1798
-
#1518 Gratula a munkátokhoz -
#1517 Mike! Akkor kövinek jöhet a HL2? Én benne vagyok! -
#1516 Csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz! Gratula ilyen srácokból kéne még sok sok és akkor minden kira game frankón lenne fordítva nem kéne várni a magyarnyelvű verzióra!
Szép munka srácok! -
Gus #1515 Nálam simán elfogadta.
Csak figyelj a kisbetü/nagybetüre, a hosszú í-re és az ékezetes betükre is.
THX Mike és csapata. -
Davidsned #1514 Jah most nézem írtad, h lehetnek még hibák :)
Nah meg akkor mégegyszer gratula mindenkinek -
Davidsned #1513 Mike biztos vagy benne, h nincs több hiba? De most komolyan :) -
#1512 Figyu, szerintem akinek problémája lehet vele, az azért van, mert nem tudja eldönteni, hogy hol vannak kis/nagy betűk, mert annyira nem jók erre a doom3hun.uw.hu-n alkalmazott grafikus karakterek.
Valahogy értelmesen írjátok már ki, olyan betűtípussal, ahol egyértelműen látszik, hogy melyik a kis vagy a nagy betű. Főleg a készítő csapat sorára gondolok. -
mike369 #1511 kisbetű-nagybetűre figyelj!
el kell fogadnia, mert már legalább 20x kipróbálta többedmagammal... -
#1510 De miért nem fogadja el a kodokat?Pedig jol irtam be háromszor néztem meg -
mike369 #1509 FIGYELEM!
A végleges, telepítős verzió már tölthető!!! -
mike369 #1508 igaz, amit lehetett azt már mind meg is csináltam.
tulajdonképp most készül a telepítős változat de mivel nem én csinálom, csak ígérni tudom kb. 1-2 napon belül... -
Bircsike #1507 Mikor lesz végleges verzója a magyarosításnak? Úgy hallottam nem csak a szöveget fordítjátok le hanem a textúraszövegeket is! Ez igaz? -
#1506 Asszem azok videók, de nem vagyok biztos benne, majd utána nézek! -
nhap LL #1505 Hogyan? Azok nem videók, nem? Átvezető képsorok, de azok is a textúrákból vannak generálva a tudomásom szerint. -
#1504 Szerintem ott a feliratozást "ráégették" a videokra. -
#1503 Nem lehet! -
#1502 Feliratot nem lehet bekapcsolni gameban ,amit mondanak az emberek? -
nhap LL #1501 Tsá!
Bots az idekontárkodásért, de mintha nekem rémlene, hogy a "Játékmagyarításról tudtok-e" topikban köbö egy hónapja Alcatelgod elejtette volna, hogy ő a ruszki változatba nézett bele, s abban bizám van felirat (itt az átvezető részekre gondolok...) Sztem érdemes lenne vele ezzel kapcsolatban konzultálni, ha már szinkron "idénre" nem várható... -
#1500 Amit a csokak mondanak nem lehet kiiratni? -
#1499 Túl lelkesek voltak az elején...
Úgy látszik, az egész egy nagy humbug... -
#1498 Senkinek! Kuss van ott, de nagyon! -
mike369 #1497 nem tudom, nekem sem jeleznek vissza... -
#1496 És a Nagy PDA Hangfájl Szinkronizáló Akcióról tudsz valamit?
Már egy hónapja kussolnak.
Keresztet vethetünnk rá? -
mike369 #1495 FIGYELEM!
A mai napon megtörtént a Nagy Figyelmeztetőtábla Magyarító Akció! -
pzotyo #1494 Igen Xp-m van -
mike369 #1493 -
#1492 Vissza olvastam 2 oldat de tetejet nem neztem! :D -
#1491 Nézz szét ítt a magyarítás ügyében. az oldal tetején nagy betükkel kivan írva MAGYARÍTÁSHOZ KATT IDE -
#1490 Honnet toltheto le a "fullos"?
Szinkronra mar nemtok varni elkezdem igy,mert arra varhatok eveket! :( -
#1489 Inkább a szinkronizálókat kellene felébreszteni. Szép dizájnos oldal, meg ígéretek, de már augusztus közepe óta nem adnak életjelt magukról.
Netán kifulladt volna a project? -
mike369 #1488 tulajdonképp már most is fullos.
csak javítgatjuk, a graf. meg nem lényeges (gondolom, a "tilos a dohányzás" jellegű táblák azért angolul is érthetők).
de amint lesz egy kis időm, be fogom fejezni!
-
#1487 Mikor lesz kesz a fullos magyarositas? -
nhap LL #1486 Ja. Nekem XP volt fenn, s ugyancsak változó időközönként fagyott ki a cucc. A szerelő azt mondta, hogy minden fagyás úgy kábé egy, másfél percig tart, s utána ismét fut a játék. (A következő fagyásig.) -
nhap LL #1485 Figyu! Nekem is ugyanez volt csak NVIDIA kártyával. Elvittem szerelőhöz, mert már totál kivoltam, hogy minden kifagy. Egy nap után felhívott, s beleröhögött a telefonba, majd mikor a gépért mentem akkor képembe is. Mindent rendbe talált, s azt mondta, hogy praxisa során még nem is tapsztalt ilyet. Ami érdekes volt, hogy minden más videókártyával jó volt. Végül teljesen szétmászott a kártya, kicserélték, de ez sem segített. Végül a procit, s az alaplapot is cseréltem mert azok is tönkrecsesződtek. Izgalmas kaland volt. Egyébként EpoX alaplap, NVIDIA GeForce4 Ti4200, AMD Athlon XP 1800+ volt az összeállítás... Azért ne keseredj el! Ja, és a problémát minda ami napig nem tudják. -
#1484 Arra nem válaszoltál, hogy milyen op-rendszered van? XP? -
pzotyo #1483 Hello! a C partición még 30 GB hely van.Felraktam a
Catalyst 4.9 után is ugyanaz van. Bár most változó időközönként fagy le.Van mikor 5 perc után és van mikor 30 perc után. Egyébként az összes játéknál ami fent van a gépen ugyanez van. Azóta hogy videokártya,alaplap és proci csere volt. -
munyez #1482 aha, na legyetek rosszak! csőtök -
mike369 #1481 jó! (jó sötét)
talán kicsit rövid... -
mike369 #1480 jobb egér/tulajdonságok/speciális/megjelenítő eszk./a monitorod/frissítési frekvencia felülírása -
munyez #1479 Okesz! köszi szépen!!! amúgy milyen a játék????? nagyon kiváncsi vagyok rá!