7
-
BlackRose #7 Egyetértek, de a konfigom elöregedésének megelőzése céljából mindég időben szoktam frissíteni, mert úgy olcsobb, és persze a garancia is újra indul, ezért mindég biztonságban árzem magam az esetleges hardware lerobbanásoktól. :) -
tehen_m #6 A ph!-n is teszteltek a64et és ott nem volt ilyen gon. -
#5 a konfigod alapjan nem lesz nagy elorelepes egy ilyen 925XE, meg mondjuk egy 3.8as preszkott :)
viszont kellemes meleg lesz :D
AMD meg hiaba megy feljebb, ott a cool n quiet... legalabb ha netezek nem lesz forrosag :) -
Cat #4 amikor az amd valós órajele átlépi a 3 ghzet az lesz vagy 4500+, szal még messze van -
BlackRose #3 100%, hogy nem a Prescott miatt fagy le a géped. Én inkább az Asus cuccokra fordítanám a figyelmet, mert az Asus jelenleg nagyon sok szemetet gyárt (nemrég még a minőség fellegvára voltak, da sajnos mára a nem US meg nem UK, Ger, Skandináv piacra alapjából szart gyártanak, és ezt nem fejből beszélem), persze ez melett a memória miatt is fagyhat, a Prescott igen is stabilan működik (forró de stabil). Különben én várom, hogy megjelenjenek a 925XE (1066 FSB) és majd akkor térek át a Prescottra, de már volt alkalmam a egy új 775-ös tokozatú Prescottot (915 alaplapon) zuzni (egy IT magazin testelésén) és mondhatom, hogy nagyon meg voltam elégedve vele. Viszont az új AMD 64 3500+ egy Asus alaplapon, pedig sebességben felülmúlta a Prescottot, de minden más szempontból alulmaradt (a tesztprogramok a teszt kellős közepen kiugrottak, stb.) nem tudom, hogy ez AMD vagy Asus probléma, de az is lehet, hogy csak a kiküldött tesztpeldány még nem tökéletes, ugyanis ez nem produkciós konfiguráció volt. Na de mindegy, a Prescott nagyon is jó cucc, ás jövőre amikor "megér" maj akkor látjuk milyen ütőképes. A forróságra meg ideje rászokni, mert hamarossan az AMD is ide kerül (amikor átlépi a 3 GHz határt) és azt hiszem jővőre kezjük a watercoolingot mindennapinak érezni, mint annak idején a ventilátort :) -
Dinosaur #2 Én vettem egy 3.2 Ghz-es prescott procit az új gépembe és egyrészt alapból 60 fok másrészt játék közben 82-83 fok és néha úgy befagy a gép hogy az egér mutatója is megáll a képernyőn ,szóval ennyit erről.
Ja és akkor még úgye nem is húztam a procit. -
GABOR16 #1 Az AMD már régen nem csúszatott tutommal.
Aki mostanában sorra csúsztat az az Intel.
Kérdéses, hogy tényleg csak a jobb minőség miatt csúsztatnak-e, vagy mert egyántalán nem tudnak ilyen CPU-t gyártani (hatalmas hibaszázalék).
Sok szerencsét kívánnék az Intelnek a továbbiakban, mert ez eddig nem igazán tünik úgy.