1798
  • neozed
    Gratula a munkátokhoz
  • InviciblE
    Mike! Akkor kövinek jöhet a HL2? Én benne vagyok!
  • Omlás
    Csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz! Gratula ilyen srácokból kéne még sok sok és akkor minden kira game frankón lenne fordítva nem kéne várni a magyarnyelvű verzióra!
    Szép munka srácok!
  • Gus
    Nálam simán elfogadta.
    Csak figyelj a kisbetü/nagybetüre, a hosszú í-re és az ékezetes betükre is.

THX Mike és csapata.
  • Davidsned
    Jah most nézem írtad, h lehetnek még hibák :)
    Nah meg akkor mégegyszer gratula mindenkinek
  • Davidsned
    Mike biztos vagy benne, h nincs több hiba? De most komolyan :)
  • ibrik
    Figyu, szerintem akinek problémája lehet vele, az azért van, mert nem tudja eldönteni, hogy hol vannak kis/nagy betűk, mert annyira nem jók erre a doom3hun.uw.hu-n alkalmazott grafikus karakterek.
    Valahogy értelmesen írjátok már ki, olyan betűtípussal, ahol egyértelműen látszik, hogy melyik a kis vagy a nagy betű. Főleg a készítő csapat sorára gondolok.
  • mike369
    kisbetű-nagybetűre figyelj!
    el kell fogadnia, mert már legalább 20x kipróbálta többedmagammal...
  • magus755
    De miért nem fogadja el a kodokat?Pedig jol irtam be háromszor néztem meg
  • mike369
    FIGYELEM!

A végleges, telepítős verzió már tölthető!!!
  • mike369
    igaz, amit lehetett azt már mind meg is csináltam.
    tulajdonképp most készül a telepítős változat de mivel nem én csinálom, csak ígérni tudom kb. 1-2 napon belül...
  • Bircsike
    Mikor lesz végleges verzója a magyarosításnak? Úgy hallottam nem csak a szöveget fordítjátok le hanem a textúraszövegeket is! Ez igaz?
  • InviciblE
    Asszem azok videók, de nem vagyok biztos benne, majd utána nézek!
  • nhap LL
    Hogyan? Azok nem videók, nem? Átvezető képsorok, de azok is a textúrákból vannak generálva a tudomásom szerint.
  • ibrik
    Szerintem ott a feliratozást "ráégették" a videokra.
  • InviciblE
    Nem lehet!
  • Ombika
    Feliratot nem lehet bekapcsolni gameban ,amit mondanak az emberek?
  • nhap LL
    Tsá!

Bots az idekontárkodásért, de mintha nekem rémlene, hogy a "Játékmagyarításról tudtok-e" topikban köbö egy hónapja Alcatelgod elejtette volna, hogy ő a ruszki változatba nézett bele, s abban bizám van felirat (itt az átvezető részekre gondolok...) Sztem érdemes lenne vele ezzel kapcsolatban konzultálni, ha már szinkron "idénre" nem várható...
  • Ombika
    Amit a csokak mondanak nem lehet kiiratni?
  • ibrik
    Túl lelkesek voltak az elején...
    Úgy látszik, az egész egy nagy humbug...
  • InviciblE
    Senkinek! Kuss van ott, de nagyon!
  • mike369
    nem tudom, nekem sem jeleznek vissza...
  • ibrik
    És a Nagy PDA Hangfájl Szinkronizáló Akcióról tudsz valamit?
    Már egy hónapja kussolnak.
    Keresztet vethetünnk rá?
  • mike369
    FIGYELEM!
    A mai napon megtörtént a Nagy Figyelmeztetőtábla Magyarító Akció!
  • pzotyo
    Igen Xp-m van
  • mike369
  • Ombika
    Vissza olvastam 2 oldat de tetejet nem neztem! :D
  • bon
    Nézz szét ítt a magyarítás ügyében. az oldal tetején nagy betükkel kivan írva MAGYARÍTÁSHOZ KATT IDE
  • Ombika
    Honnet toltheto le a "fullos"?

Szinkronra mar nemtok varni elkezdem igy,mert arra varhatok eveket! :(
  • ibrik
    Inkább a szinkronizálókat kellene felébreszteni. Szép dizájnos oldal, meg ígéretek, de már augusztus közepe óta nem adnak életjelt magukról.
    Netán kifulladt volna a project?
  • mike369
    tulajdonképp már most is fullos.
    csak javítgatjuk, a graf. meg nem lényeges (gondolom, a "tilos a dohányzás" jellegű táblák azért angolul is érthetők).
    de amint lesz egy kis időm, be fogom fejezni!
  • Ombika
    Mikor lesz kesz a fullos magyarositas?
  • nhap LL
    Ja. Nekem XP volt fenn, s ugyancsak változó időközönként fagyott ki a cucc. A szerelő azt mondta, hogy minden fagyás úgy kábé egy, másfél percig tart, s utána ismét fut a játék. (A következő fagyásig.)
  • nhap LL
    Figyu! Nekem is ugyanez volt csak NVIDIA kártyával. Elvittem szerelőhöz, mert már totál kivoltam, hogy minden kifagy. Egy nap után felhívott, s beleröhögött a telefonba, majd mikor a gépért mentem akkor képembe is. Mindent rendbe talált, s azt mondta, hogy praxisa során még nem is tapsztalt ilyet. Ami érdekes volt, hogy minden más videókártyával jó volt. Végül teljesen szétmászott a kártya, kicserélték, de ez sem segített. Végül a procit, s az alaplapot is cseréltem mert azok is tönkrecsesződtek. Izgalmas kaland volt. Egyébként EpoX alaplap, NVIDIA GeForce4 Ti4200, AMD Athlon XP 1800+ volt az összeállítás... Azért ne keseredj el! Ja, és a problémát minda ami napig nem tudják.
  • ibrik
    Arra nem válaszoltál, hogy milyen op-rendszered van? XP?
  • pzotyo
    Hello! a C partición még 30 GB hely van.Felraktam a
    Catalyst 4.9 után is ugyanaz van. Bár most változó időközönként fagy le.Van mikor 5 perc után és van mikor 30 perc után. Egyébként az összes játéknál ami fent van a gépen ugyanez van. Azóta hogy videokártya,alaplap és proci csere volt.
  • munyez
    aha, na legyetek rosszak! csőtök
  • mike369
    jó! (jó sötét)
    talán kicsit rövid...
  • mike369
    jobb egér/tulajdonságok/speciális/megjelenítő eszk./a monitorod/frissítési frekvencia felülírása
  • munyez
    Okesz! köszi szépen!!! amúgy milyen a játék????? nagyon kiváncsi vagyok rá!