470
Ki milyen módszerrel próbálkozott és milyen sikerrel..
-
Szofi #109 Jól mondod!
-
#108 mert nem a diéták működnek, hanem az étrend- és életrendváltoztatás. -
#107 ha jobban elolvasod ezt írja:
"Kipróbáltam már számtalan diétát, de a végeredmény mindig az lett, hogy legalább a fele visszajött.
Mindig." -
#106 sajnálod te magadat, minek külső forrás? megerősítésnek, hogy jól csinálod? hát nem...
Szofi jól mondja, türelemmel és odafigyeléssel lehet változni bármilyen irányba. -
#105 undorító vagy
még a sajnálatot is sajnálod az embertől
-
Szofi #104 A norbis kódos étrendet nem ismerem. Erről Elvira többet tudna mondani.
Én Testkontrollt olvasom, már ha van rá időm.
Kipróbáltam már számtalan diétát, de a végeredmény mindig az lett, hogy legalább a fele visszajött.
Mindig.
Tényleg az a megoldás, hogy napi egy-két óra mozgás - lehet ez bármi - és egy pici odafigyelés az étrendben.
Mindenre szüksége van a szervezetnek, csak módjával!
Szerintem... -
#103 nem igazán lehet sajnálni azt, aki még csak nem is próbálkozik, és nem hallgat a jó szóra. -
#102 ejj étrend változtatás...Ha nem magad főzöl legfeljebb kevesebbet eszel de ugyanazt... Ha kevesebbet eszel akkor elkezdenek basztatni, mivammá? beteg vagy? miahogymá nem izlett?... mondom a gének a hibásakö... mozgás kéne de a rekord 1 hónap amig csináltam... akaratgyenge vagyok... ez van... jó lenne itt egy ember korbáccsal a kezében...[nem szadómazó]:P -
#101 ehhh, hiába sajnáltatom itt magam -
#100 dagi vagyok :((( -
#99 3 melegszendvicset ettem reggelire és kakaót iszom hozzá :( -
#98 csak a norbi, nekünk gyenge az akaratunk :( -
#97 nincs rá szükségem :) -
#96 Mi van már nem fotyózik senki?? :DD -
#95 akkor próbálkozz csak :) -
#94 de igen -
#93 pedig nem létezik jobb, és biztosabb - hosszú távú megoldás. -
#92 kösz, sokat segítettél -
#91 #89ben le van írva a "titok" az utolsó 2 sorban. -
#90 Norbi Update programja vagy a titka nem tölthető le valahonnan? -
#89 Szvsz a szó hagyományos értelmében vett fogyókúrának nincs sok teteje. Egyek egy meghatározott ideig mindenféle zsírszegény, meg egészséges dolgot, hogy aztán hízzam vissza utána? Egyszerűen meg kell változtatni az életmódot. Nem feltétlenül kevesebbett kell enni csak mást, ahogy lentebb írták halat, gyümölcsöt, miegyebet, rá kell ezekre szokni. És mozogni kell mellette, aztán kész a varázslat.
Én úgy látom, hogy ezek a titkos fogyókúra receptek meg ilyen-olyan hülyeségek maradjanak az akaraktgyenge egyéneknek. Én 97 kiló voltam, és lefogytam 70re 1 év alatt az étrend-változtatással, és azzal, hogy minden nap futottam/futok 2*fél órát. -
#88 Jó, akkor értsd úgy, hogy pl. egyik nap gulyásleves volt, másik nap zöldbabfőzelék, harmadik nap rizs és sajttal töltött pulykamell... -
#87 A hal az jó... -
#86 Egyél iszonyat sok halat!!!!!!!!! -
#85 Ettől még lehet hízlaló -
#84 azt, hogy normális koszton élek, és nem big-mac-en élek mindennap -
#83 Hát ha ezt kitartóan bírod akkor 6-8 hét. Ja kb két hónap.
Attól is függ mit jelent nálad az amúgy normálisan eszek... -
#82 Én kb. most 90 kg vagyok és le szeretnék fogyni kb. 82-83 kg-ra.
Ha ilyen ütemben megyek mindennaő kb mennyi idő alatt sikerülhet?
(Amugy normálisan eszem közben, és este bicajozás után már egyáltalán nem eszek) -
#81 Az milyen, ha naponta letekerek kb. 20-25 km-t?
Már azt csinálom vagy 2 napja... -
#80 Ő OKOS!!!
Sazl rá figyeljetek!! -
#79 felejtsd el!!
Nulla!! -
Kolbasz #78 Változó. Nem a Hajti Pajtinál voltam, hanem a DVDrentnél. Ott úgy, ment, hogy reggel bevállaltál egy területet, és oda vitted ki az aznapi adagot. Olyan 50 és 100 km közötti táv naponta. De ha ügyes vagy, akkor kevesebb. Igazából nem tudom... -
#77 Amelyik szövegben ilyet leírnak, hogy "hidroklorid savat", annak a valóságtartalma az én szememben már önmagában megkérdőjeleződik... -
#76 Most találtam a neten:
Az egyik legjobb természetes zsírégető a C-vitamin. Facsarjon ki naponta 4 citrom levét, és igya meg. Aki szereti, megeheti a gyümölcs húsát is, ez ugyanis bioflavonoidot tartalmaz, ami megharmincszorozza a C-vitamin hatását.
Zsírégető ananász
A karcsúság elérésében és megtartásában az ananász a favorit, amely hidroklorid savat képez a gyomorban, és azonnal megkezdi a fölösleges zsírok elégetését. Ezen alapszik a Body-Line ananásztabletta (bromelin-enzim készítmény) is, amely a hollywoodi sztárdiéta része. Egyetlen tabletta 300 kcal-t éget el, amelyet étkezés után kell elrágcsálni. Naponta maximum 10 tabletta szedhető be, és 2 liter folyadék elfogyasztása ajánlott. A tabletta megakadályozza a zsírlerakódást, magas C-vitamin tartalma fokozza a szervezet ellenálló képességét.
Ezt az ananásztablettát honnan lehet beszerezni?Esetleg patika?
-
tajfun #75 Pedig rendelnenk toled macs-kajat. :) -
#74 amúgy érdekesség hogy reggel kevesebb vagyok mit este :D néha 1 kilóval biztos az ufók visznek belőlem tanulmányozásra -
#73 Valószínűleg sovány húsból készül és sztem a zsírosabb részeket is leszedik róla. -
#72 kb hány km egy nap a normál futárosdi?
ma 43km-t tekertem le, jólérzem magam :) -
#71 hát én azért már nem szeretnék bicajos futár lenni :)) -
Kolbasz #70 Ez tényleg ilyen egyszerű. Elmentem bringásfutárnak, nem tudtam rendesen kajálni (értsd kevesebbet), tekertem napi 6 órát, és egy hét alatt lefogytam 4 kilót. Aztán gondoltam: ez így nem jó, ezért délben minden nap beültem a fehérvéri úti piacra egy adag rendes kajára a szendvicsek mellé (mert még elfogyok), és a következő héten sabilizálódtam mínusz 5 kilóval. Én nem akartam fogyni, mégis sikerült. Jó, igaz, hogy fiatal vagyok, meg égetem a kaját ezerrel, de tényleg csak mozogni kell és kevesebbet és normálista enni!