Gotcha! új paintball-os játék!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
En eddig 5-6-al talalkoztam max<#vigyor2>#vigyor2>
(beleertve B-Bird-ot is, sajnos<#buck>#buck>)
Õket legalább szídhatom. ;-))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt a hibaüzit irj ki nekem is
legujabb ati driver, sp2 mi lehet a gond?
#[]"esjohet a szoveg"
Fölmentem multizni és néha beszaggatott. Azt hittem rossz a szerver, vagy az én kapcsolatomnak van baja, de nem. Ha nem a sima játékot nyomom gép ellen akkor is akadozik. Ez mitõl lehet?
Ati Radeon 9200Se kártyám van.
Esetleg nemtudtok ujpalyakrol?
HUNgarian Astronauts
Tehát aki jól akarja magát érezni kicsit.. az jöhet.. 😊 Valaki mindig igyexik megnyitni ezt a szervert; ha nem találod, akkor nyugodtan nyiss egyet 😊) Bár elgondolkodtató, hogy ha sok a külföldi, akkor jelszavazni kell(ene).
Vélemények?
Nem vagyok tole elragadtatva. Kozel sincs a valosaghoz. Tiszta Quake az egesz...
Aztan lehet hogy multiban jobb, azt meg nem probaltam.
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
Amugy jól eltalálták a programot. Szerintem. Leszámítva azt, hogy a BOTok kiszámíthatóak és ha megtalálod a pontokat a pályán, ahol 'nem járnak', akkor lehet ügyesen kempelni. Bár úgy nem is igazi a játék. De még mindig jobb, minthogy 3-5cm-es lila foltokkal menj haza 😉))
Sza nekem tetszik, még annak ellenére is, h kevés a választható fegyver. Online módban viszont kifejezetten jó, h itt legalább nem nyúvad ki senki 😊 Kevésbé erõszakos, mint a MOHAA vagy a CS.
ÉS saját szervert indítani meg kb 5 percbe telik, csak elõre meg kell dumálni, hogy mikor legyen a puffogtatás.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Sikerült már elindítani a gamét, mert én is ilyen problémával küzdök?
Nem tudjátok hogyan lehet dedikált szervert indítani, mert német a fórum és nem értjük, de szeretnénk egy szervert indítani, elõre is thx a helpet.
jöttek magyarok és játszottunk egy ***** jót😄
...
1.0-hoz nem találtam több cracket
Nagyjabol annit jelent hogy a program maga kerte hogy bezarja a windows...
Ha crackeltel, akkor vacak a crack...
Van hagyomanyos paintball palya? (gumik/felfujhato fedezekek/csovek/...)
Csak mert a screenshotokon eleg extrem helyeken zajlik a csata 😛
(Mondjuk a programot meg nem probaltam ki, de havonta paintballozok, ugyhogy sejtem mi lehet a kulonbseg a ketto kozott. (--> eg es fold))
Ez az lenne? Elõre is kösz a választ!
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
(crackeltem)
???
Persze tudom én ezért is hülyeség szg-re megcsinálni, mert pl. az UT-be legalább szabadon lehet akármit belerakni, amitõl hangulata lesz(powerup-ok, extravagáns pályák, csili-vili fegyverek stb.), míg ezek a dolgok egy paintball játékban elég korlátozottak, legalábbis ha valamennyire életszerûen akarják visszaadni.Pl. hülyén nézne ki egy plazmafegyver, vagy egy repkedõs pálya😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
még jó, nagy szívás lenne, ha mondjuk te pacalövõvel, az ellenfél meg egy m16-al jönne. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Az UT-ben legalább változatos fegyverek vannak, ugyan ebben is van egy pár de mindegyik ugyanolyan pacalövõ stukker.