Fogyókúra

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIMACSKA
:c))
Ez csak beszélgetés :DD

www.extragyongy.hu

Dzsini
nincs csodamódszer, ami végleges és egészséges eredményt hoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lezárható, mimacsnak nem kell fogynia....

Uff én beszéltemö !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

mimács ne akarjá lefotyniö !

szépekek vaty teö ity !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

MIMACSKA
mozgás sport, odafigyelés a kajára....

Valami csodamódszer?

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
látom van hízás meg ilyenek de hány szóval keresgessem hm?

www.extragyongy.hu

okzsa nem kötekedni akartam...!!!!

MIMACSKA
rákerestem a fogyókúrára de nem volt találat.

www.extragyongy.hu

Dzsini
sport nem kell. normális mennyiségû mozgás (napi 40 perc - hogy ez séta, úszás vagy biciklizés az mindegy), és odafigyelve enni. ez bõven elég ahoz, hogy helyreálljon a test normál állapota.
ja, és el kell felejteni a mérleget, felesleges.

(ez persze nem zárja ki a beteges fogyási-hízási vágyakat, de az betegség, és orvosi felügyeletet igényel)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ide is elnéztem nemvótmá ien Tma ?

mozgás, sport

MIMACSKA
milyen porokat?

www.extragyongy.hu

Dzsini
én se bírtam... de mással volt elfoglalva az agyam. mellesleg a keveset de ritkán módszer szerintem jó lehet, viszont nagyon oda kell figyelni az ásványianyag bevitelre (gyümölcslevek) - azzal jól el lehet lenni.

ezekben meg találsz még pár beszélgetést a dolgokról (a hánykilókban is, ott is szóbakerült többször a "hogycsináltad")
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1023299183
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1015754509
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=971700716

az ilyen porokat is lehet szerintem elfelejteni na az se normalis modszer..
MIMACSKA
hogy bírtad?

www.extragyongy.hu

en se vagyopk egy sovany alkat de kaja nelkul nem birom igyhat maradok ilyen amilyen vagyok :)
MIMACSKA
Én nem bírom az éhséget!! :(

www.extragyongy.hu

Dzsini
koplalás, -25/30 kiló, attól függ honnan számolom - 2 hónap alatt. de nem ajánlom senkinek, nem normális módszer.

MIMACSKA
Na?

www.extragyongy.hu

← ElőzőOldal 10 / 10