NEM MEGY A GÉMMMMMMMMMM!!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Eleg keves magyar van.
En eddig 5-6-al talalkoztam max<#vigyor2>
(beleertve B-Bird-ot is, sajnos<#buck>)
Szokott lenni magyar server, de inkabb estenkent(:
BBird
Én ritkán játszom "idegenekkel". Ezzel is csak a szûk baráti körrel, akik nem a monitoron keresztül a barátaim. :-)
Õket legalább szídhatom. ;-))
Norbi2K
wow 😊

examinee
B-B van még magyar szerver ahol toljátok??

Istencsászár
de akkor mi lehet a baj??? #27 -es hozzászólásba van egy kép aztirja ki nekem ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BBird
Igen, és mondja az is, akinek van fenn sp2 és vígan játszik velem hálóban. :-)
examinee
Jah mondja az akinek Sp1 van fent😛PP

BBird
Nem lehet! :-)
examinee
Nemlehet hogy sp2 a baj?

examinee
Hi! nekem is a #27 hozzászolás hibaüzenetét irja ki! Tud valaki rá megoldást?

Istencsászár
Hi
Azt a hibaüzit irj ki nekem is
legujabb ati driver, sp2 mi lehet a gond?

BBird
Jó nekem! :-)
Te madarka tudom a cimed<#violent><#buck> 😄
BBird
Te csak ne akarjál színezni, jó? ;-)
Amúgy nincs pálya, meg sem érdemled! :-))
Szinezest megmondtak(:
#[]"esjohet a szoveg"
Szinezni, hogy kell benne a betuket?
Tomo15
Valszeg a kártyád miatt... de lehet több oka is.
Hi!
Fölmentem multizni és néha beszaggatott. Azt hittem rossz a szerver, vagy az én kapcsolatomnak van baja, de nem. Ha nem a sima játékot nyomom gép ellen akkor is akadozik. Ez mitõl lehet?
Ati Radeon 9200Se kártyám van.
Haly!
Esetleg nemtudtok ujpalyakrol?
PiR8
Nos végül is eljutottunk oda, hogy kis csapattal, de esténként megtalálható lesz majd egy szerver, melynek neve:

HUNgarian Astronauts

Tehát aki jól akarja magát érezni kicsit.. az jöhet.. 😊 Valaki mindig igyexik megnyitni ezt a szervert; ha nem találod, akkor nyugodtan nyiss egyet 😊) Bár elgondolkodtató, hogy ha sok a külföldi, akkor jelszavazni kell(ene).

Vélemények?

Peny
Hat kiprobaltam...
Nem vagyok tole elragadtatva. Kozel sincs a valosaghoz. Tiszta Quake az egesz...
Aztan lehet hogy multiban jobb, azt meg nem probaltam.

\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill

ScarY MAN
felolem csinaljunk oldalt csak most suliba vok..maj othonrol irok..csa

...

PiR8
... Azon filóztam, h össze kéne rakni egy pofás kis honlapot ennek a gémnek, meg lehetne frankó kis összecsapásokat szervezni.. ésatöbbi <#smile>

PiR8
Nekem sem mûködött egészen addig, míg fel nem raktam a legújabb NVidia drivert. Lehet, ez megoldja a problémátokat? 😊 Bár ATinál kérdéses 😉
Amugy jól eltalálták a programot. Szerintem. Leszámítva azt, hogy a BOTok kiszámíthatóak és ha megtalálod a pontokat a pályán, ahol 'nem járnak', akkor lehet ügyesen kempelni. Bár úgy nem is igazi a játék. De még mindig jobb, minthogy 3-5cm-es lila foltokkal menj haza 😉))
Sza nekem tetszik, még annak ellenére is, h kevés a választható fegyver. Online módban viszont kifejezetten jó, h itt legalább nem nyúvad ki senki 😊 Kevésbé erõszakos, mint a MOHAA vagy a CS.
ÉS saját szervert indítani meg kb 5 percbe telik, csak elõre meg kell dumálni, hogy mikor legyen a puffogtatás.

Nekem fenn van

Laky
az a gyanúm, hogy kell hozzá sp2

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Az az érdekes, hogy a másik gépen elindul, csak az enyémen nem😞(

Laky
nám

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Hi Laky !
Sikerült már elindítani a gamét, mert én is ilyen problémával küzdök?

Hali!
Nem tudjátok hogyan lehet dedikált szervert indítani, mert német a fórum és nem értjük, de szeretnénk egy szervert indítani, elõre is thx a helpet.

ScarY MAN
Sztem is...csinálgatom a szervereket hogy játszak egy jót magyarokkal..erre bejönnek a francák a svédek!!de ma megtört a jég😄

jöttek magyarok és játszottunk egy ***** jót😄

...

Eszméletlen jó ez a game!!!!
Laky
még a patch-et sem engedi felrakni
1.0-hoz nem találtam több cracket

Peny
Mi? Forditsam?
Nagyjabol annit jelent hogy a program maga kerte hogy bezarja a windows...
Ha crackeltel, akkor vacak a crack...

Laky

Peny
Ja, majd elfelejtettem:
Van hagyomanyos paintball palya? (gumik/felfujhato fedezekek/csovek/...)
Csak mert a screenshotokon eleg extrem helyeken zajlik a csata 😛

Peny
Szerintem nem baj ha van szamitogepen. Van egy rakas dolog amit eloben nem merek kiprobalni, nehogy a csapat osszevissza szidjon utana mert lelottek azt az ellenfel oldalba kapta oket, mert nem fedeztem a szelt. Szoval szerintem kiserletezesre jo...
(Mondjuk a programot meg nem probaltam ki, de havonta paintballozok, ugyhogy sejtem mi lehet a kulonbseg a ketto kozott. (--> eg es fold))

DBoy
Gotcha - Global Star Software
Ez az lenne? Elõre is kösz a választ!

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Laky
hmm
(crackeltem)

???

Dynamic
"Ezt nem is számítógépen kell játszani"

Persze tudom én ezért is hülyeség szg-re megcsinálni, mert pl. az UT-be legalább szabadon lehet akármit belerakni, amitõl hangulata lesz(powerup-ok, extravagáns pályák, csili-vili fegyverek stb.), míg ezek a dolgok egy paintball játékban elég korlátozottak, legalábbis ha valamennyire életszerûen akarják visszaadni.Pl. hülyén nézne ki egy plazmafegyver, vagy egy repkedõs pálya😄
hát jah mint rpogi elmegy de maga a paintball élõben az igazi 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Ezt nem is számítógépen kell játszani mert pont az alényege, hogy a szabadban ugrálsz és rohangálsz és úgy játszol na meg a gép elõtt nem fáj, ha eltalál az a "pacalövõ stukker"... Aki játszott már az tudja mirõl beszélek😊 egy szórakozásnak királyság (mármint a szoftver) de egyébként inkább az igazi😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

az a problémám vele hogy szaggat ( BiA, HL2 , Doom3 , Driv3r NEM szaggatott) , valaki tud segíteni , hogy miért????

M@TriX
"ugyanolyan pacalövõ stukker."
még jó, nagy szívás lenne, ha mondjuk te pacalövõvel, az ellenfél meg egy m16-al jönne. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

VinylToy
Megnéztem én is, bele kell jönni, lehet el leszek vele egy ideig 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dynamic
Kipróbáltam, tuti nem ez lesz az én játékom.Egyedüli pozitívum, hogy lehet magyar csapatot választani(Bela Moson, Lajos Nagy meg hasonló nevek), de eléggé felejthetõ.Deathmachek, CTF stb. single vagy multi formában, mint pl. az UnrealT, csak paintball fegyverekkel, na bumm.
Az UT-ben legalább változatos fegyverek vannak, ugyan ebben is van egy pár de mindegyik ugyanolyan pacalövõ stukker.