1798
-
thief3 #158 Az Thief3 volt, nem akartam kockáztatni pár FPS miatt.
Viszont most jól jönne, itt a sebesség fontosabb. -
#157 Amúgy ezt már leírtam a Thief3 topikban, de akkor jobbnak láttál kötekedni... :) -
thief3 #156 Nem modolt, akkor 4.8
Kössz a gyors választ!
Kíváncsi vagyok a különbségre -
#155 Én még nem raktam fel a 4.8 bétát, mert ahhoz még nem találtam mod-olt verziót!!!
De ahogy említettem a nem modolt kareszosok nyugodtan felrakhatják.
DOOM3 alatt is +20%-ot dob, ezen kívül - ahogy már írtam - a Thief3 árnyék hiba is megoldsára került benne!!!
Tehát ha nem modolt a kártyád, akkor csakis 4.8-as!!! -
thief3 #154 Öröm szemeimnek látni a "bandát" új project-be vágni :)
Azért ez a Doom magyarítás jóval könnyebb lesz szvsz.
Az nagy gáz hogy nincs felirat a videók alatt.
Na meg ehhez az én szerény angol ismeretem is elég ahogy néztem (kop-kop)
A fali textúrák is pocsékra sikeredtek, meg az árnyékok is feleslegesek ebben a sötétben(azért bekapcsoltam).
Legjobb effekt meg az ablakok torzítása(nekem).
Más: Hykao most melyik a jobb szerinted a 4.7 vagy a 4.8 BETA?
(nekem 4.4 omega van fenn, melyikre váltsak, ha egyáltalán érdemes?) -
davos80 #153 Ja, átmész vele a falon. Konzolba be kell írni : NOCLIP
Konzol AltGr+0 (num. 0) -
Takigabi #152 Falon átjárás kód -
#151 Mijez a NOCLIP, meséjj csak? -
davos80 #150 Azért vicces :
Tue, 3 August 2004
Total unique visits: 29827
Unique visitors today: 13549
Meg se jelent a játék, de már ennyien látták. -
davos80 #149 "szóval aki épp csak olvasgatja az angolt, de élöszót nehezen ért - annak kimaradnak a "secret" részek" - CONSOL -> NOCLIP - -
#148 Egyébként, hogy kicsit kultúráltabban is hozzászóljak a dologhoz, kicsit meglepödtem tegnap. Ugye azt várta az ember, hogy ez amolyan "hentelös" game, vagy hogy fogalmazott valaki a nagy fórumban. Amolyan Doom1-2 style, menj, azt aki eléd kerül, eresztd bele a tárat. Najó, néha 10 másodperces fejtörést okoz, hogy miként hozzuk le a kulcsot a 10 méteres emelvényröl. Áhááá, ott egy kapcsoló.
De egy kissé megbonyolitották most az IDsek a témát. Azthiszem angoltudásommal nem vallottam csúfot még eddig, igy a maileket, logokat gyorsan átfutom, de mikor már a második "Restricted Area"-t nem tudtam kinyitni, gyanússá vált a dolog. Vagy nem találtam meg a PDA-t, amiben irták a kódot, vagy... igen... az a sok hüje rizsa, ami a videócd-ken van, meg audió felvételeken!!! És lám, visszahallgatva egyik másik audiót, bizony ott gagyarássza a fószer, hogy "dö nyú szekjuriti kód iz fájv-éjt-tú ..."
Innyebaxx.. szóval aki épp csak olvasgatja az angolt, de élöszót nehezen ért - annak kimaradnak a "secret" részek
Valóban nagy gond, hogy nincs feliratozás - amolyan thief módra. Egyébként csempésztek némi humort is a srácok ezekbe a mailekbe, audió fileokba, stb - lásd az IT guru küzdelme a MartianBuddy-tól özönlő spam levelekkel
(egyébként aki nem tudná : Martian = Marsi, Marsról származó, Marson lévő, stb)
Freaknek igaza van abból a szempontból, hogy valszleg angoltudás nélkül is végigküzdhető a game, de az kb olyan lenne, mint autóvezetöi tudás nélkül ferrarit vezetni... -
#147 -
davos80 #146 Nekem csak azért kéne, hogy értsem a sztorit. Vam benne egy csomó angol szöveg, e-mail, ami infókat rejt. -
#145 lol
ennyien elakadtak az angol halálsikolyok között?? vagy a SAVE gombot nem tudjátok értelmezni? :DDD -
#144 Nem semmi, az eddigi munkátok a képek alapján!
Gratula! :)
Én is megvárom a magyarítást... :) -
#143 nlam ezt a rpoblémát úgy lehet orvosolni ha kikapcsolom a num lockot és nem ez az egyetlen játék ami ezt csinalja -
#142 Nem tudom, remélhetőleg nemsokára.
Én ma megcsináltam a menüket meg ezt a bevezetőt.
Elég szívás volt a sok karakterlimit miatt.
Állandóan ellenőrizni kellett a szövegeket a játékban, nincs-e elcsúszva, nem törik-e meg, stb. -
#141 Nice job! -
davos80 #140 Kb. mikorra lesz 100%-ra kész a magyarítás?
Csak mert akkor megvárom, és akkor kezdem tolni.
Egyébként ráérne.
És köszi mindenkinek aki fordít! -
#139 Szép munka Hykao! :)
Énis befejezem mára, mert a hydroconnál megnéztem egy videóCD-t, és ettöl kezdve drasztikusan lecsökkent az amúgysem túl magas frame-rate-em. Egyszerüen 6-8 fps-el ment a játék, mindegy micsináltam. Nemtom mi történhetett vele, gondolom egy restart megoldja. Node majd holnap! :)
Jóccaka! -
#138 Na ezzel befejeztem mára:
Sajnos sok helyen meg kellett kurtítani a szöveget, mert egyszerűen leharapódott a sor vége... -
#137 Na, elöször át kellett konfigolnom azt, amire a leftarrow és rightarrow volt állitva (turn left / right), aztán engedte. kis bug.
Hát túl vagyok az elsö 2 órán, most kell taliznom valami Alpha pontnál a többiekkel, de közben kihallgattam a 2 fejest, amint áttérnek a B tervre. Itt lefagyott a gép, úgyhogy restart volt :)
Meglepöen szépen fut a játék a konfigomon 800x600/medium beállitásoknál. FPS 15-35 között mozog, lazább részeknél akár 40 is lehet, de néha 10re is visszaesik, ám alig észrevehetö a szaggatás. Maga a játék hangulata oké, igen parás, ámbár 1 óra játék után kb tudja az ember, hogy na most fog rátörni egy zombi. Úgyhogy +-5 mp-el meg lehet saccolni. A para -5 nél van :)
Azt nemkomálom, hogy hótsötét van. Egyszerüen néha vakon megy az ember, holott látszik, hogy itt elvileg látni kéne. Nyilván ahol lámpázni kell, ott ok. De az nagyon idegesitö, hogy megyek megyek egy folyosón, egyszercsak leszakad elöttem a menyezet, és valami elkezd tüzet dobálni rám. Semmi nem látszik belöle, csak tán a szeme világit, meg amit dobál. Azt lövöldözök a vaksötétbe, ahol sejtem a szörnyet, azt 3-4 lövés után várok, hogy vajon meghóta é magát. És az esetek 90% -ban igy van, hogy csak sejtem, hogy merre és kire kéne lönöm.
Brigthness már 50%-on van, lehet még feljebb kéne tolni.
A hangok is nagyon ott vannak, bár kicsit idegesitö néha már ez a folyamatos beszürödö rádióadás az üvöltözéssel. Oké, elsöre jó poén volt, hogy a többiek kint küzdenek, meg minden, de soxor már nem hallottam a környezetemet, mert ez ott üvöltözött meg sistergett a fülembe (észrevettétek, hogy a "sistergett" szóban benne van az angol "nővér/húg" szó? )
Az irányitás oké - az emlitett kisebb malőrtől eltekintve.
Na, resume game -
mike369 #136 nemt'om nekem sikerült... -
#135 Mérnem tom a Move Left és Right-ot a balra és jobbra nyilra programozni?
Lenyomom a balra nyilat, és azt irja, hogy "Shift"
?? -
mike369 #134 soxerencsét!!! -
#133 Oké, megoldottam.
Rossz windows msi installer verzióm volt. (C:\program files\commons files\InstallShiled\9\...)
na hajrá... -
mike369 #132 hümmmmmmmm.....................
crc? -
#131 Haver haverjának szervere.
Haver már leszedte - játszik vele tegnap óta :-/ -
mike369 #130 honnan van?
-
#129 /me passzol. -
#128 Sztem tedd másik szerverre. -
#127 Faszom...
Ez! -
#126 -
#125 Akkor mégegyszer linkeld be a képet. Köszi. -
#124 Gyerekek!
Mi a jóisten ez????
Install gombra kattintva jobb alsó sarokban megjelenik egy kis ablak, checking windows version, meg windows installer, és utánna ezt kidobja
-
#123 Ok, akkor ékezet. És a másik question? Hogy a marqueezó szavakat? -
mike369 #122 köszi! +kaptam! -
mike369 #121 megvetted? -
#120 Na megvagyok 300-600-ig.
Küldtem Mike-nak.
Most vacsi, azt 8 perc múlva leér az utsó rar is, és install, aztán -
#119 Támogatja, ékezettel csináld!!!
Egy-két lényegtelenebb helyen nem, de szerintem Andie ezeket is megoldja!!!
Mindjárt végzek a teljes menüvel.
Elég nagy szopás volt, sok helyen volt karakterlimites a dolog...